17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да станеш пожаеникар в Лондон , не е като да те приемат в университет в България.... Эа едно място кандидастват мноого млади эдрави и умни мъже...

С какво толкова го е впечатлил смешника

Много симпатично момче. Осъществил е детската си мечта. Всеки малчуган мечтае да стане полицай, пожарникар, космонавт... Реабилитира достойната професия пожарникар, анатемосвана в последните години заради ББ. А принцът, ако преди 30 години не ходеше под масата, би се се възхитил тогава и от ББ.

Колко му е голям маркуча на този сладур

И аз това питам. Ох, ох, май се подмокрих.

Имал е късмет. Можеше да го хареса принц Андрю.

А защо този не е в България да спасява българи а спасява англичани? Продал се е за пари, зарязал е Родина а тук го величаят защото е зарязал страната си. Трябва да има дискусия за измениците изоставили страната си.

С дискусии не става. Всичко сежслучва с действия. Като за начало ще ти предложа да се обадиш на парламантариста, за който си гласувал, да направи предложение в парламента за премахване на двойното гражданство. Така и ти ще спиш спокоен.

Каква връзка има гражданството, човека говори по принцип. През Балканската война българите от Европа са оставяли всичко за да се върнат и запишат обикновени войници. Сегашните продават страната си за 5ст.

Има връзка. Така българите ще си изберат , дали искат да са българи в чужбина. Така ще се спре омразата между баш българите в България и българите в чужбина. А за Балканската война, от тези които са се върнали, никой не се е върнал от патриотизъм, а само защото са имали жени с деца. Един от тях е бил и прадядо ми . Има и такива, които не са се върнали.

И ако майка ти и баща ти са с различни гражданства от кой родител ще се откажеш?

Що ли, че отговора е там във въпроса ти. Ами там в България няма живот а само съществувате, поне по-голямата част жителите.

Това е - да отидеш в Лондон, за да станеш пожарникар :Д

Достойна професия навсякъде по света!!!