Бани с кръв от еленски рога и зловещи слухове: Здравето на Путин е обгърнато в пълна мистерия

По време на двете десетилетия на власт на руския президент в общественото пространство не е изтичала почти никаква информация за истинското му здравословно състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Байдън се къпе в. Кравешки лай.. а СЛАВА НА ФАШИСТКА УКРАЙНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слава на съединените краварски щати !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Байдън е мъртъв, а това е само робот,който умее ограничен кръг от елементарни действия

Българските доброволци събиращи путкински лайна са: мунчо, курвелия ниновна, идийотова, курамуянев, копейкин, и съратници

Рядко просташки коментар.До тук ни доведе чалга културата от времето на вестник Чук Чук,до чудесната нова българска дума опросточване чийто прототип е предаването на Слави.

Най комичното е че събират лайната на путкин, за да не попаднат в Джеймс Бонд и света да разбере от какво е болен изрода. Интересно дали бригадата лайнари е българска и дали лайнарите ядат лайната на господаря си?

Тая статийка Стюарт Уилямс да я навре ин да мамас крак, може и в педалския си анал по желание

Кръв от рога?!? Само кравар може да повярва в съществуването на такъв продукт.

Ами че той,Путин ядял и деца.Как може да не знаете.Сукалчета.Пресни.Сам си ги разфасовал .С Кинжал.Научил се от Ханибал Лектър.

Специялно за идиотите "русофили". Пак повтярям вие не сте русофили вие не знаете нищо за Русия вие сте чито и просто промити излъскани мозъци от слабоумна комунистическа пропаганда! Съмнявам се че говорите или четет руски но ети ви линкчета намерени за 3 мин ровене в нета на руски специялно за идиота по доло и идиотите по горе !!! https://pikabu.ru/story/mertvyiybarkhat4498066 Продават се като лекове ето ти още инфо ако искаш да си купиш да приличаш на вожда по слабоумие !!!!!!!!! https://aliexpress.ru/item/32625833342.html?sku_id=59391375357

Цыгапан се казва

Скрой се Педро! Не само знаеме, ами сме ходили там и жени сме си докарали от руско. За разлика от тебе педал

Ами си докараш жена от КОМИ ни ебана как трябва там па на тебе българка дори не пуска :):):)) хахахаха

И яде деца за закуска....

Яде пържени бебета с картофки за закуска.

Насрахте се бе джендъри.

Западняци дядки и този зад Океана,са силно "разтревожени" за здравета на президента на РФ,Вл. Путин.Спекулациите са шарени,желанията са най различни,но да не стане така,че най върлите врагове на президента да си "тръгнат" преди него и да не могат да го изпратят в небитието!

изключителна статия! за ... дебили първосигналци като промитите тикви тук, в "развития" запад и т.н. Самото заглавие - кръв от еленски рога?!? А стомашен сок от лавандула не пие ли, или нишестени бъбреци не яде ли? Какви катили и идиоти!

Ще запитам писачите. Ако Путин командва от оня сват, дали просто не предава заповедите на Бог? Защото видяхме, кои си татуират сатанински символи, видяхме и техните господари в "Бохемската гора " какви ритуали правят.

Трети ден стои тази тъпотия, не ли време да се махне?

Ми нормално е 70 г деде вече леко да потрепва, некви леки треморчета и тн. Все пак от 20 + години ръководи най-голямата по територия държава, с огромен ядрен арсенал и в сложна международна обстановка. Само да попитам оттатък океана има едно старче, което се здрависва с въздуха, което на предизборна среща представи внучка си за покойният си син и освен това редовно се губи на официални мероприятия. Та този дядо-колоездач също има достъп до огромен ядрен арсенал. Има и едни кадри как този дядо пощипва и подушва деца по изключително гнусен начин, но навярно това не ви притеснява ;))))

Проблемът не е в здравето на Путин. Проблемът е в здравето на тези, които го съветват какво да прави. А определено те имат серизни проблеми със здравето, защото това което се вихри в Украйна не на добре. Все пак депутатите на Русия поискаха Путин да подпише указ за независимост на Донбас и Луганск и ...той подписа и се почна ...

"кръв от рогата на сибирски елен". Леле-мале къде ги намират тия рога, та да дадат толкова много кръв, ако въобще я има в рогата?

Преди няколко дена на форума в Петербург, Путин участва в тричасово интервю, на което отговаряше уверено и без да се измори. Нямаше никакви следи от многобройните полушения, нито от многобройните трети стадий на рак. Не искам да правя сравнение с президента на САЩ , възрастта на Байдън изисква да избягваме всеки случай да му се подиграваме.

