17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая много лъже на кадрото виждаме КУРВА отишла там да се шиба

За Пари е отишла сър, защо не е в Сомалия да преподава ?

Каква и е била идеята да ходи там? Кой яъе канил от страна на Афганистан? Какво е смятала, че ще се постигне? Какво е постигнала? От толкова време там, разказва за напускането само в хаос, причиненот външни сили. Какво е правила там е как е виждала бъдешето на страната със свое участие. Тя самата не знае какво прави, а очаква афганците да я разберат нея и тези като нея!? Българка, но нито името и е българско, нито живее ив България, нито допринася нещо за нея.

Бог е показал милостта и любовта Си като ги е избавил от ситуацията, дори жената, която ги е извела и повече не са видяли може да е била изпратен ангел, както е обещано в Псалм 91:9-11 "Понеже ти : Господ е прибежище мое, И си направил Всевишния обиталището си, Затова няма да те сполети никакво зло, Нито ще се приближи язва до шатъра ти. Защото ще заповяда на ангелите Си за тебе Да те пазят във всичките ти пътища." Дано госпожата оцени избавлението и въздаде слава на Бога с живота си.

Като е толкова загрижена за образованието, да стои тук и да образова мангалите.

Ти си виж твоето образование.

Американците съсипаха тази държава, направо България е цвете. Трябва да си я пазим и да се грижим за нея - ние, не политиците. А на изборите ще си носим последствията от нашето гласуване или негласуване. Според мен в ЕС ни е много добре и трябва да станем част от Шенген - така дават по- лесно визи за щатите и англия. И вече всеки си решава къде какво да прави, а не като през 90-те, когато висяхме на опашки пред посолствата.

Американците са я съсипали? Ти ни прочете ли историята? Терористи я съсипват, а НАТО се опита да вкара някакъв ред и да помогне на полицията и на армията, но то след 30 години нормално да се откажат.

До А и далечната застава: по–големи аборигени от вас българите няма на Балканския полуостров. Знаете, че винаги сте последни във всичко. Защо ви приеха в Европейския съюз?

Има талибан - има проблем. Няма талибан - няма проблем.

Баси и дзверо!

За тая, избягала от ужаса, целият смисъл на живота са били парите.

Голем си разбирач

За пореден път се убеждавам, че сте отвратителна нация! Сега учителката ви е виновна, че живяла в Афганистан. Талибаните са боклуци, ама и вие българите изобщо не сте стока.

ти, чий кур дириш тук, марш от тук абориген нещастен

Съдейки по начина на изразяване ,имам основателно предположение ,че сте лумпен-маргинал ,люлеещ се на някое клонче

Чий кур дири там. Прави се на майка Тереза а поле ррве кукущрамбата

този пакистанец явно е голям демократ, не и е променил фамилията.

Четох резюме на историята на Афганистан. Тази държава е била най добре по времето на монархията. Имало е истинска образователна, здравна и научна сфера. Жените са учели, имали са мода, работа и т.н. нооо после свалят краля и идват талибаните и всичко разрушават. Затова имат 14% грамотност, забраняват им да работят, слушат музика, мизерия и глад. Пръст в това, за пореден път имат Великите сили...кои ли са?

Ясно е че Сащ оставиха тази страна да бъде завзета от поредните ислямски ненормалници. Сащ сеят разруха и смърт навсякъде където се докоснат. Пордната им сага за величие. Тия Талибани са по зле от комунистите...

Като отидоха американците в Афганистан преди 20 години , тия като теб питаха - защо ги завладяват ? Сега питате защо ги оставят ? А преди и след американците, винаги са управлявали талибаните.

Нивото им на образование и манталитет е почти като в БГ.

"Нашите, казва тя, са около 300 000, другите - 4 пъти по-малко." Ако човек обаче потърси интервюта на командири от афганистанската армия и полиция се оказва, че бойците на 1-ва линия не получават заплати понякога с месеци, а талибаните предлагат до 150$ на всеки войник присъединил се към тях. Учителите и агитаторите на чуждестранните фондации си вземат парите, но армията трябва да се жертва във войната от любов към демокрацията и новите ценности? "За мен винаги е било много важно концепцията за това, че образованието е право, а не привилегия" Из мрежата е пълно с интервюта на млади афганистанки ревящи, че талибаните им отнемат правата, а научихте ли ги, че правата трябва да се извоюват и защитават? Или отново разчитат на армията, която трябва да се жертва безплатно за правото на афганистанките да бъдат „силни и независими жени“? Който иска може да напише в Google “afgan women” и “кurdish women”, да отвори Снимки и да сравнява.

там е била много вървежна! Нищо чудно, че не се е върнала още докато ѝ е било широко около врата...

На тези диви племена никаква цивилизация не им влиза в главата.Безнадеждно заблудени и необразовани ,може би с цел.Толкова удобни за манипулиране и готово оръжие в ръцете на побърканите ненормалници.Толкова усилия да им се помогне и нищо.Оставете ги!

Почти като в България..

И без друго тая има вид на талибанка, можеше спокойно да остане там

Семейна черта, всичките са дебели кат гъзове. Ако на млади години (има един смотаняк там, де ходи с няква фолк кифла) са долу горе нормални, после стават кат камион с лайна!

