”Ислямска държава” призова към джихад на Балканите

Бойци на "Ислямска държава" призовават към джихад на Балканите във видео, разпространено от медии в Босна.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” призова към джихад на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме ви!!! По пет на нож.

Заедно с вождовете ви, управляващи България!

И без това в някои от изброените балкански държави има бази обучаващи бойци на ИД. А в България се произвежда каптагон за бойците на ИД.

Почна американската пропаганда с гладните си актьори . Целта им и на тях самите не им е ясна. Важното е цирк да става.

До ИД и всички джихадисти, Извън България правете каквото искате, но не пипайте България и българите. Вие виждали ли сте въоръжен българин? Не , защото ще се наакате. Ще умрете от диария. Не е необходима мобилизация, ако правителството, което управлява България в критичния момент преодолее страха и егоизма си, либерализира режима за носене на оръжие и притежание на боеприпаси. И семката ви ще затрием. Опичайте си акъла!

Не бъди толкова сигурен. Османците от векове са превземали народи и територии с обещания за скъпи дарове и постове за тези, коието отварят крепостните стени и се предават без бой. Защо ли не се учудвам, че освен Момчил войвода никой в стара България не е дал бой на османците? Всичко живо се е изпокрило в мишите си дупки и е мечтаело да се премени във фес, потури, пояс и да изучи децата си в Цариград. А какво да кажем за последния български цар Иван Шишман и неговия син Александър? Мъка.

нещо бъркаш времената,все още мога да държа оръжие а и няма какво да губя освен кожата си.

А, аз призовавам за джихад над майки те им.

Извинете, забравих за брадата. Моята е остра, с дебел косъм, боде и ме дразни. Търпя 2-3 дни взема, че се обръсна, та да ми олекне, но ако толкова много се държи на това, то ще устискам и 2 месеца, но ще ставам нервен, много нервен., а това не го препоръчвам....

Не съм вече много бърз, нито много умен, защото съм стар. Очила обаче, не нося, засега. Нямам идея дали тези малоумняци може да ги избие българската армия! Според мен Да! и за 10 мин., но няма да го направи. Не, защото не могат и не знаят как се трепе, а защото нямат логистика, и е пълно безхаберие по въпроса- Ние какво защитаваме, при тези ниски заплати? А и разрешение няма да получат... Има лъч в тунела! Ние ще го направим безплатно- аз и тримата дебели! /Както и 120 000 ловци с гладкоцевни пушки и бренекета или сачми за мечка/ Само да ни нападнат. Следва да се действа дипломатично, като начало.....Да им се изпрати един български шинел. От първата, от втората или Студената война- няма значение! Може и моя/Ако го намерите нафталиносан. С 2 дупки от куршуми, вече сигурно е над 70 годишен, ама е готин; син не зелен/ Там, по тези места майките с него плашат децата та да слушкат, да папкат и да нанкат, че българите идат... Та ние ни ядосвайте и не ни нападайте! Аз чужда земя, вяра и език не ща и нашита не давам! П.П. За капак ще Ви издам една военна тайна /откласифицирана поради 25 год. давност/, а именно: "Дебелите" никога не са били дебели и никога не са били "трима".

Много ми е интересно колко минути ще издържи нашата армия, съставена от тумбаци-милионери и от буфосинхронисти......

Армията не е проблема. Тия джихадисти са страхливи кучета, които пращат жени с бомби и убиват невинни старци, жени и деца. Те не се бият срешу армии. И най-слабата армия ще им види сметката до часове. А защо не са им видяли сметката още, питайте Обама.

Ха,къде е Хелзинкският комитет да обясни по-изтънко дали сме си въобразявали преди време, когато ни хокаха, че не искаме да идват тези съмнителни лица в страната ни под прикритието на бежанска вълна? Те са тук с фамилиите си и очакват сигнала. Но къде ще бъде тогава Хелзинкският комитет?

борците за свобода и демокрация към американската армия

Вървим към вътрешни раздори и гражданска война по страшна от Украинската, От !990 г.насам ни управляват продажници, подлоги на външни сили.Сидеров от години предупреждава какво ни готвят западните ни "приятели".Като чета тук какви " герои"имаме стръвта вече сме я глътнали . Да ни е честита войната с джихадистите и раздробяването на България.НАТО щели да ни пазят! Глупаци......Нека само ИД да посмеят, тогава ще видят какви сме ние !Смех !!!!! Тешко ни ......!!!

Убийството на Георги дали не е свързано с този призив!?

