Българка, живееща в Израел, пред Dir.bg: Причината да сме живи е, че Господ ни пази

"Когато чуеш сирената, лягаш, чакаш да отмине и се молиш. А после ставаш и продължаваш", разказва Бистра Спасова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не разбрах ивицата Газа откога е на полуостров Синай.

Гледам тука една купчина тъпунгери се изредили да ронят сълзи за арабите... Абе като толкова много ги обичате ей ги колко са много и в България вече, идват нелегално редовно.. вземете няколко у вас да ви уважават отзад по няколко пъти на ден,. Взели им били земицата на горките араби лошите евреи. Я разтворете някоя карта и вижте от къде до къде са все араби: от Атлантика чак до Иран. Там са си живели от 10 000 години сигурно? Айде да ви кажа: не са. От 6-7 век са тръгнали да завладяват територии. Опитали са и към нас да дойдат но през 717 година хан Тервел им разказал играта до Константинопол... Ако не беше той, можело е още тогава да си имаме "присъствие" с джамии, ходжи и всички съпровождащи явления като периодични кланета.

А по малко известна е историята на траките и как със хитрост и диверсии са опазили територията на днешна България от персите.........Тракия е водела войни и с древна Гърция и с Египет, пускат персите да преминат и почват масирани атаки в гръб, малко известен факт е че траките унищожават, изпепеляват 1/3 от персийският флот със се екипажите........та благодарение на траките от една страна и гърците от друга

Изобщо не ви пазя, това е късмет. Да мълчиш там :)

Колко много място са отделили дирниците за еврейската подлога. Тая госпожа може да мечтае да е чифутка, но истината е че ще си остане кенефочистачка на богоизбраните. Израел е терористична държава. Арабите са долна сган, но причината да ни се влачат по Европа са евреите

Задник нещастен. Прочети историята бе тъпанарино. Може нещо да ти стане ясно. Палестинците са в голямата си част терористи но подкрепяни от най големите терористи на света руснаците. Не вдяваш ли или си просто тъп и неук.

Е държава заселена предимно от цигани и дебили.

Ти си адски дребна душинка, нали знаеш? А питаш ли се що живота ти е скапан? Скапан е щото ти си просто парченце. И имам новина, ще си останеш толкова дребен, колкото си. Сорииииииииииии

А ще видим ли гледната точка на палестинските семейства изгонени от домовете им, в които родовете им са живели още преди създаването на Израел ,за да се настанят в тях еврейски заселници? Представяте палестинците като "терористи", но истината е, че това е въпрос на гледна точка. Израел са също терористи, дори много по-големи. Имаха си граници от 1967, но не ги устроиха и непрекъснато анексират още и още земя. От палестинските територии, от Сирия, от Ливан. Изключителна наглост и единствената причина това да им се позволява без последици е, че САЩ са зад гърба им поради огромното финансово и лобистко влияние на ционистите.

Да бе мирно седяло.....

Господ и ПВО

не приемам заповеди от педерасти на заплата! ясно дебил на Моя издръжка!!!!

залейте Газа с напалм , почистети си буферните зони и дръжте циганите далеч от границите си.

колев от ĺгтб цензу рата на педофил-зелените да бъде съден от еспч за насаждане на омраза. демократична омраза, разбира се.. :-)))

аз не съм меркел, педераст на гугъл цезурата "найора" с многото никове, че да ви се гъзя в джамията. това ви дразни, нали, педерасчета, че не ви се кланям на килимчетата на педофил-масоните, а? :-)))

как си личи само, че педерастът с многото никове - майора - цензурата на "демократите" е поел кУрМилото на гугъл - дебилието, завладяло света. # Човек да не може да напише и дума, която е в разрез с гугъл-капча световния биг брадър на масоните-психопати!!!

кой ще пострада повече- Израел или Газа?

ма кефи туй бомбаНдирам!

И мен!..Хи- хи...

при чифтетат бе, душа?! Все едно да отидеш при пандизчиите и да започнеш да се оплакваш колко много те боли отзад...

За Бистра решението е: 1.Терминал 2.Самальот 3. София Няма сирени, няма бомби, няма бомбоубежища Просто е.

За тия с минусите решението е: 1. Терминал 2. Самальот 3. Израел Заминавайте натам да ви падат бомби на празните глави. Никой не ви спира.

Ама има Бойко и ГЕРБ.

Пич, може и това да е решението... обаче в София няма да има манги... Това е тънката разлика.

до педераста 2021-05-13 17:21:30 Е, неее... (нерегистриран) нека ти кажа барато! ако е по тая логика, що търсите по земите индиански? или сръбски, да не говорим какво правят изобщо турските дебили и техните главорези в константинопол, М? да питам ли какво правите в църквата с минаретата света софия, м? все пак сме справедливи, доколкото е възможно в тоя сбърка, педераски свят на психопат -евреите и техните слуги масонските мутри.

Точно такива като теб, драги простак, безграмотни, нагли, агресивни и без култура, са утайките на съвременното общество. И наистина, ще ти отива да се дупиш по 5-6 пъти и в джамията, а и на площада, ако искаш..., все ще ти лъсне задникът, тоест лицето...

аз не съм меркел, педераст на гугъл цезурата "найора" с многото никове, че да ви се гъзя в джамията. това ви дразни, нали, педерасчета, че не ви се кланям на килимчетата на педофил-масоните, а? :-)))

Dir ...да ви пи..ам на бъгавите коментари !