А ти бе, чалгарски мухльо

По баща еврейка, по кръв партийка. Интернационалистка. На тази жена ридът й от десетилетия е само по схеми, схеми и пак схеми. И точно подобни на нея са смукали и смучат от българския народ. Дори елементарно чувство за свян нямат. Те от малки са възпитавани и са свикнали че това им се полага. Белите хора с българско самосъзнание са просто човешки ресурс. А червеноеврейската каста се вихри. Без преувеличение.

Чий го държи там, въпросната българска учителка ??/?/?

Тая не мисли за българия? Тя е смукала муджахидинска течност под покровителството на терористите от САЩ!! Сега някаде другаде ще се предложи!!

Айде, с тати висш кадър в мафията, братя - процъфтели бизнесмени и мошеници след промените, и цялата фамилия обърсала да живее в Израел, Франция, САЩ и къде ли не, и виждаш ли, охраната на летището ей така случайно забелязала другия цвят на паспорта. Защо така милионите други българи, търсещи препитание тук и там, случайно не получават помощ и случайно не са се наредили удобно тук и там, а все се налага да работят и учат? Изключая останалите с такова връзкарско потекло.

За отбелязване е, че фамилията се подвизава свободно по света отпреди десети ноември, много преди това.

Точно. И се правят на много умни, начетени и какво ли не. Всъщност са тъпи парвенюта и лицемери. Цялата фамилия до един!

Каква фамилия? Жената е работила в трудни условия в Афганистан. Мафиотите живеят по Европа и Америка.

Прилича на арабка, или еврейка по телосложение 150 на 100 килограма, изцъклените очи и матово-кафявата кожа. Каква българка е тази..

е еврейска .

рая българка ли е бре? Не мяза на наше!

На чифут вяра нямаме!

Значи тя живее в Дубай, женена е за пакистанец,учи децата на английски и е еврейка! Фамилията и е популярна в България с измамите в болничната помощ за деца и източване на ДДС от родата и! И тя иска помощ от държавата и казва че иска да се върне там!И говори в множествено число ,все едно че ние българите искаме да го направим! А родата и купува скъпи имоти в Израел ,и точи ДДС в България! Леле мале!

Това ли са новите герои на България?! Поздравления с песента Фалшив герой на Тодор Колев!

Изглежда я е грижа повече за чуждите деца! Защо не преподава английски на циганетата тук,да да ходят да се образоват после по света,а е толкова загрижена за афганските деца?

Нещо не ми се връзва, на мен без да съм ходил в Афганистан ми беше ясно че талибаните рано или късно ще се върнат на власт, а на тая и на мъжа и който е пакистанец и трябва напълно да му е ясно за какво става дума въобще не им било дошло до акъла че талибаните идват! Ама въобще не и се връзвам на сълзливата и история!

коя е тази талибанкa на снимката

Не съдете твърде строго пациента ми. Страда от шизоидна циклофрения и обсесивно-компулсивно разстройство. Посъветвах го да намали безсмислените постове в Интернет - това рязко влошава състоянието му - но не ме послуша

нямай съмнение, че виждам в 3d матрицата ви! и ще Oсигуря унищожението ви! няма да има милост, ..

ало тлъстарката учителка, имаш ли снимки на удавени дечица ма, подлого?

Oвците даже не знаят за какво става дума...

Тук само не нормални и ли има? Ганьовци :тук става въпрос за голяма трагедия, която жената е триябвало да се справия. Идиоти завършени.

Представи си, че решаваш да идеш на гости на сомалийските пирати. Ние ти казваме да не ходиш, сигурно е, че ще те отвлекат. Да, ама ти си дебела глава и отиваш. После пускаш в дир.бг сълзливи постове "колко са лоши пиратите". Сори, ама нещо няма да ми стане много мъчно за тебе.

"не нормални:, "триябвало да се справия". И аз бъркам, ама айде да правим разлика между "изяждане" на буква, несъзнателно натискане а съседна буква и прочее и твоето творение!

зевзек dp, зла духачка... и etc... никове! давам ви правата на ник Mockingbird, на вас! да видим какво ще сторите. защото до сега освен байдънски спам със собствени плюсчета - друго не видехме! дори фройд би ви завидял за теорията на първите два плюса! плебеите-гпи лапат на плюсове! а и на ваксини! :-))) Факт! или ще ми докажете обратното? да речем, че по ваши мнения е бил създаден света! сега, само трябва да го контролирате с чертичи и резкички... както е правил марк аврелий.. който пръв е въвел електоавтонобилите.. зелените, електроавтонобили... :-)))

но заглавието кърти анали! българска учителка избягала от талибаните в българия, разказва за ужаса, който джендърите на сорос организираха в афганистан. само #ми ту ни липсва, заедно с мадонната... :-)))

Поредна ционистка, с неясно какви функции в Афганистан пълномощник на https://roel-98.com/ преди да бъде командирована в Близкия Изток логичен кандидат за джендър с оглед вътрешния и външния й вид и привлекателност кой има интерес да ни пробутва отровата от подобни "героини" на нашето време ? обърнахте ли внимание на "нашата армия", която се състояла от 300 000. Другарко Яков Полософ, и другата армия в "ваша", но допускам ,че не сте достатъчно информирана ;) Тя е ваша и по линия на ЦРУ, и по линия на Пакистан, които и създават движението на Студентите=Талибите, които па План трябва да сменят други американски Негодници - Муджахедините, на свой ред създадени ит САЩ с операция Циклон Интересно е тази ционистка да даде оценка на антисемитските издевателства на израелската армия над палестинските жени и деца системен, планиран терор или поредна форма на перверзно ""демократизиране" ?

