БЕХ взел на лизинг 77 скъпи коли

"Български енергиен холдинг" (БЕХ) е взел на лизинг 77 автомобила за нуждите си и дъщерните му дружества, без да обяви процедура за обществени поръчки или да покани към компаниите.

Обратно в новината

Коментари - БЕХ взел на лизинг 77 скъпи коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го махат. Като знам кои е Тенчо Попов си заслужава да го махнат. Преди БЕХ нямаше и енергетиката функционираше и без тях.

А ти що се криеш бе мухал, я кажи кой си да си поговорим малко...

Kade da te nameria?

Ей аз да ви кажа ви правя и на вас и диоти такива тока, а вие устати, брей. Че тея коли да не са собственост на тия хора бе , собственост са на държавата. Нещо друго тука е пълно с тъпи администратори по тия заводи, които аз лично, ако имах власт бих уволнил до един. Само са велики такива като вас, а за нищо не ставате. Нека да видим кой от вас направи 1кWh, тъпанари такива. Пък и вземете си пишете имената, що се криете.

Внимавай с А.С. че му порасна работата. А бат Пенко тъче на няколко стана, а се прави на скромен ....

до одитор . пиши ми за да се свържем. става въпрос за ангел семерджиев шопски и съйков а в тази гнусна мафия е включен и пенко димитров .

И аз съм го взел на мушка тоя по сигурността. Да вземем да го катурнем. за папката на Shopski imam kakvo da dobavia.

Викаш сега да го изчакаме Дянков да продаде родното производство чрез борсата на себе си (с подставени лица) и когато вече не може нищо да се направи, щот ще е законно - да го съдят??? много умно Караулкин, няма що. плаши ме този Дянков- от нищо не разбира, а навсякъде се меси, и е дясната ръка на ББ. Бил експерт и давал акъл по спасяване на страни в криза. Някой може ли да посочи поне една страна дето я е спасил?

Абе нещо никой не ми отговаря . Майче точно питам . Да пита някой колко милиона е взел Ангел Семерджив от hotel * ANEL Ангелчо е шев на Булгартрансгаз

Абе да няма някакъв контрол . Всички пишем че Съйков е за затвора а нищо не излиза . Явно ДАНС си губят времето с обикновеннните хора !

Saikov e za zatvora . Imam dokumenti . V tova chislo sa sashto Galina Tosheva , Angelcho Semergiev , Shopski i t. n .

Браво! ДА ПОДСЕТИМ ДАНС -ЗАЩОТО МАИ ЗАБРАВИХА 4Е ИМАТ РАБОТА ДА ПРОВЕРЯТ ТОЯ СЬИКОВ

Алооо Батс ти си от борда на директорите нали? не не1ти си от БСП-ПРОСТО ТИ ЛИ4И

Батс, кой и колко ти плаща за глупостите, които пишеш по форумите. Бъди малко по-търпелив, не врачувай! Когато Дянков открадне, тогава пиши своите пророчества. Брех, маа-аму стара, за идиотите няма покой!

Oditi, postoianni i sistematichno provejdani ot nezavisima i neutralna struktura, koiato ima dokazana kachestvena rabota ! ...i vazstanoviavane na vsichko, do stotinka, v saotvetnite fondove na biudjeta !

БЕХ е една измислена паразитна структура.Дайте пълна информация за годишната издръжка на холдинга,заплати на СД и изп.дир.Какво е теглото на 100лв.приходи,за да знае всеки българин.

Тази далавера е кокошкарска в сравнение с това което се кани да направи скопеца Дянков. Кани се да продаде 15% от българската енергетика и така да ощети държвата със стотици милиарди? Мисля, че бъдещето на Дянков е в затвора. Най-после един министър ще влезе къето му е мястото..

Във всички процедури липсва изречението: Еди-кои-си върнаха 4млн. лв. или евро на държавата след разкриване на престъпната сделка.

Взели са ги на лизинг, сега да ги върнат наГЪЗИНГ в затвора!

Сумата е значително по-голяма - над 7 млн. (лесно се харчат чужди пари за свой кеф - Туарегът е доста приятен за каране, пък можеш да мионеш и за мутра), ако не броим лизинга. Ако се включат разходи за застраховаки(за една кола от 80 хил застраховката Каско е от порядъка 5 - 6 хил лева годишно), разходи за ходишно обслужване (поне 800 до 1000 лв годишно), данъци и такси(горе-долу още толкова) и т.н нещата отоват на 8 хил годишно на кола - на 600 хил за всички. Ако сложим и парите за гориво - 50 хил км по 15 на 100 км ( Туарегът си гори, както и да го погледнеш, Фаетонът още повече. Пък теди симпатяги купуват коли с голяма мощност - нали са чужди парите, какво им пука!), това са по още 15 хил годишно на кола, или общо 1,2 млн. Какво излиза? Купуват се луксозни автомобили за над 7 млн. След което започват да се харчат по 1,8 млн годишно за експлоатация. Африм, машалах. А после се чудим защо цените на ток, газ, парно с атакива. Ето затова! Ако беше частна фирма - разбирам, не е оправдано, ама всеки има право да си харчи парите както намери за добре. Но явно, сържавните пари се харчат по-лесно. И хич не ти пука. ББ реши да махне тази структура. И правилно. Но не е достатъчно. Такива трябва да ги съдят и по бързата процедура да ги натикат в затвора. Иначе нещата ще продължат.

Само търкате бутоните на клавиатурите. Нали знаете поговорката: ...Кучето си лае, керевана си върви и Гарван гарвана око не вади. От тук нататъка - без коментар!

Един е бех,но той умря, но жив е бех в нашите сърца.

