Баневи съдят главния прокурор и заместниците му за 60 000 лева

Писмото, което главният прокурор и заместниците му изпратиха в началото на годината до всички европейски институции и посолства, включително и САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гешев започна нещо спрямо тази измет...за която всички сме наясно а сега Радев, Маймунски Трифонв и сие се постараха да спрат това

Спонсорите на сегашните се разкриват.

Бивш комсомолски активист, крадец и мошеник!

ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ

Тези боклуци двамата навремето приватизираха заводи на безценица чрез далавери, след което ги обезкостиха продадоха за скраб и почерниха хиляди човешки съдби и животи. В кризата през 2008 година Банев цинично заяви, че кризата го е приземила от самолет на “Майбах”. Има една последна инстанция там горе на небето, която решава и с 500 000 лева ще бъдат цяла вечност в огнената геена и преизподнята, и където ще отиде и Владимир Путин! Горко им!

Нали затова всички пищят срещу Гешев, за да могат няколко олигарха да се върнат на бял кон.

Изпълни си обещанието …

1. Не симпатизирам на Баневи (по лесно разбираеми причини)! 2. Протестиращите не успяха да изритат Гешев от мястото му, НО Баневи И ТАКИВА, КАТО ТЯХ, МАЧКАНИ ОТ ГЕШЕВТУРАТА, И ТО БЕЗ ПРИСЪДА, имат голям шанс да успеят! 3. ИМА ЗАКОНИ (може и да не са много съвършени), КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ, ДОРИ ОТ СЪД И ПРОКУРАТУРА! ДОРИ И В България! ЕСПЧ и Кьовеши не спят! Оня с каскета много добре го знае, затова се е покрил и изтръпнал!

а нещо да споменеш за конституционния съд дето постанови , че радев е нарушил конституцията като е назначил кирчо за министър? а за документа с невярно съдържание написан от същия кирчо да споменеш нещичко?

Явни крадци, бивши комсомолски величия, връзкари, милионери от измами при приватизацията! Става гадно в мунчовска БГ.

От 100 км ти личи че си червен пудел дето лиже на аванта

Тъс ку та сграби да ти прай чекия щи скъса мадята

Е па, е те за тва имаше някога Белене и други пионерски лагери ... Е те за тва имаше някога пълна конфискация на имуществото (щото всичкото е крадено) ... Ама, нали искахте демокрация бре, пърчове ? Нали скачахте като пияни маймуни по мегданите ? Е, яжте ми дедовия сега, докато крадците се подпичкосват с вас ... Кой от Белград, кой от Дубай, кой от затвора тука ...

В Белене и другите лагери затваряха и убиваха студентчета, защото слушаха западна музика! Тогава такива като Баневи бяха в ЦК на БКП и живееха в тотаален лукс, както и сега!

Я стани и мирно бре, капут ... Кво знаеш па ти за тия времена ? Аз съм на 79, та знам ... Що такива като тебе чекиджии са ми минали през ръцете ...

Миришеш на пръст, дърти комунисте! Време ти е да ходиш при ленин и сталин! Да те ядат червеите в земята и да повръщат от погнуса! :))))))))))))

И Люба Кулезич ги разправяше тия лакърдии... само дето в нейно предаване, посветено на българските филми от 1956-а година, тя се издъни като попита режисьора как цензурата е допуснала Западна музика във филма а режисьора отговори че е искал автентичност и е снимал ресторантски оркестър, а ресторантските оркестри в цяла София свирели само Западна музика.

Бил си им чекии ли?

Тъпунгер, Димитър Талев, Фани Попова и мъжът й, професор Мутафов са били в Белене

Аз ли само си мисля, че прокуратурата повдига обвинение на основа на събрани доказателства от МВР. Ако не са годни , ще паднат обвиненията или изобщо няма да повдигнат. Защо никой не търси отговорност на МВР или на съдиите, които отсъждат. А Банева се излага с тези 60 000.Ми те не стигат и за едно позлатено гърне.

вместо да съдят , до сега трябваше да са износили по няколко ката затворнически дрехи . Но откакто Мунчо се изока мутри вън , и ето че резултатите не закъсняват ... мдааа ... така ще е след изокването му . Сега остава да се подготвим за посрещането на Черепа , Белградския крадец , на сестра Галева братиите Брендовци Мрендовци и т.н .

Миличките те, ами какво да кажат семействата на стотиците разорени фирми които завлякохте, те кого да съдят?? Наглостта в тая държава е безгранична...

