Български цветя за Гоце Делчев и генератори за РСМ след нелепо оправдание за границата (снимки)

Вътрешният министър обясни, че официалната версия, която получил от властите в Скопие за проблемите на границата, била срив заради сериозен токов удар

Обратно в новината

Коментари - Български цветя за Гоце Делчев и генератори за РСМ след нелепо оправдание за границата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са политици , а мекотели и безродници , полегнали на чужда геополитика . Това унижение не се търпи .

Все се чудя защо не ги смачкаме с армията ни за ден два и готово приключи проблема. Щом другите държави си водят войни ние защо не можем.. Вярно е че политиците ни са женчовци но все пак

Въпреки че, значителна част от популацията, населяваща земята на българите, с удоволствие би обслужила сексуално Путин и целия Кремъл, все още има политици, които които са по-умни, от даденото предложение!

Горната дата предстои. Някой съмнява ли се, че ще гледаме същия филм? Истината е че министърът трябваше веднага да се върне на границата и д бъде солидарен с не допуснатите българи. Да извика и техния министър. Трябваше министърът да мине последен, а не първи и да изостави нашите да се гаврят с тях сърбоманите. Другия път официалните лица да минават след като влезнат гражданите. Да видим тогава дали ще посмеят да въртят удбашки номера. Поправителният изпит господа от служебното правителство предстои на 04.05.2023 120г

Гърция ликвидира около 1.3 мил.живещи българи физически и чрез етническ прочистване. Населват със караманлии българските села ,сменят имената на селата.Търсете българско гробище на Полуостров Тракери.ще ви ностръхнат косите

Малко за Албания много за България и въпросът е разрешен!

Какви агрегати какви глупости.Българскита държава трябва да приеме по твърди действия спрямо мръсната македонска пропаганда.Трябва истински мъже да защитават нашите интереси

Тия арестуват наши граждани, за нищо, а ние им вярваме, че имало токов удар. Вместо три генератора, да им изпратим три танка и да разчистят това КПП до основи, само така ще се реши въпроса. За да им е за урок следващия път.

Ето това са нашите политици. Бият българи по границата а наще подаръци им правят, рушат паметници а наще ток им подаряват на цена значително по-ниска от тази за българския пазар. В България българи бедстват и живеят във фургони по 6-7 човека докато украинци маат гащи по луксозни хотели, в България болници ,детски градини ,училища затварят врати наще пращат милярди помощи. Браво господа политици Браво родителите ви,децата ви и не на последно място предците ви са сигурно горди с постиженията ви.

Накажиневежив с презрение и никакво ес.

мафията от шиптъри веднага ша гепи тия генератори и ша прай наркотик натъпкан у боза и тулумбички

а защо най-големият български политик бойко борисов не коментира нищо а защо най-големите евроатлантически защитници на малцинствата дпс мълчи за случващото се?????

Генераторите могат да стоят от българска страна и да се включват само когато се оправдават че нямат ток. А не виждам проблем да им се пусне един удължител през границата.

Толкова ли струват гаранциите на френския президент Макрон? Да не се окаже, че никакви гаранции не са давани, а простокировци са излъгали, за да може Народното събрание да свали Ветото?

Потомък съм на българи от беломорска македония натирени от гръцкият геноцид / изгонени от турците гърци населяващи Мала Азия е трябвало да има къде да бъдат настанени/ и протестирам за подаръците на сърбоманите.Кото иска да им подарява генератори- да ги купи със собствени пари и да ги подарява ,ако иска и на Мао Дзе Дун.

Наскоро попаднах в интернет на гръцки сайт /не помня името на сайта/ една карта на която бяха маркирани с отделен цвят селата и градовете в днешна Северна Гърция, в които са били заселени бежанци. Огромни маси /стотици хиляди/ гърци бежанци от Турция са били заселени от река Марица до Леринско, Егейска Македония на мястото на прогонените българи, българомохамедани и турци.

Ако някой от управляващите в РСМ, посолството на РСМ в България и др. чете тук, бих искал да му задам съвсем конкретен въпрос: Братът на моята баба е бил убит на 28.09.1918 година /последният ден на военните действия/ след като три години от 1915 год. е воювал на фронта в западната част на тогавашната Вардарска Македония. Казвам бил е убит, защото допреди няколко години никой не знаеше каква е съдбата му. Едва след публикуването на данни за загиналите във войните от нашето Министерство на отбраната стана ясно, че е бил погребан в българското военно гробище в гр. Кичево. Та въпросът ми е: Съществува ли днес българско военно гробище в град Кичево? Ако не, каква е съдбата на гробището и на тленните останки на българските войници и офицери, загинали за свободата на Македония? Мога ли да посетя Македония и да се поклоня пред гроба на загиналия мой родственик? Ако такъв гроб не съществува защото е бил унищожен, възнамеряват ли властите на Македония и конкретно местните власти в Кичево да предприемат някакви действия за увековечаване на паметта на жертвите в името на добрите отношения между България и СРМ?

