"Български пощи" поетапно възстановяват дейности и услуги

Кибератака сериозно наруши работата на дружеството преди дни

Обратно в новината

Коментари - "Български пощи" поетапно възстановяват дейности и услуги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е интересно как до 1989г. пощите си работеха без компютри,а сега руснаците са им виновни.Да така е защото са им казали така да кажат.Трябва да ви е срам Не сме чак толкова тъпи

Каква кибер атака?! Тия още са на мазнини тефтери!

Еконта като всичките ни бизнесмени, крадци и мошеници. Гледат да съсипват всичко дето е в полза на народа.Манталитет български.

Не може от нископлатени служители да се очаква висока квалификация и добро качество на работа. С пръдня боя не става.

Не бързайте с всенародите веселби. Министър на транспорта знаете ли кой е? Да припомня милата приказка: „Дойде да ни помогне с данни, които само той притежава в неговия бизнес, като бяхме министри… Показа ми само, което той можеше да ми покаже! Показа ми икономическата стабилност на държавата как може да се определи по пратките. Само той може да ми покаже това. И ми каза – „Аз имам визия на транспортната карта на България“. Аз като го слушах, бях очарован. Каза ми – „аз знам кои са тапите“. И аз само го погледнах и си казах – ако това е нашият министър на транспорта в бъдеще, ето това е! Той ще бъде транспортен министър!“ Браво на визионера, а сега е време за разплата.

Стрес-теста мина, готови са за приватизация от Ник Еконта

goose

Някой им е откраднал тефтерите? :)

Ако бяха тефтерите нямаше да е така.

Oчаквайте около Коледа, но не се знае коя Коледа.

Мен ми се ще да кажат ЕКОНТА колко пратки вдигна оборота за тези две седмици. Работят с удължено работно време. Не, нищо не си мисля, аз много добре знам, че ЕКОНТ работят за доброто на народа.

Оставки, нещо ... Ако беше Баце, досега да сме забравили, че е имало проблем.

Бездарници Хакерска атака два дена или повече, аре бе, аре