Писмо бомба от Атина имало и до ЕЦБ

Европейската централна банка (ЕЦБ) е сред получателите, посочени на писмата с взривна смес, открити в пощенски клон в Атина, предадоха Ройтерс, ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Писмо бомба от Атина имало и до ЕЦБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЪРЗЕЛИВИТЕ ГРЪЦКИ ЦИГАНИ, ГЛАВАТА СИ КЪСАТ, ДА РАБОТЯТ И НЕ ПОМИСЛЯТ ДАЖЕ!!! А КАТО НЕ ИМ ХВЪРЛИШ КОКАЛЧЕ ТИ НАЛИТАТ, ТОЧНО КАТО ЦИГАНЕТАТА ПО ПЪТЯ В ТУРЦИЯ :) ....НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАСТРЕЛЯ ТОВА ЛАЙНО ЦИПРАС??????????

Интересна мода се заформя... нещо им се разбута рахътлъка на еврочиновниците на големи заплати.

принципно мразя византийците, но им правя евала! така трябва да се действа!

ГЪРЦИЯ МИНЕ ЛИ КЪМ РУСИЯ ЩЕ ПОЛУЧАТ МАКЕДОНИЯ И ГАЗ ЩЕ ИМАТ НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ПО ХИТРИ И ДВУЛИЧНИ ХОРА НЯМА ПО СВЕТА.

Вече става ясно, че заплахите идват от прокомунистическа банда. Каква е идеята? Целта е да ядосат хората от ЕК, те да престанат да помагат на гърците и Гърция да премине по волята на обезумелия си народ към сферата на влияние на руснаците като "братска" християнска страна. Без да съзнават, гърците скочиха от алчност по пътя на този капан. Имаше предпоставки като окупирания остров Кипър, където самите гърци се отнасяха зле с турците, но днес гърците вече са заслепени от заграбеното богатство и не искат да връщат дългове на никого. По- важното е, че се самоизобличиха като негодници, с които не трябва да се върти сериозен бизнес.

и откъде става ясно? Стига с тези 'опорни', че ставате смешни. Капанът за Гърция си дойде от Германия, а кой дърпа Германия е ясно.