Ние може да нямаме оръжия, но ИД нали имат? ;) Ние се учим бързо, а опитът на сепаратистите от Донбас за снабдяване с оръжия вече е изучен в подробности от когото трябва.

Българинът винаги си е бил такъв, но опре ли ножът о кокала нещо му прищраква и става страшно. Така че не бери грижата за това кой ще им се противопостави.

Ти май не си запознат с историята - 100 години византийско, 500 г. турско, 45 г. руско, 25 г. мутренско робство.

Велика Албания и нова Отоманска Империя в ход с подкрепата на САЩ! Стягайте се за отпор! Руснаците да не се разсейват, че роднина в нужда не се оставя!

че интригата за междуетнически конфликт на Балканите я подхвана Лавров с твърдението, че Македония ще бъде поделена между Албания и България? А защо ли "забрави" Сърбия и Гърция?

"Македония"?! Да нямаш предвид Брюм (Fyrom)?

Нищо не е подхванал Лавров, глупако!Това се говори от поне 2001 година от шиптърите и американците.

Основният ни проблем е,че ни управляват национални предатели.

ни управляваха по времето на соц-а и в някои периоди от постсоциализма - примерно, последната тройна коалиция на БСП, ДПС и Атака.

А тези дето сега управляват не са ли предатели????

Според драскачите, национално предателство е да изградиш АЕЦ Козлодуй, да започнеш Южен поток, АЕЦ Белене... ех, глупаци

Външни бежанци-терористи не могат нищо съществено да направят в България, ще ядат много бой. И преди българите сме показвали характер, когато ножа е опирал до кокала. Проблема е ако увлечат за каузата си местно население - турци и цигани, тогава може да стане страшно - де факто гражданска война. Българските турци мисля, че няма да се вържат на акъла на ИД, щото са си нормални хора и България е толкова тяхна родина, колкото и наша. Циганите обаче са проблем. Необразовани, несподелящи нашите цивилизационни ценности, безродници. Т.е. решаването на циганския проблем (образование, интеграция, овладяване на раьдаемостта) се превръща в основен проблем за националната ни сигурност.

Могат да направят терористични актове и да загинат невинни хора т.е ще бъдат жертва на политиката на кристалина георгиева и продажните ни политици. Това малко ли е? Хайде не ми обяснявай каква ни е историята, че май само с нея се гордеем!

Това ако стане, ги започваме подред! На народа толкова му е писнало, че само чака някъде да пламне искрата и не гарантирам за последствията...

Та Русия ли е заплахата за България или американското творение ИД?

ИД е американско творение, е творение на руската пропаганда и "хибридни" дезинформационни "бойци". ИД е съставена основно от бойци от армията на Саддам Хюсеин, а се подкрепя и от Асад (изкупува им петрола, примерно). А знаем, че и Саддам, и династията Асад са съветски (руски) креатури и марионетки!

Тъй,тъй,добре ги редиш. Сега бягай за хонорарчето от Козяк.

Това в болницата в Карлуково ли го научи?

Ама какъв джихад бе хора! Който пипне или дори си помисли само да посегне на татковината ни ще му се стъжни живота на мига. Кво мрънкаме и се вайкаме. Който посяга на България няма място на лицето на Земята.

И на Македония!

Македония на македонците. Тия боклуци не са участвали в нито едно наше национално освободително движение!

Само в София има сигур 20хиляди "бежанци". Ако през митницата някой прекара 1-2 тира с калашници и боеприпаси, то само 1000 от тези ще превземат София без проблем. Кой ще ги спре? Полицията дет само се чуди как да събере повече от глоби? Или НАТО ще бомби София после?

Шило

Главнокомандващият какво речи?

Рече, че трябва да има отговорен консенсус на национално и международно ниво, задължително съгласуван с нашите партньори от ЕС и САЩ, с цел защита на приоритетите на страната на едно общонационално, надпартийно ниво, чието постигане трябва да бъде цел на всеки български гражданин без оглед на неговата етническа или религиозна принадлежност- абе с 2 думи, рече да наблягаме на санирането, че нещо изостава "усвояването"

Къде са загрижените янки ? Нали големи супермени , все спасяват , няколко хилядна армия от козели и примати вече година вилнеят

Как съде са? Дърпат им конците!

насилието поражда насилие...

Джамиите са граничните камъни на исляма. Нашите късогледи управници неможещи и нежелаещи да предвидят какво ще се случи утре, в алчността си да крадат днес, позволиха да ни завладеят "де факто" , остава само да го направят "де юре".