А пък здравето на Бай Дън не е никаква мистерия, абсолютно ясно за всички

Абе кой малоумен -уважаваш себе си журналист -пише ли пише тъпотии които дори нормален човек не може да ги изговори ЖАРГОНИ

изобщо не я четох, щото е ТЪПА, но бих задала въпрос на автора ѝ : а онзи зад океана, който налива пари и оръжие в Украйна, за да има война - на чужда територия, на хиляди километри от държавата МУ /щото ни и благославя/, онзи в добро здраве ли е, дето се здрависва с въздуха???? Светът е пълен с помияри, които срещу заплащане ще плюят в огледалото срещу самите себе си.

Бабо, бих ти предложил да ме хванеш за дедовия. Но.... Не отговаряш на възрастови критерии. Да беше Лена Бориславова... За нея съм написал и сонет. Вие в БСП не можете да различите сонет от сюнет, ама нейсе...Та на въпроса Нежна фея във кревата С благослов между краката. Питам се не е ли туй дупката за моя член. А ти бабке питай Путьо защо е толкова тъп та копира чичко Хитлер стъпка по стъпка. И съдът в Хага няма да му се размине. Що се отнася до оня склеротик в САЩ, дето им е президент,там си имат процедура за снемане. В най лошия случай ще го сменят след 3 години. Даже две и половина. Виж, с Путьо нещата са неясни. Ако не хвърли топа, може да ги обявят за пожизнен президент. Или за Цар. Или за император, нали много цитира напоследък Петър Велики. А пък за най сигурно е да го обявят за Господ Бог. Като хвърли топа ще видим какъв ташак ще стане

ох, бабиния, ако река да те сваля, ще те сваля и да не искаш, и туй то!!!! Ама никога не ме е било еня за който и да било дедов, това си е ваша радост и.... болка. Останалото ти писание е пълна помия и тъпня все едно си го писал с дедовия си!

Колко пъти го разболявахте и погребвахте, а той ще ви надживее всички. Пълна помия сте написали и сигурно и пари сте взели за този пасквил?

Блядките не им се мре заради кефа на бункерното фаше

Ти не си тъп, ти си вдлъбнат. Това е дългосрочна външнас политика. Кой ви лъже, че като умре една мравка, мравуняка изчезва?! Те няма да клякат на онези зад локвата, ... Не им е такава мисята. Пука им, за каква статия са си платили хамериканските демонократи, за да изглеждат по-умни и красиви....

С какъв патос е написана тази помия.... Роман ли бе, да го опишеш?! Не му е притрябвало на Путин, да ви демонстрира, каквото и да било. Той си има план, изпълнява си го, разширява си държавата.. Керванът си върви, бесните наглосаксонски кучета, лаят. Що не писахте, кой е основния подстрекател за тази война. Как, набързо се изтеглиха от Афганистан, за да подпалят и Украйна? И не на последно място - ум царува, ум робува и ум патки пасе.... Русия е фактор, който не може да бъде заобиконе, това го пиша, за онези, дето си мислят, че нещо ще постигнат, ... Извод: Не дърпайте мечката, за опашката, хапе! Притеснени - да, че една държава, с дементен президент, на който некролога стърчи от джоба, не спря да се меси във вътрешната и външна политика на всички. ''Няма да купувате газ от Русия, от нас ще купувате, нашият е 30% по-демоНократичен.... ''

С 30% по демократичен и с 30% по скъп! Ное от сърце!

Ей многознайко ,ЕПМ .

От всичко можем да направим скандал и интрига. На кой сайт изнасят данни за здравословното състояние на дърцавните глави.

Струва ми се че Путин си е здрав. Болни са мозъците на тези които се занимават с глупости.

За да изглежда млад Щото санкциите включват ембарго на ботокса Мдаа

Ела да ти го дам да го полапкаш малко. Чувал съм, че някои от това поумняват...

Определено

Не мога да разбера защо руските подлоги като видят нещо за малоумния кремълски идиот и веднага се нахвърлят на другия мухъл. Ми то е видно отвсякъде, че Путкин е болен. И телесно и душевно, и умствено.

Алоу, вие през пресата ли му давате диагноза. Не забравяйте, че всички медии са частна собственост, ... Който каквото иска, това пише. Нашите родни звезди, са бременн и у понеделник и четвъртък, до петък са пометнали и ... В понеделник, пак са ''бременни''.... Това е само един от многото примери.

