Българските хакери от "Майкрософт" до НАП и обратно

Нашенци удрят Сената на САЩ и Бил Гейтс, други точат милиони от кредитни карти

Обратно в новината

Коментари - Българските хакери от "Майкрософт" до НАП и обратно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тарикатлъкът, както винаги, е повод за национална гордост у нас...

Значи Китай, Румъния, САЩ, наша милост, а руснаците къде са. Уж постоянно управляват изборите у Америка и ЕС-а, пък у класацията ги нема. Що така, ве!

Вие ако си мислите, че ще го съдят...

ТАКААА.ЗНАЧИ ТЕЗИ НАЙ-УМНИ ИЗМЕЖДУ УМНИТЕ,ГИ ГОНЯТ ПО НЯКОЛКО ГОДИНИ,ЗА ДА ГИ РАЗКРИЯТ,А НАШЕТО МОМЧЕ ТУКА ГО РАЗКРИХА ЗА 24 ЧАСА! АМИ ТО И НАШТО РАЗСЛЕДВАНЕ БИЛО НАЙ-УМНО ИЗМЕЖДУ ВСИЧКИ БЕ! ГОРДЕЙТЕ СЕ БРЕ!

:)

За мен по големи хакери от министъра ,министрите му,президента,депутатите,гл.прокурор в България няма.30г.боксуваме от хакерството им и изгледи да помръднем нямаме.Българите ще се окажем не най умните ,а най простите щом ги търпим и сме им гласували европейски заплати.за никаква работа.Де да бяха само на заплати,а от корупция колко пребират?

няма лоша реклама

ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА МИШО КОНСТАНТИНОВ ВЗИМА 34 МИЛИОНА ЗА ДА ПАЗИ ТАЙНИ НА НАП! ЕТО КОЛКО ГИ ПАЗИ И ВИЕ ИСКАТЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!

След тази хвалебствена статия е време да напишете и една новина, че сме на първо място по телефонни измами с подробности кой, от къде, как ги осъществява. Следващите теми може да са за крадците в транспорта в България и чужбина, за българските измамници на социалните системи в Европа. Голяма гордост, заради която като разберат по света, че сме българи и стоят по-далече от нас.

Няма такова източване на сметки на бай Бил ама реклама трябва безсмислена и глупава дописка,

Държавата с най-върлите хакери е на африканско ниво по отношение кибер и банкова сигурност. Злия гений на българина е известен, затова в чужбина по-настрана......

Това е истината за руските хакери. Плащат на български хакер да им свърши работата и после обират лаврите.

Заради такива бях болна с години. При тива, всичко съм спечелила с честен труд. Затворът за такива трябва да от 20 години нагоре. На всичкото отгоре една к*чка, доблякла се в Америка чрез брак ми се присмиваше, а тези ги боготвореше. От тогава избягвам българите в Америка. Не ми трябват хората им и тъпите партита. Предпочитам почтени хора.

България е известна със своите якички 'бели якички' , а не с белите си 'бели хакери' Егати смешната объркана статия, айде малко по-сериозно, моля.

на снимката са типични хайкъри от столипиново хи хи хи

всеки може да се научи да разрушава, не всеки може да се научи да твори.

Тази статия не е читава Ето част от статия за това кой икакво е наптавил ......Коларов, посочен тогава от САЩ като „българският крал на хакерите“ син на полицай о Силистра е заловен по елементарен начин-представял се в интернет с псевдонима АПК-Трите му имена-Алексей Петров Коларов. Когато антимафиотите нахълтват в дома му откриват на компютъра му снимка, монтаж, с кредитна карта на името на собственика на „Майкрософт“ Бил Гейтст. Картата е очевадно менте и Коларов я показвал на приятели, за да се хвали с нея. Другият задържан е негов подчинен Константин Кавръков от Стара Загора, внук на уважаван прокурор от града. Американските служби твърдят, че той е член на „българската хакерска група“с тартор Алексей Коларов, източила хиляди сметки на нищонеподозиращи американци.