Кога ЕС ще разбере ,че безрасъдната му политека по отношение на ислямистите на континента и нерегулирания приток на мигранти ще доведе до сериозни етнически и религиозни сътресения. Време е и САЩ да поемат по-големия дял от тези хора, защото те са причината.

И двата варианта са организирани от ционизма.

А бе,нещо не е ясно-чалмите призовават за джихат в Европа,на Балканите,в Азия и Близкия изток,В Русия,но за Щатите нищо не говорят?УЖ се бореха срещу американците,пък ги няма в списъка?

Време е държавата ни да излезе от будната кома, в която е и да започне адекватни действия. Нямаме войска. Но можем да си обучим... Старата форма на обучение по ред причини няма как да стане, но сега и целите и задачите са други. За целта военният телевизионен канал да организира един видеокурс по материалната част. За целта са нужни един старшина и няколко войника но войниците няма да са за всичко. Добре е да има втори модул по медико-санитарна защита и долекарска помощ. Е този модул щще трябва да се води от квалифициран лекар. Такъв впрочем има и в шофьорските курсове и има смисъл ако е взет заради казармата да се зачита и за шофьорския курс и обратно. Така могат да се изчетат лекциите по устави, устройство на автомата, вещевата част (войниците ще трябват да разпънат палатка), оборудване на окоп... Теоретичните изпити - с тестове при влизане в казармата. При успешни теоретични тестове престоят в казармата ще е доста кратък (примерно 2 до 3 месеца) и свързан предимно с придобиване на физически и организационни умения и упражняване на наученото. Който не си е научил материала и не си вземе тестовете върху теоретичната част ще служи докато ги научи. След преминаване обучението преминавт в запаса и биват свиквани да речем за по седмица през година. Поради малката численост на наборите, по тая схема да служат и мъжете и жените. И без това момичетата ни са по- бойни от младежъците. Целесъобразно за поддържане на знанията и навиците по военната специалност е, хората работещи или учили в дадена област да бъдат вземани със същата военна сппециалност.

Целесъобразно за поддържане на знанията и навиците по военната специалност е, хората работещи или учили в дадена област да бъдат вземани със същата военна сппециалност. Така инженерите и работещите от проф. гимназии по радиотехника и комууникации отиват свързочници, строителните кадри - в инженерните съоръжения, които строят укрития и фортификации, икономистите - на граничните КПП-та или като гранични войски или като митничари. Така в митниците ще има и граждански контрол, а службата на икономист на такова място да се счита за предимство при кандидатстване в дирекция "Митници" или НАП. Тия, които нямат квалификация отиват пехотинци...

(лекарите да получат обучение и за военни медици, като се акццентира на травматолозите, хирурзите, ортопедите и епидемиолозите), хората от фирмите за търговия с хранителни продукти - в тила и снабдяването. Целесъобразно е, хора сформирани в една част да служат в запаса към нея - както добре познатата земска войска от историята. Всички получават еднокрано униформите и вещевата част и ги съхраняват на своя отговорност. При свикване в запас ще се спести ценно време за обмундироване и оборудване, пък и ще е проблем съхранението на носените униформи в централни складове, та да бъдат раздавани после на същите хора. Оръжие на този етап може и да не се раздава, защото ще има сериозни конфликти с цивилните закони и служба КОС относно съхранението му ( каса за съхранение, документи за това и пр)

И всичко това с "любезното" съдействие на САЩ.

Прилагане на концепцията въоръжен народ+ядро от професионална армия,силна охрана на границата+забрана за преминаване на мюсулмани ще решат проблема с мръсната сган финансирана от САЩ,Израел,Саудитите и Турция.

ИД ей сега вече прекали!

Това се очакваше. Нека умниците приемат още всякакви нелегални и да ни обяснят още веднъж, защо България им е длъжница.

Преди няколко години започнах да излагам факти в моя блог, че вярващите "православни", "правоверни" и "ционисти" са ошашавени от фалшива религия, която аз нарекох пънчославие. Целта ми е да обединя Аврамическите религии и да създам свят на мир, просперитет и щастие за всички човеци под Слънцето на Правдата. Включете се в моята Свещена война срещу пънчославието, за да спрем налудните изстъпления на пънчославните по света, които ще го затрият в крайна сметка!

От доста години участвам във форума с името "V"! Как да ти се вярва,след като крадеш един прост ник?

