"Български възход" иска мораториум върху строителството на зелени площи

"Искаме да дишаме чист градски въздух, каза в декларация от трибуната Тихомир Георгиев

Обратно в новината

Коментари - "Български възход" иска мораториум върху строителството на зелени площи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искаш да ползваш частен имот за озеленяване, улица, тротоар и каквото още ви идва наум, първо трябва да се ИЗКУПИ! До тогава собственика ще си го ползва както му позволява закона. Разберете, че ЧАСТНАТА собственост е свещена и не може никой популист да я заграбва за "обществени" нужди!

Сдобил се нагъл Ганьо от Поповица с панелка в Дружба , спретнал си партийка , станал дупетат , и решил с мораториум да отнеме изконното право на шопа ( върху чиято земя живее напълно безплатно ) да строи в собствения си имот - само за да продължи Ганя да го ползва безплатно . На това му се вика гьонсуратлък . Хубавото е , че няма как да му се получи !!!

Една и съща дъвка - вече 20 години, как не им омръзна...., а резултатите гравитират около нулата

и това как се връзва с подкрепа на правителство на ГЕРБ

Те презасториха отдавна що жив град има в България, те се сетили за мораториум сега ... Поредните популисти на лов за лапни-шарани...

На тези какво им стана? Под тези разбирайте всички партии в НС. Един се сетил за магистрали, тия зелените площи, този и онзи за не знам какво и т.н. Какво стана с ама хората едва свързват дватя края, цените и прочие? Или както над два месеца се отлага това и кабинета може да се отложи и за поредното ново желание!?

Тия пък кои бяха.

Ако се съборят през един панелните блокове и се обособят нови зелени площи а гостите на столицата се върнат по родните си места то София ще стане по красива и удобна за живот.

Що през един. Направо всичките. А с Манастирски ливади, Малинова долина и др. к'во правим. Че там няма панелки?

Кой?

Правилно е да се каже "строителсто върху зелени площи".

и може да се използва частица само, но да е точна !

НАД ... но това ще е въздух под налягане :)

Не е само да се иска мораториум, първо да се поиска сметка на тези които са продали прлощи на частни фирми под благовиден претекст, да се вкарат в затвора, барабар със собствениците на тези дружества, да им се изземе ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО, пък тогава да видим кой ще посмее да върши простотии.

« Българско падение» също като зеленясалия. Само искат! Ами направете нещо,де! Аз искам да ви наритам всички лакеи, но най вече олигавения янев. По долно същество от него няма, даже Боко смрадливеца има повече достойнство!

И Иванчева това искаше, но ги съсипаха с Биляна. Да ви видим вас!

Иванчева и Биляна искаха пари и за това са в затвора.

от една градинка...в името на добрата цел...и се опорочава...в името на...народа...

От случая с Иванчева зиме и лете карам с отворен заден прозорец та белким и на мен някой ми подхвърли 70-80 хиляди евро

Ама Данчето и Баце искат обратното.

Последния, власт имащ, който се опита да прекрати това е в момента в затвора, като единствения политик с присъда за корупция - кметицата на Младост - Иванчева.

Мораториумът за южния парк вече падна, няма как да има нов. София приключи с тази тема след като Герб така и не откриха излишни (не за крадене) пари в бюджета на града. Дъвченето на нещо което не може да се върне е вече популизъм.