Това правителство е за затвора директно, до един начело с Мунчо.Генератори ще им даряваме,те бият и палят българи ,подигравка с народа си правят политиците,за да се харесат на еврогейчетата.ПОЗОР!Затова макетата се гаврят с нас!

меверету! какви генератори, ШАМАРИ им трябват на тия промити мозъци! Аааа да! И анулиране на купените от шкембе войвода пасоши!!!!

Тия наши управници управници дебили ли са или ДА.

Те ни плюят, ние викаме, че дъжд вали!

Не че в целия този АбССУРД има някакво значение, но какви ,, български цветя,, в прекия смисъл на тази дума има? Огромни камиони возят цветя от Холандия, кой знае как пристигат розите от Колумбия. Няма вече нищо българско. Добре че поне пак сме в скандал със северните македонци, та се заговори за годишнината на Г. Делчев и поне за ден българите си спомниха за него

Що бе,какво им има на цветята?По баетошово време да не отглеждахме огромни масиви с лалета и минзухари?Отглеждахме зарзават,че да го даваме безплатно на блатните,за да може руските деца да плюскат,а ние да седим и да се радваме на руските братя.

На македонските фашисти и генератори ще им дават?Свирка няма ли да им направят? Колкото и да им се кланят нашите управници,те стават по нагли и повече ни мразят.Трябва да им се покаже,че нищо не значат за България,затваря се границата за македонци и по малко информация за това село по нашите медии.След няколко години ще бъдат асимилирани от Албания.

Аххахха тоя как троли тъпите македонци ахсхаххс

Министъра на вътрешните работи поднася цветя в чужда държава. Това се е абсолютна провокация и никаква дипломация.

Не Генератори А - ВЕТО!!! Нашите политици се подиграват с българският народ - какво да очакваме от С. Македония? Бият ни по границата, арестуват а ние ще им даваме генератори, о боже!

Той им влиза в тона за да няма следващ път югославски простотии.На македонските политици им пречи двуличието,първо обещават,че всеки може да влезе,след това измислят токов удар.Пречи им страха от истината,фалшификациите които сътвориха,че и забранителен списък на границата,това е нон сенс. Грозно и унизително.Е какво ,да не каже някой българин,че Георги Делчев е българин и български революционер. ЧЕ ВМРО е българска организация.А за автономия са глупости,каква автономия с какво население при Българска екзархия и българско население ,а и нищо не зависи от Делчев.Да се надяваме,че скоро тази колиба на макетата , макета от картон ще се срути.

макетата се подиграват, а тоя тулуп генератори разпоредил да им дадат без пари. Баси смешниците!

Tоя гагауз Костадинов какво общо има с Македония? Те хората наследници на бежанци от Македония казаха, че не изкат вражда - тоя тръгнал да се драчи. Бетер Волен Сидеров.

А ти седи си в Столипиново

Как е, гордеете ли се, че сте българи?!

Москва и Белград сериозно ни пречат и плащат много, само и само скопие да не стане част от ЕС, пък и да ни дразнят. И всичко това, заради нашите комундели, начело с рублен и илияна.

те нали са в нато дреме им на сърбите и русите за тея лайна

Дано следващия път макетата като ме гепнат, гъзо на четири да ми разцепнат.

Пак забравихте за разорените тракийци и Ангорския договор Ердоган си има ибрикчии тук

Защо се натрапваме като не сме желани Спрете им тока и газа и затворете пътя да обикалят през Солун Тия разбират само от дебела сопа да им уври главата И да имаше ограда и по тази граница Въобще всичкоте ни съседи са подли и трябва да си гледаме интереса

Няма нужда никой да ходи в Скопие..Празнувайте не само Гоце ами и всички паднали за Македония в България и край.Без напрежение.

Спирайте българският евтин ток за тия боклуци и вето за 100 години за влизане в ЕС

Гледах в ОLX продажба на такъв генератор, който сме подарили на Украйна !

Македонците да са каквито искат, въпроса е че Гоче Делчев е български герой и той го е заявил, че е българин. А това че те, макетата, променят етническия пеоизход на мъртви хора, ето това е недипустимо. Това са мародери,

само дразните хората(и от двете страни) бе кирливани зеленочорапници. сите сте за у КЕЧ-о !!

Станко, губиш ми се нещо, кой кого дразни?

На мен не ми харесват съседите ми турци, но не съм посмял да им казвам българи. Мирно и тихо се разминаваме. Та така и с макета.

Ти тъп ли си?

Турците като съседи са в пъти по- добри от македонските фашисти.Десетки пъти съм бил в Турция и не си спомням някой да се е държал лошо,като разбере,че съм ,,комшия,,

Що не си посмял

Нито Самуил нито Гоце са знаели че са българи или македонци. Националните държави са измислени преди 100 години.

