Българско семейство с 2 малки деца изгуби живота си в голям пожар в Германия (видео)

Огънят обхванал жилищна сграда, в която живеели 28-годишният Кънчо Жилов, съпругата му Катя и двете им деца - 3-годишната Галиа и 6-месечната Емили

Обратно в новината

Коментари - Българско семейство с 2 малки деца изгуби живота си в голям пожар в Германия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам за вас безчувствени хора та те са били и четиримата деца родителите нямат още 30 навършени.Да ги прости Господ голяма трагедия за родителите

съболезнования на близките! прави обаче впечатление че тн български турци страшно много искат в Германия да се идентифицират като българите Катя и Кънчо, но в България държат да са с турски имена.

Такива жилища в Германия бол. Има дори и на повече от век. А наемите, които искат за тях са огромни. Остава въпросът защо има хора да се натискат да живеят в такива условия и да дават една заплата за наема.

Защото в България им отнеха работата или им предлагат работа, от която и двамата работещи съпрузи няма да могат да спечелят пари заедно, та да могат да си платят наема. Това е главната причина толкова много българи да напускат България.

Всички политици са виновни за тяхната смърт! И нещастието на българските граждани: българи, цигани, турци, арменци и други, сички сме български граждани и трябва да сме единни в искането си за по-добър живот в България! Насъскват ни един срещу друг по телевизията и вестниците за да не се съберем заедно и да изметем крадливата политическа мафия, която ни натиска да живеем в мизерия в родината си и да търсим храна в чужди държави,и така да сме пръснати като пилци по света и така да сме слаби, да не им искаме сметка за стотици милиарди лева, откраднати от България, т.е. от нас, от нашите доходи!

Междувременно кметът на Костиево призова съселяните на семейство Жилови да дарят средства, за да може телата на загиналите да бъдат транспортирани от Германия до България. Необходимата сума е 18 000 евро. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Защо съселяните трябва да плащат ??? Или за Усрайна може да СЕ ДАВАТ БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ;А а за български граждани - неможе .....!

Мирослав

Поредният изрожденски трол. Имай малко срам и не изливай словесната си помия поне в тази тема.

Мирославе, Мирославе, жълтопаветна подлого

Бог да прости загиналите. Извинявам се, но в текста на т.н. джурналист е ясно видимо, че българският език и литература не са му от добре изучените предмети. " 3-годишната Галиа и 6-месечната Емили" За негово сведение в българската азбука има една буква "Я", която може да ползва в името на детенцето (Бог да го прости).

Галиа е сорт пъпеши. Български имена са Галя и Емилия. Емили също не е българско. И това ли толкова важно да се отбележи?

ГалиЯ е сорта пъпеши. И не, не е най-важното, но е показателно за ниво. И за теб включително. А починалите са българи. И имената им също. Бог да ги прости.

Напълно вероятно е родителите да са я кръстили точно по този начин.

Това семейство сигурно разполага с двуетажна къща в Костиево. Наложило му се е обаче да се бута в някаква таванска стая с дървени стълби.

що пишете простотии голяма трагедия за семейството ..и родителите им..звездички заезно на небето

Проблемът е, че собственици на такива сгради са чужденци и не ги поддържат, а ги пускат под наем. От 2013 са задължителни детекторите за дим, които никой не проверява. Ако е имало такива е нямало да се стигне до трагедията. Интересно ми е у нас какво е положението.

Българско семейство с две малки деца изгуби живота си при пожар в жилищната сграда, в която живеели в германския град Солинген. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Сорос Сорос се радва ...

Из германията има много дърти сгради с отвратително разположение на стълби, тесни коридори по които трябва да вървиш от единия край на сградата до другия за да излезнеш. Това са сгради капан. Повечето са на по 100-200 години имали късмета да не са съборени през втората световна война. Обявени за памятници на незнам си какво немат преместване. Няма и земетресения та да ги разчисти малко Горките хорица, нямали са някакъв шанс на тавана с тия дървени стълби. И тоя 100-200 годишен гредоред.

Мда, влизаш тук и хейт и злоба. Хората и под статии на умрели деца ще почнат да си пишат

под новина за умрели българи. Малко срама нямате ли бе?

мир на дишите ин!!

За жалост, нещастия се случват на всякъде.

а над 1 милион бълкгарски смейства в българия изгоряха в огъня на демокрацията! ама това не е важно, нали? важна е германията!

И как по точно демокрацията те е изгорила. Караш западна кола, телевизора ти западен, телефона също... Кажи....кое по точно? Или просто си трошиш колко да не заспиш?

СПРЕТЕ ОПЦИЯТА ЗА КОМЕНТИРАНЕ ТОВА НЕ Е СТАТИЯ В КОЯТО ДА ТРОЛИТЕ ПРОТИВ ЕВРОПА И ДА МИ ВЪЗХВАЛЯВАТЕ РУСИЯ ШИБАНЯЦИ ГАДНИ

Искат да тролят под статия за умрели българи. Браво фашаги...нямате грам срам

троловете на руското посолство. Нямате ли деца за убиване и малки държави за крадене?

Какво правите при тия фашисти в тая фашистка страна бе хора

Нали знаеш че сме 2024 и втората световна война свърши преди 70+ години. Въпроса тука е, защо не отивате да работите в Русия а ходите в Европа. Нали много хубаво в тая Русия?

Фашагите са в Русия. Да едно време Германците бяха...но сега са руснаците...ти да видиш и парадокс

както и тук - пожари има навсякъде! Всеки ПАЗИ себе си от огъня... Бог да ги прости!

Голяма медия сте. Блиц още вчера 18:30 писа за трагедията

Очевидно по цял ден висиш в интернет, очевидно не работиш легални 8 работни часа и не плащаш данъци на България. За да следиш толкова много новините по сайтовете...то значи, че твоята работа е да видиш в тези сайтове.

Май обидих професията тролове.

но Дира да спре опцията за коментиране, че пак ще се навъдят всички изроди тука