Страхотен сценарии са я накарали да научи , звучи като треторазрядна нискобюджетна американска продукция , хахах!

Що бе. Разбира се от думите й, че талибаните са ги пуснали по живо по здраво, а разни местни са се стреляли кой да влезе в летището (които ще бъдат обявени за жертви на талибаните). Също обяснява колко е било зле образованието в демократичен Афганистан.

зевзек-dp-зъл-духач, много долнопробна манипулация бе, барато. други указания нямате ли от флашките на 0божков-черепа, розовобузкото и сорос психопатите? нещо ново не можахте ли да измислите докато хвърляхте пари и бомби в афганистан? двадесет години преследване! от "толерантни" и "демократи" :-)))

не бе, заеби я тая. тя и без това не може да научи децата на нищо! вижте само как за пореден път "демократите" - троцкисти се опитват да МАНИПУЛИРАТ, чрез кражба на никове! това е по-важно сега! кой, кой, кой, краде никове и гласува за байдън с тях?

Също искам да кажа, че съм педерас (без "т"), обожавам да лапам на цигани и да ме пълнят със сперма. дават ми ми някой лев, после пак ме ебат. Понякога ми пръсват анала и като ми мине - пак

Факт е, че сте прав. И моите коментари не бяха на място. Мен ме провокира усещането за връзкарщина тук. Оттук натам е безумно да чакаш до последно в такова размирно време и желание да се върнеш там. Просто трудно вярвам в чистия алтруизъм вече. Бих се радвала да го има

нема алтруизъм, има мания за печалбарство. просто света го доизродиха! човечеството никога не е било водено от искрата за напредък или порива за откривателства. всичко е мания за печалби. ФАКТ! спрете им печалбите и те ще ви горят на клада! без да им мигне окото от смръднята на препечено човешко месо

А защо не й е българска фамилията на тази дубайка ?

и кой се интересува защо пиша болд и с малки букви, а психопатката на черепа и розовобузкото? кой се интересува от твоите плюсчета, които сама си плякаш за да подпомогнеш коегите ти психопати, полит-проститутки на които Мое Величество Данъкоплатецът плаща застраховките и заплатите, както и всички банкови зулуми до сега!

Да по да знам по какво е точно учителка тази че нещо не ми прилича на учителка и между другото дали точно е българка

Не желая да ви плюя, но сравнението все пак между едни що-годе цивилизовани хора и държава и точно тази част от света е безумна. И колко сме лоши ние, а колко милозливо добри те също не звучи добре. Добри и лоши хора има навсякъде, а кой в коя част на света ще намери щастие и по каква причина е друг въпрос.

Няма да коментирам външния вид, не ми е работа, само се чудя, че казва, че ще се върне там. ... това ме впечатли, начина на мислене, нетипично за нашите територии, какво пък все по-често българи намират щастие навсякъде, но не и тук, защо ли, май сме по-големи изверги от онези или сме още по-лоши, айде сега чакам да плюете, давайте

Не бих казала, че коментара ми е злобен. Това, че не звучи добре, не прави нещата различни. Тук към жените изискванията са жестоки. Да сме слаби, красиви, не много тъпи, т да се каже поддържани. Едновременно с това да не са меркантилни. Нищо, че всичко това струва мнооого пари. За една такава жена, пакито е добър вариант. Тук ще я мачкат и обиждат, а пакито ще я обожава. Все пак ще прави секс с жена, а не с коза

Мъжете не ви карат да сте красиви, конкуренцията от другите жени ви кара. А не би било лошо да питате мъжете какво харесват. Тогава може да спрете да се цапотите с цветовете на войната и да спрете да се харчите за чанти и обувки. Никой мъж не е казал "тази е много грозна ама виж ква яка чанта има".

Тука стоя и си мисля колко прост народ сме . Гледам повечето от коментарите и си мисля ей затова сме на последно място в ЕС. Вярваме на всякакви теории на конспирация, евреите искат да унищожат света и да останат само те обаче същевременно се самоубиват като масово си бият ваксина против ковид 19.

Конспирация е че еврейските кланове управляват Америка Европа и Русия и по този начин целият свят след Римската империя

Мръсен антиваксър, днес почина 18 годишно момиче, дали антиваксърската ти агитация не я уби ?

НЕ Е БИЛ ВАКСИНИРАН не лъжи антиваксърска мършо

Евреите сякаш имат мисия от извънземни да контролират и когато се наложи в даден момент да унищожат човешката раса .Този момент с унищожаването изглежда е настъпил