Празни раздувки на "журналист". Нито сме по , нито сме най. Тъпотия е да се свързват определенията "ИТ специалист" - "хакер" - "престъпник/скимимиращ банкомат/". Целия шум е ПР, системата на НАП е толкова пробита, че най-лесното е да платиш на служител да ти изнесе данни. Отделно в най-бедната и корумпирана страна в Европа данните на НАП са меко казано "неистинни".

Мдам и още Бай Бил от как е бил 18 г не ползва Кредитни карти при милярди кой ползва кредитни карти?

За да няма оставки,вижте как бързо хванахме набедения хакер и той сега трябва да си признае.Пито-платено. Измъдриха нашите велики мъдреци.Кой ли им вярва,но ще мине.

абе тука за "белите хакери" нищо не се говори, тех само Боце ги знае...

Боце ги обучава тях в специални училища, боядисва ги накрая с латекс да станат бели и ги пуска като джедаи да ловат черните хакери.

Нямаме равни кога требе нещо да се открадне, еваларка. Компютри, защити, глупости. Българина и свещения граал ще открадне ако разбере къде е. Както казваше един комшия - "В квартала всички сме крадци, и вече крадем едни от други, защото няма от кого друг"

Каква дълга и подробна измишльотина за гениални български хакери.И всичко това да внушат на нещастия българин колко виновно е невинното момче,което опандизиха.Естественно ,че трябва да има изкупителна жертва ,за да не пострадат властимащите за дупките в сестемата

Бе как все на нашата правосъдна система и е най - трудно да осъди някой? Въпроса е риторичен.

Не знам дали се гледали игралният "Сноудън" и документалния "Гражданинът 4". В света съществуват програми като PRISM. решавам да следя субект А, който е бизнесмен или политик. Но програмата следи всеки с когото си комуникира А - съпругата му Б, децата му С и Д, майка ме Е и съдржникът му G съпругата му Б к моникира с нейната майка и баща - Б1и Б-2 и сестра си БА, а сестра й - с нейният мъж - БАБ - но програмата следи и тях, както и съдружниците на зет й - БАБ1, БАБ2, и пр. така се създава една програма която следи един куп хора които нямат пряка връзка един с друг Много внимайте дали лампичката на монитора ви мига, спокойно може от там да ви записват какво правите чрез камера.

то и компютъра беше български .......

Другарите от ГЕРБ, какво стана? Нали атаката бе от Русия, заради съмнителната ви сделка с Ф-16! И какви са тези хакери, дето тъпото ни МВР ги лови за < 24 часа! Смешници, срам за хакерската общност!

Не бързай, все още не е изключено руснаците да са наели подизпълнител.

Нищо повече от нагласена тиквена глупост е това "хакване"!!! Може би се опитват да предизвикат истинските хакери от България и по света??? Оставили файловете само архивирани, но с достъп от всеки??? Хакерът се кълне, че е руснак, а се оказа уж 20 годишен IT българин???? Дебилизма, наглостта и безочието тресат правителството, а то един обикновен бг случай срещу Русия не могат да скалъпят, тип скрипалови (не че на англетата им се получи де)!!!

Aбе, лумпен, ти с Русия ставаш и лягаш май, а? Това ли е най-важното в случай с изтичане на лични данни на милиони българи - дали някой се е опитал да натопи Русия и дали е успял?! Това, че някакъв 20 годишен келеш се е представил за руснак (просто, защото звучи най-достоверно) не значи, че правителството се е опитало да "скалъпи случай срещу Русия". Министърът на вътрешните работи изръси някаква подобна глупост вчера, но останалата част от правителството веднага го опроверга, а и ако се опитваха да скалъпват нещо срещу Русия, просто нямаше да обявят, че са хванали хакера - българин (е, за теб и за останалите русофили може би това не е толкова просто за разбиране, за вас нищо не е достатъчно просто...). И сега, като знаеш, че вече Русия не я обвинява никой, ще спиш спокойно, въпреки че личните ти данни се търкалят някъде из интернет, а правителството и българските служби са напълно неспособни да ги защитят, така ли?...

