Коментари - Българските социалисти не подкрепиха решението на ЕП за муниции за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда ще връщат шестдневната работна седмица.

Руски подлоги.

От тях не очаквам нищо добро. Каквото каже нЕкой европар.зит, това трябва да става. Време е всяка страна членка сама да реши, да дава ли до несвяст на укр.ите или най-накрая да спре, преди да е фалирала. Но важни са само интересите и правата на големите, от малките се иска да дават кинти и да изпълняват каквото си наумиха фонсмешна и подобни индивиди. Май е време за разтуряне. Ама хората виждат пари за саниране да речем, а не виждат армия чиновници, на които им плащаме космически заплати и привилегии.

Кирчо,кокорчо и Божанката. Цял отбор боклуци.

За БСП! Те ще ни преизчислят пенсиите с коефициент 1,35 като на най новите пенсионери.

Който има бол - да дава! Ние на фашаги нищо не даваме!

Защото са тъпи измекяри.

Продажните Българи от ЕП гласуваха за Удължаване на войната в Усрандия ! Тях какво ги бърка вземат ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ , а ние ще го духаме ! СМЪРТ НА ФАШИЗМА ! На Сашо Домата дядото е Фашага избил е малки деца ,а внука му е в ЕП -ПАРАДОКС !

не сме укри,нито имаме нещо общо с тях,че да ни въвличат в чужда война.

ЕС и НАТО действат като военен съюз, пряко участващ във войната. Не съм чувал в някоя страна на ЕС народът да е упълномощил своите представители в тези две организации реално да водят война! Повече снаряди - повече смърт и от двете страни, повече разрушения и мъка. Тези, които са гласували позорното предложение да бъдат изпратени на фронта да се бият, а не да се подписват под космически заплати и да търкат меките столове!

Така си е, вие циганите от Индия нямате нищо общо с българите, украинците и Европа... вие имате общо с най-низшата и миризлива, крадлива каста на Субконтинента.

Сигурно също така мислиш, че руснаците съпротивлявайки се на Хитлер само са предизвикали 50 милиона жертви. Просто трябваше да се предадат на Хитлер и щеше да има мир. И ние най-добре веднага да унищожим всичкото си въоръжение да не предизвикваме Ердоган!

Браво на СОЦИАЛИСТИТЕ! ФАШИСТИТЕ барабар с АМУНИЦИИТЕ в Украйна! ... България ВЪН от голямото и малкото НАТО - ЕС!

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Много е прав. Вместо Европа и Щатите да работят за фронта на Украйна трябва да се търсят начини тази война да спре.. Да не вярват сляпо на лунатика Зелински...

Евродепутатите от ГЕРБ, БСП и ДПС гласуваха днес с малки изключения в подкрепа на резолюция, която призовава за евентуално отнемане на председателството на Унгария на Съвета на ЕС през втората половина на 2024 г.

на лунатика Путин...

Ле ле! Как съм се объркал!!! да се чете така предишният ми пост Не само че Зеленски е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват славяни също са престъпници. Кат Украйна няма друга, тъй коварна на света. НАТО и САЩ са тяхната опора, гаранти за ТСВ. Смърт на укро-фашизъма- свобода за народите. Слава на Русия и руския героичен народ.

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

да каже витанов при Руско-турската война наречена освободителна кой е жертвата и кой агресорът, защото нещата са идентични, Русия анексира турска територия заедно с българските сепаратисти (опълченци), цивилизована Европа и тогава е била против лично Бисмарк свиква берлинския конгрес и връща Македония на турците

И пенсиониране на 75

Пращаш оръжие на престъпник и ги си още по голям.

Абе не е баш така... Подобни сравнения са меко казани нелепи и признак за първосигналност...

Не знам за жертвите, но знам, че освободители са били славните американски морски пехотинци. Които са освободили братския български и турки народ от петвековното руско робство ! Има запазени селфита от онова време. И снимка на един самолетоносач, закотвен в Перловската река, точно срещу сегашния национален стадион ! Даааа, сега има интернет, разобличена е руската пропаганда ! :D :D :D :D :D

Бой по педерусите докато не остане и един.

Ще пращат мини или,за да богатее някой от свитата.

Без бой ще изчезнем българите.

Ами, добре. Ще напечатате още половин милиард хартийки без стойност и след това ще ни лъжете, че Путин е виновен за тяхното обезценяване и скока на цените. Не е добре да имаш само хартия и, ако не се срине Русия да я разграбите, спукана ви е работата. Пиша "вие", защото не съм съпричастен с тази самозабравила се фашистка банда и не се чувствам част от нея.

