Коментари - Българските патриоти: Призоваваме всички партии да се присъединят към нашия протест пред КЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква стана тя: диверсификация, балкански /правилното е турски/ поток, азерски газ, газ от майната си, първо Белене строим 40 години, после Козлодуй, едни милиарди разпилени, "усвоени", между приятели разделени, американски ТЕЦ, български в гъ..ц, и накрая плащай Ганьо, защото си търпелив и прост.

ЗАЛИВАХА ПОСТОЯННО МЕДИЙТЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛКО ГОДИНИ С БОЗАТА КОЛКО БИЛА ВАЖНА И ЗНАЧИМА СМЯНАТА НА ЕВРО С ЛЕВ И ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ НИ ИЗВАДИ ОТ СОЦИАЛНО ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ШОК И АМОК...... КАНЕХА СЕ ДА ВЪВЕДЪТ ЕВРОТО ТОЧНО В НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА..... ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ.......

Долни лицемери.

Твърдят ,че" македонци" няма ,а в Република Северна Македония всички са българи...!? Но се именуват "Македонска " и т.н. организация ....!? Те какви са :македонци (дето ги отричат),българи с македонска идентичност или Бай Ганьовци борещи се за "кокъла"...!? Политически маргинали...!!!

Б -бисексуални и П -приститутки Само смрад и зараза от тях... Продажници ,келепирджии ...

Протеста трябва да е пред къщата на тиквеника в Банкя ! Нали обещаваше намаляване на цените !

Протеста трябва да е пред руското посолство. На тях дължим това, на братските чувства на нашата закрилница Русия. Докато не наритаме и последния руснак от българия, така ще е с цените.

е тоз идиот, който би гласувал за тези тримата толупа?!

БИЛЛА-та ще дойде ли?

или са слънчасали.или удобно ги е хванала деменция

Патреотарите си мислят, че народа кълве на гола кука? Вие умряхте още когато се съюзите с Толупа.

Какви патриоти бе? Банкери от целия свят, обединявайте се!

за разстрел до стената

хахахаха, че КЕВР трябваше да вдигне цените на газа и тока още през Март, но Боко + Вие същите патриоти умишлено протакахте нещата за след изборите от 4 Април, като така дори поставихте в неизгодна ситуация и ЕРП-тата и топлофикациите.. естествено, че първи ще предупредите, та нали вие заложихте тази бомба хахаха

ЛЪЖЛИВИ - БОКЛУЦИ!

Ами до вчера кой крепеше макарите на толупа ?! Защо не протестирахте тогава ?!

БСП на власт винаги води до мизерия и криза. Безхаберие, ужас, на дъното, кражби!

ЩЕ ви подкрепя, точно толкова колкото вие ни подкрепихте, когато стачкувахме срещу безумията и кражбите на боко миналата година.

След година ще протестираш за това, че си протестирал преди. Тъпак. Дано ИТН и триото вземат властта. Аз пари имам.Просто леко ще обеднея, но ще оцелея. Ще гледам сеира на бедните като теб.

Има приет лобистки Закон от Парламента,който казва,че там където има ТЕЦ,не може да има газификация.И според този закон,гражданите в София нямат право на газификация за отопление.Така Топлофикацията става монополист и може да си дига цените с колкото си иска.Като бяха в Народното събрание Патриотите,защо не отмениха този закон?

НЕ ТИ ЩЕ БЛЯДКСКИЯТ ГАЗ, ЧЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ХРАНИМ ПУТЛЕР И ТУКАШНТАТА ШАЙКА ! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ГАЗТА - Е ЦЪКАЩА БОМБЕ !

Лапай шланга и си трай !

Знам,че това е политически ход на патриотите за да си вдигнат рейтинга,но все пак ми е интересно защо никой от правителството нищо не правят по въпроса за вдигане цените.

КОГАТО ПРИНУДИХА ТИКВАТА ДА ПРОКАРА БЕЗУМНАТА ОКУПАЦИОННА КРЕДИТНА ТРЪБА, КОЯТО СЕГА ПЛАЩАТ ВСИЧКИ, А ПЕЧЕЛИ - ПУТЛЕР И КОЙ - ГАЗОВО-ЕНЕРГИЙНАТА 70 ГОДИШНА ЧЕРВЕНА ДИНАСТИЯ !

Сетили се преди избори да мислят за народа. Дето се вика до вчера имахте глас в този КЕФР, защо тогава не мислихте. Тези последствия са от некъдърното ви управление през последните години. Изглежда ще протестирате срещу собствената си некомпетентност. Шизофренията изглежда е плъзнала в пъти повече от кодир