Един хлапак разтърси държавата. Но управляващите не потърсиха вината в себе си, обвиниха веднага Путин, после БСП. Помощ от Европейската комисия, Путин ни нападна. Оставка на финансовия министър и на вътрешните работи за "логическите" му разсъждения. Не хлапето което ви каза, че сте бавноразвиващи, а правителството е за ЗАТВОРА - не може и не иска да ни защитава данните. И само в НАП ли е така???? Неееее...., навсякъде! КАЛИНКИ!

Голяма 'салата' е тая статия, нищо не се разбира, некъв си Коларов - арестуван хиляда пъти.. пускан може би? Какво са тези анализи, сега ли им е времето. Ако някой не е разбрал - да му кажа - изтекли са данни, кой кога какво е получавал, какво е декларирал, информация , която не трябва да бъде публична. В момента е публична и обикаля Интернет. Предполага се, че ще излязат интересни неща за хората от 'властта' - несменяемите ни толупи. И като няма наказание за апартаментгейт - сега ще има публично оповестяване на имането им - то си го има вече, просто трябва да се намерят хора, които да сглобят информацията и да я представят подредена на обикновения човек. И тогава вече - на тоя човек му се дава избор: или се съгласявай, че те могат да крадат, а ти - не. Или -... не ми се мисли какво, ако тоя човек озверее.

България е известна със своята специална порода хакери, наречени "Бели Хакери"

Яко на хумор ги обръщат нещата

Какво стана с "обоснованите предположения" на министъра на интериора Маринов, за руската следа на нападението на НАП и връзката с решението за Ф16? Излиза, че правителството ражда фейк новини!

ХАКЕРИТЕ ОТ ГРУ СА ОЩЕ ПО- ПЕЧЕНИ, ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СА!

Май яко ни будалкат с този "хакер" дето хакнал НАП. Пишат ,че бил заловен след като от файла който изпратил след голяммммо компютърно разследване открили името на компютъра му и user name който използвал да достъп ( до къде ли) :))) боже боже, че всеки новобранец в ИТ го знае - десен клавиш, детайли и виждаш това инфо. И нашия велик хакер ще изпрати файл с мета данни във файла които го компрометират. Май истината е някъде там:) - копират се важни данни които стават чудесно за компромати и за оклеветяване на определини хора, този който ги има тези данни спокойно може да ги използва, а младия нарочен хакер ще го отнася занапред.

ОТ 10 КЛАДЕНЕЦА ВОДА, СЪЧИНЕНИЯ ПО ПРЕРАЗКАЗА, ДА ОТКЛИОНИМ СТАДОТО ОТ МОСКОВСКАТА ДИРЯ!

Това което мога да кажа е, че това момче е набедено. Няма как ако съм решил да правя мръсотии да не мога да го направя така, че никой да не разбере. Има VPN проксита, анонимайзери и хиляди други неща с които да се скриеш. Ако някой вярва на глупостите които се бръщолевят просто ни имат за много елемнтарни

считаме????? Обрахте точките с тая статия. Обаче за некадърниците от нашта администрация мълчите като.... Чакаме две оставки най-малко....На Горанов и на шефката на НАП.

Най-големия бг хакер е Барни ака обърнатия файл.

Явно автора на статията не знае какво означава хакер ! Хакер не е крадец , а тези са крадци и се наричат кракери ! Да бъдем точни в определенията си ! Хакера ти показва слабостите и не се възползва от тях и не го прави за пари ! Кракери го прави за собствено облагодеталстване !

Автора - Краси Димитрова . Голяма подмязвячка си. Далече ще стигнеш ако не се смени властта и Борисов продължи да простее. Достоен пример за дезинформация чрез отместване на темата в поляната с омайничета.