"В самодържавния град Воден Аз Самуил, верен в Христа Цар на Българите и Ромеите, от бога изпратен самодържец на всички страни от Рашка до Македония, Тесалия и Гърця, внук на стария Шишман, който беше Хан на жителите на Търново, построих този молитвен дом, за да съществува във вечността. Основите бяха положени в епохата на Иеремия, който беше пръв християнин от Мелник. Построен бе за греховете и спасението на българите от проклетия Сатана, който произхожда от Константинопол. Този храм бе завършен през 14-ата година от царуването ми с помощта на свещеника Гаврил, който е духовен пастир на жителите на Мъглен."

Затова пък до 1945 никой не е знаел въобще, че е македонец! А картите от средните векове ясно показват: България!

Типичната тъпота на Байдън

Чета коментарите, тези от израждане, пишат и от кочината руска,а тук е България и ЕС, пакет лукум няма да може да си купите тук, мамичката ви предателска, по-зле сте и от гербаджиите!б

Военен отговор на тая мръсна югославско-помиярска паплач.

За какво? Че искат да се наричат македонци, а ти искаш да са българи?

Ако Турция реши че тука са остатъци от османската империя и реши да те прави Мехмед . На оръжиеееее. Тва не е калл оф дути тъпако.

Бе да са каквито искат, въпроса е че Гоче Делчев е български герой и той го е заявил. А това че макетата променят етническия пеоизход на мъртви хора, ето това е недипустимо

Абе оставете хората да си решат какви са. Утре ако дойдат от Турция и ви кажат че сте българеещи се турци? И това е близко до истината. Едва след 1700 почва да се налага руския език на който е базиран българския и измисленото "славянство". Българите са траки.

Айде и тука налазиаха тракоманите . Аре бегай при Спароток

.....знае всичко

Кретен неграмотен

Нали някакъв министър ходи там да се договорая с макетата всичко да мине мирно и кротко. И кво стана, не пуснаха Българите. Пак

Гоце е много доволен от българските цветя. Лично ми се обади.

Идеята е да се намразят двата народа и Македония да остане извън ЕС. Под влиянието на Сърбите и Москалите. Вместо да я приемем и децата да идват да учат в София и да работят, ще ги натикаме в ръцете на шумадийските отрепки.

Цялата доктирна на македонскта нация е изградена върху исторически лъжи и омраза към нас . Сърбите и Коминтерна ги създадоха а родните либерасти в момента им пригласят

Не посягай на Ванче, дърта у..споьо

Повръща ми се като чуя за Македония . А и ние сме си абсолютни келеши да се дърлим с македонците, за какво ли не. Яне Сандански, Самуил, калви ли не бабаити с български и македонски произход, тотална глупост.

В съзнателния ми живот в последните 20 години не помня такова желание на българи да ходят на Гоце Делчев. Вай, вай. Големи македонци се извъдиха нашите българи и политици. Смешници националисти.

Не помниш , защото помниш само Прайдовете . Смешник безроден

България може да се раздели на 3. Мизия Тракия и Македония. Аз в университета забелязах че тея от Северна България и Македония са съвсем различни по характер. Не намирам нищо общо между тракийците (бивша румелия) и другите.

Аз пък намирам, че колкото ти си тъп, толкова са тъпи и от сев българия и от македония

"Вътрешният министър коментира информацията, че много български граждани са били възпрепятствани да се поклонят на гроба на Гоце Делчев, като не са могли да преминат българо-македонската граница." Интерсно той как и откъде е стигнал до горба на Г. Делчев? Защото ако се беше организирала официална делегация во главе с него и всички българи, които поради една или друга причина искат да почетат паметта на комитата Делчев и те пътуваха заедно какво ли щеше да стане? Май нещо и оттук понамирисва, че едно са управляващи а друго са обикновените хора? Т.е. има не само разделение между властите но и разделение между власт и електорат?!

Оставете хората на мира. Евете жените си да ви раждат българчета. От турци не можахте да направите българи. От македонци сега българи ще правите. Тоалетната на Европа. Почистете себе си.

От кога македонците не са българи ?

а кога са били българи , защото има и Одринска Тракия?

И аз се чудя кога македонци за били българи и какво е това неистово желание на българи да ги правят макета на българи. Оставете хората на мира.

А какво общо има Одринска Тракия ?! Като не вярваш на нашите историци , иди в Гърция и провери що е то македонска нация

По заповед на Путин за една нощ русоробите от заклети интернационалистечи, дето продадоха Македония на сърболяците, станаха патриоти. Като агент Иван, агент Гоце, Джамбазов ефенди и вся остальная сволочь.

Путин сега с теб в стаята ли е ?

Ми явно те обладава.

Значи и аз и Путин сме с теб в стаята ....лошо

търсят тленните останки на Гоце Делчев в Скопие. Защо комунистите от бкп-бсп продадоха , България, продадоха Гоце Делчев и гроба му на макетата и натресоха северомакедонската завист за сто години напред