"Български възход" няма да се коалира с АБВ

В момента е време за утвърждаване на партията, на нейните структури, категоричен бе лидерът Стефан Янев

Обратно в новината

Коментари - "Български възход" няма да се коалира с АБВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНИЯТ ПРОЕКТ НА ПРЕЗИДЕНТА! ВИДЯ СЕ КОЛКО СТРУВА !

То Ковачки като осигури от контролирания вот, ще влезете в парламента и ще се коалирате с който трябва или поне ще гласувате както трябва. Мишоци ... п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

Тези пък дрисльовци кои са? Баси, то само аз още не съм станал партия - Български напърдък, например или С гъза напред към Европа!

Това няма да влязат нито едните нито другите

Тези, няма да минат и 3%!!!!!

Шило

Дотук беше, Стефчо! Обра вот на разочарованите леви. С поведението си ги разочарова.

Ааааа бинго

"На предните избори не ни достигна време за регистрация на партията. На практика тогава ние направихме коалиция от три партии мандатоносители" Какво значи, че не им стигнало време за регистрация след като се регистрираха и минаха прагът? И въпреки това тази коалиция в последният момент им спечели едва 4.63% на изборите. Тъй че ако чисто и еднолично те самите взимат 4% да може да мината ама едва ли е така. А и след перфектанат работа да стоят и не само нищо да не правят, но и да се въздържат от каквото и да било гласуване едва ли и 2% ще видят на новите избори! "По думите му привличането на избиратели не е чисто механичен процес, а процес в който посланията" И за това ли четири месеца почти никакви ви нямаше в НС и винаги гласувахте с въздържал се? И не си правихте труда да подкрепяте който и да било кабинет!

Какво ли не прави човек за пустите му кюфтета! Янев е сух, сламен и отблъскващ човек! На всичко е готов заради лапането ! Такива тарикати са и отговорниците му по места - Ямбол, Пловдив, Русе, Силистра...! То не бяха алтернатива, не бяха войводи, патриоти...! Готово са и в ДПС да се запишат заради келепира! Янев се заблуждава че ще подмами военните и левите хора! Няма да стане номера! Аман от спастили и месии! Възхода беше до тук! Свърши далаверата! А за румен петков въобще няма да си хабя думите!

Определено ще се радвам да сте над чертата. Не съм гледала скорошни социологически проучвания, пък и без това не им вярвам особено.

много хубаво ще се утвърдите.. на 1.5% !

Кьорфишек за отвличане на гласове. Няма концепция, няма принципна позиция и винаги действа и говори според вятъра.

Абе, кой нормален политически субект ще иска да се коалира с партийки, които дори не могат да се докопат до Парламента?!...

одобрява този предател!

ГЪЛЪБЧЕТО стана ЯСТРЕБ и си направи СОЦИОЛОГИЯ...

тоя пъдпъдък. Одобри разходи за Украйна, ще се коалира я с Тиквата, я с Простото. Или с оня съсел Станишев. Show me the money.

Я си припомни с Чичко Гугъл какво ръсеше новоизлюпеният ЯСТРЕБ за войната и ВЪОРЪЖАВАНЕТО на Украйна, преди да хвърли оставката си от правителството на Кирчо!

Бих гласувал

Явно пак ще разчитат Ковачки да изпрати робите си под строй да гласуват за тях.

Козяшкото екскрементче стефка кенедито без мадуровките е вън.

Април 1% Най-много и то, за тая фурнаджийска лопата.

То тия приключиха, какво има да утвърждават? Толкова безлични и безсмислени за 33 години не бяха влизали в парламента. Активизираха се само когато трябваше да се изпълняват US заръки.

а на мене ми е през дедовия

Не е лошо да не знаеш , лошо да не искаш да се научиш ! Тъпунгер !

много убаФ,знаеш ли?

Няма да ви има в НС !

заедно със дб нема да ви има

Само вие от ДПС ще сте там.

а бе знаеме те тебе козяшкото мрънкяло със феса анадолски,ай сиктер бе демократе