И тогава на Мелмак всичко ще е спокойно! А бе джендери смотани с какво се друсате бе изроди сащисани?!

Копейкин като вкара 5-6 депутата в ЕП и ще разберат какъв тъп народ сме.

Някакъв вид фашистки империализъм тръгва по света, на него му е предостатъчно нормалните да се въздържат. Нищо друго не му е необходимо. А после се оказва късно...

Руснаците не са добре дошли никъде. Така че "вие" може да се омитате в посока Русия и там да работите за нейното благо. Пък като хванете военното положение може и да поемете към далечните сибирски земи.

Стига с тея "хартийки" бе! Една американска струва 81 рубли, а една европейска 87 рубли. Толкова.

Ще ти се, но тук Руско няма да стане вече никога.

Са минус. Такъв е курса за днес бе!

Подкрепиха Истанбулската конвенция?! БСП трябва да се линчуват

Коментарите Ви са винаги добри!

Нека заедно със снаряди, ракети и патрони,изпратят на помощ своите синове или самите те.Така достойно ще защитят своите идеали.

Но ти какво искаш да стане?

За гласуваха 446 американски слуги, против 67 европейци, въздържал се 112джендъра Ако това е Европейският Парламент, значи, че сащ са го окупирали. ВЪН САЩ ОТ ЕВРОПА ВЪН САЩ ОТ НАТО ВЪН САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ ВЪН САЩ ОТ СВЕТА Само така на Земята ще има Мир и Благоденствие!

Та когато Българската идентичност трябва да страда комунетата гласуват за Истамбулска конвенция, но когато Българската икономика трябва да печели те гласуват против продажбата на продукция. Няма ли да ги затворим тия най-накрая?

Потърсете в нета какво е казал днес Макрон на срещата на лидерите на ЕС в Молдова, защото не виждам такава новина тук. Преговорите за мир между Украйна и Русия ще трябва да станат приоритет след очакваната лятна офанзива на Украйна, независимо от резултатите на офанзивата и разположението на военните сили на 2-те враждуващи държави.

Защо 20 години Нидерландия НЕ подкрепя влизането на България и Румъния в Шенген и защо към днешна дата е склонна Румъния да се присъедини към безвизивото Шенгенско пространство, но блокира приемането на България? Защо Нидерландия е последната страна, която все още се противопоставя на членството ни? Причината не е политическа, а чисто икономическа – РОТЕРДАМ! Ротердамското пристанище е третото по големина в света след тези на Шанхай и Сингапур. То е и най-голямото пристанище в Европейския съюз с 345,8 милиона тона преминали товари през 2021 г. и е достъпно за кораби с голяма водоизместимост. Имено там акостират корабите със стоки от Китай за Европа и осигурява поминък на половината от 600 000 хилядното население на града и формира голяма част о БВП на Нидерландия. Ако китайските стоки се разтоварват в Пирея или Солун (Гърция), китайците ще хвърлят капи от радост, а в Ротердам дори и китайска джонка няма да акостира, с което загубите на кралство Нидерландия ще бъдат огромни. Затова те правят всичко възможно този неизбежен момент да се отсрочи максимално, въпреки че китайците далновидно взеха пристанището на Пирея за 50 години на концесия и същото смятат да направят и за пристанището в Солун. Какво ги бърка нидерладците влизането на България в Шенген? Много просто - изпълняването на шенгенските правила означава премахване на граничния контрол с другите страни-членки и влизането на стоки и хора безпрепятствено, без митнически проверки в ЕС. За да се случи това, днес пречат България и Румъния и най-вече България, а Хърватия изобщо не е проблем. Затова Хърватия бе приета на 01.01.2023 г. за член на Шенгенското пространство, но Румъния и България все още престояват в чакалнята. В скоро време и Румъния ще бъде допусната и САМО България ще остане ОТВЪН за да подпира статуквото и интересите на Нидерландия. Стане ли България член на Шенген, китайските стоки за Европа тръгват директно от Пирея и Солун и пристанището на Ротердам отива на кино, а Нидерландия се прощава завинаги с огромен финансов ресурс. Ето затова са всичките нидерландски обструкции спрямо България за членството ни в Шенген. Защо обаче нашите евроатлантически партньори си трайкат и не ни съдействат. Много просто – защото не сме от ТЕХНИТЕ! Защото на НАТО им е необходима ТЕРИТОРИЯТА ни, но не и икономиката и просперитета ни! Затова първо ни приеха в НАТО и след това в ЕС, а не обратно!!!