Kakви са тия мангусти на снимката бе дир!

Тези "мангусти" са българи. Те на са виновни, че тази снимка са я изкопали от някъде.За сведение в средата е Алексей Коларов

Гордея се , че съм член на такова Племе !

Г-да управляващи, Вместо оставки и разследване за некадърниците благодарение, на които това стана възможно, ни карате да пеем химн за българските хакери.

Е и какво-да се гордеем с крадци ? е--ти логиката

След прочетеното , нямам думи !

Всичко туй показва че органите по сигурността си са пробити отвсякъде - тези хакери които тормозят Европа, би следвало да за са по нашите затвори, а не да се разхождат на свобода Хипотетично - Ако приемем че е истинно твърдението, че 20-годишното момче наистина е хакнало преди 2 години МОН и МВР, ГДБОП и ДАНс ЗА ЗНАЕЛИ ЗА ТОВА ЗАЩО НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ А сА гО ЧАКАЛИ 2 ГОДИНИ ОТНОВО ДА СЕ ПРОЯВИ?

а твоя коментар показва че нищо не знаеш. Я кажи(след като се разтърсиш и в нета) колко осъдени хакери има(по точно колко от тях са си излежали присъдите) и не само в България ами в целия свят!

в момента Асандж го депортираха обратно в САЩ и ще го съдят там. чудят се само какво обвинение да му лепнат, за да му е по-сигурен затвора - държавна измяна или кибершпионаж.„ Сноудън се спаси, но неговото не не е живот. Първо се криеше като куче, после спеше на Шерметиево, а сега е заложник на Путин и до добрата му воля. А е рекъл Вовата,че ще разменя шпиони с Тръмп - отиде му живота. Осъдиха хакер от Анонимните на 10 г. живот Осъдихпа руски хакери на 12 г https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/02/15/osydiha-ruski-hakeri-tochili-ot-160-mln-kreditni-karti.368133 Алберт Гонзалес получи 20 гhttps://www.manager.bg/%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82/%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%80-%D0%BD%D0%B0-20-%D0%B3-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80 Руслан Бондерс получи 14 г затвори осъдиха и хакера разбил сайта на Клитнън..

сме гении на компютрите! Един министър даже обръща файлове!

повечето от написаното е лош имидж за нас и коства много труд на почтенни българи за да се неутрализира. Колкото до Бил Гейтс - фукарска акция, трябваше да открадне 1 долар символично и да се спечели овации по света. Разкриването на кибер престъпления ще става все по-възможно, хакерите ще се ощракат и ще си пазят все повече собствените компютри, щото те са доказателствата.

Това са пълни глупости за да се прикрие поредния провал на правителството и нивото на разпад на държавните структури. Ала бала.

Бойко ражда безумни идеи. Да, на запад работят с хакери, но тези хакери са хванати от ЦРУ и ФБР, които гимат солидни доказателства срещу тях и им казват нещо от рода на "20 години не ти мърдат, освен ако не се навиеш да работиш с нас. Тогава ще те покрием, нямя да разкриваме кой си, но ставаш наш човек" Само че в САЩ има правосъдие, има разузнаване, има контраразунване, има защита на свидетелиете. В България няма нищо от това. разузнавачите бяха съсипани , чрез закона за досиетата, с който бяха приравнени с дононониците. ДАНС и ГДБОП са пародия, МВР е излишно раздуто с чиновници, които не знаят за какво са там, а закони за защита на свиoeтетеля няма. Компютърната техника в държавните институции е остаряла, масово се работи на Уиндоус XP Идеите на Бойко с хубави но за съвсем друг тип държава - уредена, а нашата е разградена от всякъде.

Добре, че интелектуното ни ниво е доста под средното, това е най-силният коз на управниците. Иначе всички знаем, че Господ е българин, дори и трите му имена и ЕГН вече знаем.