Колко струва на данъкоплатеца тази афера със 77 скъпи коли на енергийния холдинг. Сметката е 77 нови автомобили х цена от 50000 лева (най-малка и средна с ДДС) 3 850 000 ( три милиона и 850 хиляди)-близо 4 МИЛИОНА лева. Цената е повече, ще удари 5 Милиона при анализ. БРАВО. Това се казва български холдинг. А нямало пари за лекарства и заплати. Нямало пари за пенсионерите. Нямало пари за бедните и страдащите. Нямало пари за хората, пострадали от наводнения и бедствия. БРАВА ДРУГАРИ ПАРТИЗАНИ И ЦАРИСТИ И .... ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЗА АВТОМОБИЛИ- тези които ги растреляха преди 1944 г. ще се блещят и ще умрат внезапно от собствена смърт ако разберат какво правят наследниците им. Особенно заедно с царистите. ЧЕТИРИ МИЛИОНА, когато сме в криза. Има ли справедливост у нас??? Хората измръзнаха през зимата, живеят скотски без електическо отопление-Вие от холдинга какво сте правили. Милост нямахте ли за българите?

За затвора са! Да им се подари по една ръчна количка!

Кризата е в медиите и в народа. Олигархията винаги я прескача!

Пропуснали сте да добавите доста голям брой ФВ Джета, Хюндай - бусове и джипове. А още колко далавера е спретната там покрай тази идея за необявяването на поръчки, ехеееее. Не, че като ги обявят пак не нагласят нещата де:) ГТ и сие са яко за затвор всички!!!

Където и да бръкне новата власт,се натъква на безумните престъпления на Станишевото правителство.Питам се,къде беше прокурора Велчев?Ако не е улав,очевидно тогава е съучастник в далаверите.Не виждам как ще се справим с престъпниците при такъв заспал,червен прокурор,който все се оправдава с липса на доказателства.Очевид е ,че нито Велчев,нито Първанов ще свършат нещо полезно за страната,но ще се опитат да замазват злоупотребите на съратниците си от БСП-ДПС-НДСВ,престъп правителство.

ми като ще ги закриват къде ще идат тия коли

Не че защитавам БЕХ - сигурно и там има много далавери (както тази с колите), но със сигурност ако се разрови около СИ БАНК или кръга около Капитал и Иво Прокопиев ще се размирише много повече!!! Не може за един калпав превод от 1 или 2 лева да се вземат 5 лева такса в СИ Банк - и при това там са сметките на НОИ, МВР, Данъчните и т.н. и вместо тези пари да остават в държавата, те отиват в частнн джобове ???

Браво Бойко. Давай все така. Всички тия боклуци трвба да бъдат изринати. Жив и здрав да си. До сега не се намери БЪЛГАРИН като теб.

Какво пискате? Нали сега герберчета ще се возят на тия коли. Всичко е уговорено още преди изборите и е време да го разберете и да си скубите косите. Ако поне малко не сте тъпи.

Ами и аз им викам в нашата фирма , че ни требват 2 Ферарита , да возим до клиентите скъпите лаптопи , ма те не са сагласни. Защо ли ? Отговорът е елементарен. Зашото парите са изкарани с труд и са частни , пък и е нерентабилно малко , ма много малко. А когато парите са от бюджета - удри , помиярите дето им удържат по 300 лв. от заплатата всеки месец , колко може да носят. На чужд (олигофренски , штото ние сме олигофрени) и 100 тояги са малко.

А дали ще е необходим лиценз? Току виж, според европейските изисквания за затвори се окаже, че нямаме много подходящи.

Седем от автомобилите са останали за разположение на петима членове от съвета на директорите.Бах мааму.Тез с по два задника ли са?

А какво стана с разследнавето на ДАНС относно контрола на доставките на въглища и продажбата на метални отпадъци в ТЕЦ Марица Изток, когато председател на Съвета на директорите беше човакът на Овчаров и Петър Димитров - Атанас Съйков ? Нищо ! Устроиха го като шеф на дирекция в БЕХ и Председател на Съвета на директорите на Булгартрансгаз. А кой ще разследва многобройните му харчове за неработещи центрове за управление при кризи?!

Значи - с български въглища, се прави ток в български електроцентрали строени сбългарски пари, но незнайно защо сега всичко това е в ръцете на чужденци които смъкват по 30 кожи от гърба на и без това не много богатия българин. ПИТАМ: Кой и защо реши, че Електроподаването в България трябва да бъде в частни ръце?

Закриване на БЕХ. Никога повече такава структура. Тези ръководители далече от каквото и да е управление в държавно дружество.

Ч.К.,наган и в десятката!Следващия,

BOIKO kakvo chakash

Работя в едно от дружествата под шапката на БЕХ, и като ги чета тези работи съм меко казано погнусена. Трябва да има разстрел за такива.

е кво стана с изпълнителните директори на мини Марица Изток? Как върви разследването? Къде е болния Иван Марков ?До кога ще се правят на болнития комунистически изчадия? Съд и затвор за крадците в мини Марица Изток и БЕХ!

Пир по време на чума!

Обвинение към Борда на директорите за злоупотреби!

Ами така става - първо директори, коли, сгради. После се сяда и се мисли сега какво ще правим всъщност.

Horata rabotiat za 300 leva , a niakoi si kupuvat koli s tehnite pari .............bez tyrg , ne e li prestyplenie po Zakona za ob6testvenite pory4ki ? ne BB , ami Pino4et za vas ,sgan kradliva ......stadioni dal Gospod

Я ако бех БЕХ и аз бих ги зел.

И аз БЕХ взела на лизинг едно, кво беше, ама ми излезе през носа!