Баневи застават пред съда. Искат да ги пуснат вкъщи

Това са хора, които се опитват да демонстрират добро разположение на духа, каза адвокатът им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо няма да излезе от този храст!

АААА НЕ, окови и за тях, и следствения арест като Иванчева!!!

Мога да се обзаложа,че Баневи няма и един ден да лежат в затвора.Това не е Иванчева.Нашият съд е най честния и хуманен,но не за всички.

Тези само само върха на айсберга.

Сумата вярна ли е??? 589 811 132 евро !!!

А га ядАхтИ кИбапитИ нИ рИвахтИ !

И малките деца вече разбраха че Баневи са сготвени от строителната мафия. Подхвърлили са им ПОЛИМЕРИ. Това е заговор на Цацаратурата и гологлавият Гешев. Е няма такава държава. Насрочвам протест пред съдебната палата за събота 10 часа срещу съдебният произвол

Един милиард лева изпрани пари не цялата държава Ами три държави трябва да бъдат впрегнати.

Стига писа под всеки коментар бе глупав отвратителен трол

Сега малко шум за пред обществото, че уж нещо се прави в тая държава и после съдът тихо-тихичко ще ги пусне и ще си ходят свободни.

А,бе адвоката каза и едн други неща,ама айде да не скандализирам обстановката сабален.Баневи ще си го кажат сами.

ТОШО ТИКВАТА НЕ ОСЪДИ, ТА ТОЯ ЛИ...

Вкъщи, ама това къщи е купувано с измародерствани пари..По- добре да са при бай Ставри

Вече поех защитата на сем Баневи. Имам новини 1 Арестувани са абсолютно незаконно 2 Нарушени са всичките им човешки права и е погазено човешкото им достойнство- не им разрешават да се къпят всеки ден. 3 Не съм им направил банкава сметка но може да изпращате пари и валута на сметката на Иванчева, така или иначе накрая парата се при мене идва.

НЕ СЕ ЗНАЕ, ВЕЧ ИМА КРИТИЧНА МАСА -ТР. ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ДА СЕ ИМИТИРА, НАЙ- ВЕЧЕ И ПРЕД ЕС, ПЪК И СГАФИЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УДАРЯТ ЗА НАЗИДАНИЕ... ЩЕ ИМ ДРУСНАТ НЯКОЛКО ГОДИНКИ, БАСИРАМ СЕ!

Стига с тая Иванчева бе...Хванаха я с торбата с парите, тоя пак за Иванчева

ще ви пуснат, ма, кичозна пуйко...ще ви пуснат...нищо, че сте изпрали над 600 МИЛИОНА ЕВРО..... не си кметицата на младост, ще ви пуснат, наглеци комунистически

КЪДЕ НАСТЪПИХА МОТИКАТА ТИЯ? НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ ?

БЕ ТИЯ ЗАЩО НЕ ИЗБЯГАХА НА П.. СИ МАЙНА КАТО ДРУГИТЕ, МУ ДОБРОВОЛНО СЕ ПРЕДАДОХА?

Ха ха ...икали в къщи....Ами и аз искам, но 16 години търкам коридорите на болниците по света , за да си изкарвам прехраната и тази на семейството си. И така като гледам и внуците ми това ги чака....Ще забравят българския език, вчера ме питаха какво значи язовир , не са чували и много други думи....И аз искам да си бъда в къщи в Родината , но в една друга Родина без продажници и кръвопиици на народа.

Пращайте пари на банковата ми сметка да ги отървеме от Гешив Манолова не е от евтините.

ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ - нали ???? За по-наивните ще дам един малък жокер - Това е България , и който е следил събитията през последните 30г. , сам ще си отговори ! Всякакви други коментари са излишни !

"Алоу " журналята бихте ли показали килията на Баневи !Много се пените ,но зациклихте на едно място, едно и също плямпате от сутрин до вечер..аман от вас..

Едни истински патриоти! Можеха и досега да си седят на хубавото във Франция, но избраха да работят за родината си!

освободителката русия ще им помогне, ще ги извади от зандана, нали са руски "бизнесмени" и слуги....патриотите милички, патриотите български

Засечени са че ще правят ПАРТИЯ

Официално ще ги вкарат в затвора, а не официално ще ги пуснат в отпуск. Безсрочен. И няма да им турят пранги. Примери има.

Ма к'ви са тия ОПГ-та с'я?;) Баневи ОПГ, Арабаджиеви ОПГ, Стайкови ОПГ... Пък аз що имам един ясен спомен, че Цурко "пречупи гръбнака на организираната престъпност" още през Първия от Мандатите Му?;))

Защото никога няма да бъдат осъдени , и това е най-добрият начин да бъдат оправдани ,веднъж за винаги, и да си се приберат в именията и никога повече да не бъдат притеснявани !!! Вместо да са вечно криещи се бегълци от ''закона'' , знаят отлично , че тук ще си живеят царски !!!! Дори може и да си докарат още доходи , след като осъдят България в Страсбург , когато тетарът тук приключи !!!

Ако тия ги пуснат за милиарди кражби, защо кметицата на Младост е в ареста в условия на средновековен джендем???

Посетих килията на Иванчева- там буквално е средновековен джендем- Вода до колене Кал до рамене

на Румен Радев!

има едно място др.Банева-заповядайте!

Деса-Мерцедеса!

през сламки за цитронада...

Да падне Бойко Мутрата и Иванчева и Баневи ще са свободни....защото Бойко ги вкарва невинни в затвора, заради интересите си !

и да ги съберат с др.Иванчева...

А, притрябвали са му ...Спонсорите му бяха нужни, за да лъщи по телевизиите на всеки кръгъл час с идиотското си послание..Сега вече е на държавна хранилка и то, богата..И то, заедно с родата. Майната им на спонсорите. Курнела да му мисли..Не че може да мисли де

на др.Радев!

с Мерцедес си има...

Немедлено!

Това , че ще бъдат оправдани , е повече от ясно и две мнения не може да има , а няма и да се очудя ако в близко бъдеще станат и политици , както обикновенно става на ''острова на стабилността '' !!! За Америка не знам , но за Бг съм сигурна , че е страната на НЕогрничените възможности !!!

имат ли?

Като превъртаха милионите, не реваха. Тогава защо не помислиха какво ще е в ареста и колко ЩЕ СА НАПРЕГНАТИ.

другарката Манолова...

СВОБОДА!

Не знам какво да мисля. Това семейство отдавна демонстрира луксозния си живот, но досега никой не ги закачаше, въпреки фалираните им предприятия. Ако ги пуснат, на фона на случващото с кметиците, ще означава, че добре са си опекли работата. Нямам никаква вяра в никого!

За апартаменти и къщи - също! Щом съдите, бъдете коректни към всички!

Тe Баневи,Арабаджиеви, трябваше още преди 15 г.да бъдат изправени пред съда , но сега предизборно е много удобно. Чудя се само как най-големият перач на пари и символ на кражбата и лъжата Пеевски излезе че е чист кат девица.

и за какво са минусите??? сами си казваха наглеците по всички телевизии, че поддържат този кичозен стил и пръскат милиони евро за да посрещат руските си партньори....банев ръководи и движение за братска връзка с русия и путин... за какво плескате минуси, сякаш не е вярно, ами да извадят записите телевизиите, а забравих, те са балгарски патриоти служещи на чежда държава, такива са и минусите, патриот до патриот, също като Левски, З.Стоянов и всичките ни възрожденци бягащи от русия като дявол от тамян