Българските социалисти в европарламента подкрепиха изключения от БСП техен колега Петър Витанов

Тревога будят популистките послания и недемократичните методи, с които ръководството на БСП задълбочава кризата на доверие, довела до серията изборни катастрофи, заявиха те

Обратно в новината

Коментари - Българските социалисти в европарламента подкрепиха изключения от БСП техен колега Петър Витанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя го видяхме вчера тук колко е ,,умен,, службогонец. Напълни се с пари и сега философства

а в БСП депутатите имат право само на 2 мандата. Справка : съсела Станишев, дето е подписал. Няма да седне на кресло, с тоя устав, та иска да го промени.

Като дилър нови коли в "Пежо Център - Люлин", не го подкрепяха, а? Чудна метаморфоза претърпя това момче, брей, да му се не надяваш.Замени мръсната омразна некачествена западна продукция с още по-западна, не с руска.

Сладка е службицата в Европедалния парламент, стиснали са я яко. Нищо не се изисква от тях освен да дигат ръка или /крака някои/. Като махнат депутат редно е да напусне. Кого представлява, на негово място идва друг а не да седи до края. Като умре депутат кои го замества, следващия в листата, така е и с тези на които е свалено доверието.

Нинова се е обкръжила с мъже,с женски полови органи.

А ти с това ,,Х,, да не си хермагродит

когато не знаеш нито кой си нито какво си е най-лесно! Не могат да те напсуват защото не знаят от къде! Не могат да те наритат защото не знаят какво ще учелят! Но претенцийте винаги ще те издават!

Нинчето е права. Врагът с партиен билет и той е прав. Аз да попитам - кой е по-прав? Кривото дърво или куката???

= БОКЛУК и МАФИОТ на квадрат. Същият като баща си!

ниновата уреди всчики деца на комунисти да ходят на държавна заплата в европарламента! та докато я има нея децата ще са уредени! какво и как го правят няма значение особенно за/от името на БЪЛГАРИЯ! От където са изпратени май! целувайте подметките на лидерката тя знае какво и как да се отблагодари! няма скоро да я местят на никъде!

До изборите няма да има такава партия БСП. Пловдивските социалисти зарязаха Нинова и отидоха да зарязват лозята.

В деня на виното и любовта, Корнелия стана най-мразената жена.

Лапачите искат с гласовете на русофилите да го играят западни. Такава наглост има само при един етнос

Кака Корнелия е много яка,ще влезе в историята . Как нарита само нахалните самозабравили се червени олигарси . Тези боклуци защо не напуснат БСП и си търсят късмета в нова партия ала евро левица ..

"Аз ПЪРВО съм ЕВРОПЕЙКА, ПОСЛЕ БЪЛГАРКА." Цветелина Пенкова И това признание-ГОРДОСТ Цветелина сподели ПРЕДИ Коренелия ДА Я НАПРАВИ ЕВРОДЕПУТАТ.

Този конгрес беше пирова победа за Нинова.Тя окървави своите ръце.Възмездието ще бъде реципрочно.Червената аристокрация,Станишев,Пирински,Добрев ,няма да и простят и ще я унищожат.Те имат и познанствата и ресурса да го сторят.

Много си прост бе, Жоро. Да не са ти спряли пенцията? Аре, оди до сладкарницата да праснеш една паста и един пенсионерски чай за отскок.