Регистрирайте си профил с този ник и си направете "трейдмарк". Откъде да знам, че никът е запазен? Може да ме лъжете, защото много време чета Форума и не съм срещал този ник, но когато взех да пиша с него и изведнъж се появи един седесар, който наричаше бившите си съпартийци п*дали. [Пиша като нерегистриран, защото имам проблем с профила си.]

медии на САЩ упорито определят и наричат сбирщината от високоплатени наемни терористи на ИД-"БОЙЦИ" Ако е планирано един ден приматите да завладяват и Балканите,тогава те ще бъдат определяни като "БОЙЦИ -ОСВОБОДИТЕЛИ",а стотиците джамии по земите ни ще им дават усещането че наистина са такива.

Това се очакваше,а за територията на България беше дълго подготвяно от БСП,СДС,ГЕРБ,ДПС и другите продажни боклуци и нациоанални предатели.Американски,турски и ционистки подлоги отдавна работят по въпроса за разпокъсването на Балканите.

По подобие на една реклама , сега у съседите , скоро и у нас :(

Джихада вече започнта в Пазарджик. Гледал ли си онова клипче, където пингвините ходят из града като глутница викайки - Аллах акбар. Имаш чувството, че си в Авганистан.

Само за протокола, пише се Афганистан .

Алоо Dir престанете да използвате термина "бойци". Ако искате може да ги сравните с нашите бойци за национално Освобождение.За какво се борят. Избиват всеки който не е с тях. Тази измет навсякъде по света се нарича ТЕРОРИСТИ. Бъдете така добри да коригирате статиите си.

Това са им наредили от лидерската партия,това и пишат.

Зависи от гледната точка. За мене и тебе те са терористи и ексКремисти, за ДИР-аджиите са бойци. От същата глредна точта те трият моите и твоите коментари, а оставят самохвалстванията на Бойко Борисов и глупостите на Кристалина Георгиева и Миглена Кунева да се четат с дни.

Джихада май започна в парка на Свободата, пардон Борисовата градина на 2 юни.

Нека да благодарим на Плювналиев и Бойко, които не затвориха границите и допуснаха влизането на сирийските боклуци!

Чакайте бе ,американците нападнаха Сърбия заради босна и косово,под предлог че Милошевич бил диктатор ,а сега Босна били първи от страна на джихадисти.Май нещо ви се преплитат сметките,боклуци долни проамерикански!

Добре охраняеми граници и визовият режим са противодействието срещу ислямския терор. Никакви бежанци не трябва да се приемат. Европа е християнска и не трябва да се ислямизира повече. Правата на бежанците мюсюлмани увреждат ценностите и спокойствието на месните християни.Към мюсюлманите трябва да се отнасяме, както те се отнасят с християните.

терористите отдавна с в БГ,тероризират гражданите и събират данък спокойствие.Ако не вярвате ето номера 0875316991.А с идил как ще се справим въоражени до зъби с американска техника които имат 2 000 джипа Хъмви,, и си правят снимки с нея...Ислямска държава се похвали с американски подаръци за милиони (СНИМКИ) Ислямистите се снимат зад волана на американска военна техника Публикувано: 6 юни 2015, 04:49 Обновено: 6 юни 2015, 04:49

Не че ми харесва, но фактите са такива: Европа и България още години ще останат в среда на войни с ниска интензивност по периферията. Имигрционният натиск ще се запази. С всички произтичащи от това последици от икономически, социален, политически, военен характер. За съжаление, само един съпричинител няма. Тука задачката е да се открие полезен път през това минно поле, а не да вихрим междуособици насред него.

Тези смръдливи паразити наречени джихадисти рушат навсякъде и убиват невинни хора! Нищо не строят и не създават! Светът трябва да ги спре!

Те си живееха относително спокойно и не търчаха напред назад но някой реши да им бърка в задника и ето го резултата. Не защитавам никого ...факти.

По-скоро , докато някой не реши да ги финансира и подстрекае малко .

Просто някой им подаде пръст и те лапнаха ръката...прости хора с пари и диви идеи е опасно за всички, без изключения!

Бе, Южен поток няма да има! Обединена Европа няма да има! Ний ще сме господарите. Ако трябва Трета световна война ще запалим!

Нямам нищо против да пребиват жените си с камъни и да режат части от тялото си, но някъде там - в пустинята! Тук е за хора, не за маймуни, макар че очевидно маймуните са повече!

Аз като жена пък имам против, но нищо не мога да направя- не мога да си зарежа семейството и да хукна да ги превъзпитавам.