Българска следа в ареста на Риболовлев

Кремъл обяви, че следи с внимание следствените действия в Монако срещу руския милиардер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе докато има цивилизован свят ще има и КГБ агенти да шетат из него, част от цената на свободата е тя да е еднаква за всички. От време на време олепват някого и ще олепват пак, за момента много са се разпасали тия под командването на Путин - и прекалиха, той не можа да види къде е мярката, съответно сега малко по малко ще го вкара в пътя и него светът.

за въпросната Рапо никой не иска да се поинтересува как така от 16 апартамента в сградата на Славянска 38, София, 10 апартамента са нейни.

petrovito

от всичко написано единственото сигурно е заведеното дело за измама с ищец милиардера. едва ли е света вода ненапита, но останалото изброено бе от типа "една кака така каза" колкото до феърплея да си видята цялата Фифа, Уефа и Фуфа

50-те милиона подарък за Тръмп са нищо работа, дааа.

Таня е българска гражданка най-вероятно от 2015г., с баща молдовански българин и майка украинска българка живеещи в Москва от рождението си.

всички в едни гащи пърдят

Какво ни занимавате с няколко картини !? Те двама - трима руски мафиоти - олигарси , си купиха цяла държава със 7 милиона овце за стрижене и доене , крият данъци за 4-5 милиарда на година само от една рафинерия , тук за едни картини за няколко милиона се вдига шум до небесата !

petrovito

който има пари купува... а продажниците продават... нали знаеш в лафа за баницата кой е луд

Руски работи...

Руските тролове, спите или ви свършва храната? Не знам, моля отговорете.