Източникът е статия в The Guardian. Току-що я проверих. Събитието е конференция на лидерите на ЕС в Братислава, Словакия, а не в Молдова, както съм писал по-горе.

Глупак, ти голям аргумент извади - то и 1 йена е равностойна на 1,3 стотинки, но на японците не им пука!!!!

Тези мушици, български социалисти защитаващи Москва в сърцето на Европа, са срам за България!

затова все повече българи не ги припознават като българска партия а организирана престъпна групировка на руската мафия

1. Руският президент В. В. Путин Първата съпруга живее във Франция. Дъщерята Мария е омъжена за холандски бизнесмен Фаасен и живее в Холандия. Дъщеря Катя, съжителстваща с южнокорейския гражданин Йена Джонг-Гу 2. Министър-председател на Руската федерация Дмитрий Медведев Синът Иля живее в САЩ. 3. Министър на външните работи на Руската федерация Сергей В. Лавров Дъщерята Екатерина живее в САЩ. 4. Прес секретар Песков Д.С. Съпругата е гражданка на САЩ. Дъщерята е гражданка на Франция. Синът е британски гражданин. 5. Вицепрезидент на Държавната дума на Руската федерация Железняк. Дъщерята Катрин е в Швейцария. Дъщерята Анастасия е в Лондон. Дъщерята Лиза е в Лондон. 6. Вицепрезидент на Държавната дума А. Жуков. Синът Петя не само живее в Лондон, но и лежи в английски затвор. 7. Дъщерята на Сталин – десетилетия наред живее и умира в САЩ. 8. Синът на Христов е гражданин на САЩ. 9. Къде са дъщерите на Путин? Те не се виждат в Русия. 10. Заместник Пехтин. Със сина си в САЩ. 11. Министър на транспорта на Московска област – Кацива. Със сина в САЩ. 12. Децата на депутата Железняк живеят в Швейцария. 13. Децата на Астахов. Единият във Франция, другият в Англия. 14. Децата и внуците на "главния патриот на Русия" ръководител на Руските железници Владимир Якунин живеят извън страната – в Англия и Швейцария. 15. Дъщерята на външния министър Сергей Лавров, Екатерина живее и учи в САЩ. 16. Синът на вицепрезидента на Държавната дума А. Жуков дълго време е живял и учил в Лондон. 17. Дъщерята на заместник-председателя на Държавната дума Сергей Анденко учи и живее в Германия. 18. Най-големият син на вицепремиера Дмитрий Козак – Алексей живее в чужбина и се занимава със строителен бизнес. 19. По-малкият брат на Алексей Козак, Александър, работи в Credit Suisse 20. Най-големият син на заместник Ремезков, Степан, наскоро е завършил колежа на милицията Valley Forge в Пенсилвания (една година на обучение струва 1.3 млн. рубли). Най-малката му дъщеря живее във Виена, където се занимава с гимнастика. Маша Ремезкова представи австрийския национален отбор (!!!) на детски състезания в Любляна?! 21. Дъщерята на заместника В. Фетисов - Анастасия, израснала и учила в САЩ. Настя така и не се научи да пише и чете на руски! 22. Дъщерята на Светлана Нестерова, депутат от Държавната дума от фракцията „Единна Русия“, живее в Англия. 23. Основният борец за „традиционните православни ценности“ синът на Е. Мизулина Николай учи в Оксфорд, получи диплома и се премести да живее на постоянна основа в толерантна Белгия, където са разрешени еднополовите бракове! 24. Дъщерята на заместника Воронцов Анна живее в Италия. Тя се преместила там от Германия. 25. Членката на Обединена Русия Елена Рахова, която стана известна с факта, че нарече ленинградците, които живееха по-малко от 120 дни в блокадата, като „неблокатори“, дъщеря й живее в САЩ. 26. Дъщерята на бившия говорител на Държавната дума, един от основателите на партия "Единна Русия", а сега член на Съвета за сигурност Борис Гризлов, Евгения живее в Талин. И дори наскоро тя получи естонско гражданство. 27. Синът на бившия министър на образованието Андрей Фурсенко живее постоянно в САЩ. 28. Синът на В. Никонов (внук на Молотов), президент на фондация „Политика“, е гражданин на САЩ.

Социалисти-фашисолисти-путиноидисти-русофилистици. Проклети да са во веки веков!!!

Всякаква русолюбска паплач ще се изкаже под тази статия. Добре,че стават все по-малко русолюбите в България.