Лъжец и циганка щяли да съдят Гешев?

Егати простия народ ,дето се е навъдил ....Че Баневи са за затвор -спор няма...Че някой е допуснал безобразията ,които са направили ,спор няма ... Ама да пригласяте на тоя прост милиционер,дето е ревнал като вдовица за .... и съответно използва недопустими фрази наляво и надясно ...за Бога ! В случая Баневи са обвиняеми и това е единственото ,,официално "определение за тях . Защото този свят е шарен и утре не се знае дали за вас някое прокурорче ще се изтъпани пред местната медия и ще ви изкара виновни за всички земни грехове.

да ви е честито !

Някакъв неграмотник пита.Че кое от писмото не е вярно.Ами като е вярно защо не ги осъдиха до сега

защото скъпа, в България съдът е комунделски и не съди отрочетата си! а по стародавен наш обичай, виновен е друг, в случая прокуратурата!

Банев не ми е никак симпатичен, госпожата още по - малко. Но той стоя в затвора повече от две години. И няма присъда дори на първа инстанция! Нито осъдителна нито оправдателна! Ако Гешев е виновен за това - вън! Ако други са виновни и те вън!

Да го съдят !!!!И много други могат да се присъединят към тях!

Споменаването на имената им в негативен контекст им нарушавало правата??? Брей! Чудно как всеки престъпник за каквото и да било престъпление не се е оплаквал от нарушени права по същият начин?! И кои права по-точно са им нарушени? Правата на имиджа ли? Защото ако е това сами себе си трябва да осъдят след като най-показно демонстрираха не зачитане на законите и публичното съобщената заповед за ареста си. И после тъй помпозно смеят да искат добри отношения към тях? И искат не извинение, не сваляне на обвиненията, а малка парично обезщетение?! Като те съдят за нещо за което твърдиш че не си виновен едва ли ще настояваш за парично обещетение за разлика от освобождаване, нали!?

Радев превърна България в Готъм!!!!работеше за злите сили

Не харесвам Баневи, но за жалост трябва да кажа, че всичко което са написали е истина! Може да кажем само: Гешев ВЪН!!

Е защо не ги харесваш, тези добри и мили хора? Я как хубаво пее докато мъжа и акомпанира Let it be! Почти не се усеща акцента дори! Пък този Гешев! Лош! Лош Гешев! Да вкара такива добри хора в затвора!

Наглеци.

Ne sa nagleci- izrodi sa.

разбрах кои са наглеците.

от пимото на Гешев не е вярно за тия двамцата?

Всичко може и да е вярно, НО само ако се докаже пред съда и последния излезе с решение, че това е вярно! Дотогова, обаче, има само една дума, с което може са определи: клевета!

Съдят, защото, не ги осъдиха За внос на боклуци...

казаха "Мутри вън", и те взеха, че наизлизаха

Лошото е, че дори да го осъдят, ще плати държавата, а не Каскета.

Да приемат закон: Каскетя да си плаща за цирковете си от джоба си.

А боклука, който внесоха незаконно?

Чети внимателно в случая ги съдят в персонално качество, т.е. ако ги осъдят ще трябва да си бръкнат те в джоба. Казуса е нов и интересен.

Че то Гешев няма персонално качество докато съди бандити и те реват като убодени мечки. Той е прокурор. Не гражданин. Като гражданин нищо не им е сторил. Като прокурор им е бръкнал там дет боли... Така че какво дело има? Съдията точно това и ще каже: Няма основания за дело. Марш от тука!

Попрочети обвинението по делото или помоли някой да ти го обясни. Ако искаш недей и продължавай просто да си тролиш.

като предпочита Петко Каравелов, защо Гешев се оплаква в САЩ и всевъзможно евроинституции, общо 65 адресати.

А те как забогатяха,като ощетиха милиони българи от преватизацията,Русалка Девня и много още,а къде е съда корумпиран,ама пак превзеха власта и се надигнаха лалугерите

това е вярно, но не могат да ги осъдят, какво показва това - некадърност?

Но тук въпроса е след като има толкова много очеизвадни доказателства срещу тях защо прокуратурата не ги осъди бързо за дори една от кражбите им, а предпочитат да ги държат затворени и да ги развяват, за да имитират дейност.

Нищо неочаквано . В нашата територия , за да се докажеш като истински бандит задължително трябва да осъдиш прокуратурата , когато те пуснат на свобода иначе не важиш. После плаща народа за целият масраф.