Да се внимава с педалите.Много.На практика те събориха президента Байдън....от колелото.

Джендъри, сър. Каквито са те, такава е и пропагандата им, жалка, злобна и слабоумна. Друг е въпросът, че сигурно англо американските вампири търсят начини да се отърват от човека, който им пречи да сложат ръка на богатствата на Русия.

Забравили са да кажат, че яде малки деца.

В какво се къпе деменцията байгън, че нещо напоследък хич го няма ?

Всеки случай не в лайнарските ти прорушняшки простотий, дето бълваш с мръсната си уста!

Интриганти. Долнопробно е. Да проверят и Байдън. Дали и на него му крият фекалиите? Много долнопробно, много низко поведение на медиите.

На Блядките не им се умира заради кефа на лудото бункерно фаше

Не, като пукне Бай Дън и лудите "демократи" (а на тях ще помогнем със секира и въже) войната сама ще спре.

Или го хвана шубето? ;))

Спаси планетата!

Избий "демократите" - спаси света.

И ще бъде обесен за престъпленията си!

Но дотогава всички "демократи" ще бъдете безмилостно избити и няма да го видите.

Дришльо, нещо се размечта !? :):):)

Путин ще приключи кариерата и живота си в Сибир.Бъдете сигурни. С въдица, пушка и бинокъл в ръка. В компанията на своите съратници.

това за ковида е прекалено, когато в цял свят въведоха задължителна ваксинация, на аерогарите проверяваха сертификати и правеха задължителни тестове, караха ни на улицата да носим маски, не ни пускаха на улицата - "стой си в къщи, спаси живот", уволняваха учители защото не били ваксинирани или не им изплащаха заплатите, а Путин си изглежда добре за годините, може и да е болен, това престъпление ли е, малки деца умират от неизлечими болести. Молете се, Путин да е жив, защото тези след него може да бъдат истински ястреби.

В поза 69 Тогаз Блядките ще дръпнат от туризма ;))

Стига сте ни занимавали с тоз фашист Аре пошли нахуй и той и вие

Те първо да се огледат около себе си и да видят, че БайГън вече е искукуригал старец, некролога му виси от джоба, седнли да гледат в канчето на Путин.

егати невероятните простотии! И защо кьораво и сакато трябва да има изчерпателна представа за здравето на руския президент?!? Човекът е активен, всеки ден има срещи, държи речи на публични места, днес поднесе венец пред една камара народ, нито се спъва по стълби, нито пада от велосипеди, дори не се ръкува с въздуха, ебаси глупостите, дето сте публикували!!!

Инсинуациите са важен инструмент на хибридната война (бойни действия + диверсия + кибервойна + каквото още се сетите). Та възможно е, а дали е вярно - няма значение.

Идиотите нямат свършване ! Рогата, както копитата и ноктите са костни образувания и не са кръвоснабдени. Да бяха казали поне, че закусва с детски главички . . . . . можеше някой да се хване !

Г-жи и г-да,които препечатвате чужди статии-правете проверки,когато пишете.В България има достатъчно специалисти по животинският свят-или по друг начин -фауна.Не е лошо да не препечатвате недоказани слухове.

Тоя Путин много е интересен бе. Еленски рога , кръв , Хорор трилър. Напишете нещо и за отсрещната страна. Байдън- педофилия, Сорос -детска кръв, Рокфелер, Ротшилд. Дайте да разберем нещо и за тях.

Тук има много любители на Путьо. Не ги знам путьовци ли са или са просто тъпанари, но елементарната любов към Русия и всичко руско ме довежда до смях. Та повечето от тях даже не говорят руски. За тях курица е женски род на мъжки полов член. А в най добрия случай техните познания са напринципа. Кон ритает къч хвърляет . А истината е че Путьо е зле. След като е опрял до илачи от чукчите скоро ще го гледаме на луксозна катафалка върху оръдеен лафет.

Елементарните частици като теб, също са повод за смях.

хорошо понимаем и говорим русский , пидарас!

Да гори в ада

Но преди него там ще са всички "демократи" които ще бъдат избесени и изкормени. Само така се лекува "демокрацията"

Е ненормален.

Некой самозабравил се клоун като зеленския пак е прекалил с кокаина, та да надращи такава словесна диария и дебилно-малоумна мозъчна полюция...

Да света не знае какво е състоянието му, но за сметка на това знае за изпарилия се мозък на Байдън

и той да ги пуска тези партенки - да се гаври с кравопитеците и предажните им нагаждачески медии...