Хора, четете и изучавайте историята! 5779 е сегашната еврейска Нова година! Тоест, преди толкова години древното юдейско племе е пристигнало на сегашните земи, където са живеели палестинските племена. И от тогава над две хиляди години евреи и палестинци са живеели в пълен мир и разбирателство, не случайно ги наричат братовчеди. Подобно е и с прабългари и славяни в нашата история. Та така, около 275 години преди Н.Е. в Близкия Изток идват арабите, завладяват всичко и налагат исляма. Но евреите устояват и запазват своята религия, която практически е Стария Завет на християнството. А палестинците се ислямизират. .. И от тогава тръгва противопоставянето и конфликтите, които радикалният ислям провокира навсякъде, вкл и у нас..., както и във Франция, Белгия, Испания, Ливан, Египет... Конкретно за Израел, там стандартът, науката, техниката, икономиката, демокрацията и съвременният живот са вече в 22-ри век, докато в околните ислямски шериати са още в 16-ти век, а да се дупиш по 5-6 пъти на ден в джамията не носи прогрес, нито модерен стандарт. И още нещо, Газа е малка територия, 35/20 км, но с 1.8 млн население, което е изключително бедно. Египет се отказа от администрирането на Газа, и Израел ежедневно осигурява ел.ток, вода, лекарства, храни, както и дава работа на над 200 хил. жители на анклава в израелското селско стопанство и услуги. Без тази подкрепа изходът е ясен - тотална хуманитарна криза!!! И вместо мир, Хамас търси постоянни конфликти, което е престъпление срещу собствения народ в Газа, а и въобще... И всякакви грозни нападки срещу Израел, вкл. тук в Дир уеб сайта, в мненията на разни хора, са извън логиката и в подкрепа точно на радикалния ислям...

имунизиран ли си поне.. а с маска ли ни пишеш, дебил?

Бързо бегом към близката джамия, драги кретен, бързай да се дупиш там!!!

не приемам заповеди от педерасти на заплата! ясно дебил на Моя издръжка!!!!

Льоши , льоши палестинци. Не щат да изчезнат по-мирен път а се репчат на богоизбраните живеещи в 22 век евреи. И най-лошо е че само американците разбират мъката еврейска.

Господ !? Аз пък си мислех че е ПВО -то, ако само Господ те пазеше да си вече на мръвки...

БогоИзбраната Раса и Територията им! Господ ги Обича, за това цял свят ги мрази, а не щото убиха Исууса!!

безработният циганин на асоциалка па заработи 50 цента с минусите си. дано поне си зареди с ток електроколата на зеленице талибани... защото знаем, че е на диета, че е золку тлъста, че дивана на ердоган не я издържа вече.. go to hell, baby. с една дума, оди на бай-дана си.. :-)))

безработният циганин на асоциалка па заработи 50 цента с минусите си. дано поне си зареди с ток електроколата на зеленице талибани... защото знаем, че е на диета, че е золку тлъста, че дивана на ердоган не я издържа вече.. go to hell, baby. с една дума, оди на бай-дана си.. :-)))

Съжалявам, но не мога да изразя съчувствие към държава, която е толкова агресивна във външната си политика. В случая спорът е, че искат да изселят палестинско население, за да настанят свои.

блъскайте си главите в стената и плачете! Бог ви е изоставил! :-)))

Не мога да разбера как може да се дава публичност на такива лоботомизирани ресисти. Израел вече десетки години мачка и потиска палестинския народ. Чист апартейд, който непонятно защо всички понасят и оправдават.

Май бъркаш онзи с рогата? ... Той не е господ, той е паднал/пропаднал бивш генерал с ПТС от армията господна! ... Той на молби не откликва, само на кръвчица!

не знам на кой бог се молите, но по принцип юдеите се молят на сатаната яхве, сорос, ротшилд и бил гейс... :-))))

Сорос няма ли да го удари някоя ракета , та и ние да си починем малко от терора на гейтифа и сродните анархокомундета.

Сякаш не сте клани от мюсулмански ятаган, байовци! ??? Много сте злобни и най вече тъпи....

Няма мирно население в тази част на света. Пустинята ражда фанатици и това е общоизвестно. А, това "мирно" население няма да си помръдне и пръста за да спре геноцида, който неговото правителство извършва над "мирните" палестинци.

На Боги не му дреме за нас.

Тази зема е престанала да бъде еврейска някъде преди около 2000 г. И как нагло лъже кой направел атентатите в Европа. Не са ги направили палестинците, нито тези от Хамас. Направиха ги английски и френски граждани, трето поколение мигранти от бившите им колонии. България е била много пъти и на много места. Трябва ли да претендираме за територийте, на които някога е имало български държави и да прогоним и изселим от сегашните им домове хората, които понастоящем населяват тези места?

Няма занчение дали си френски или английски гражданин , Ислямът е важен , дебил

Дебил е баща ти. Атентаторите не бяха палестинци. Бяха Туницийци, Мароканци, и от други страни от Магреба, бивши френски, белгийски и английски колонии. Родени във Франция, Белгия, Англия, Германия, Холандия и т.н. Израснали там, със съответното гражданство и с родители също граждани та тези страни. Техния ислямизъм няма нищо общо със случващото се в Палестинските територии. Палестинците живеят по тези места от 2000 години, и сега трябвало да се изселят от земята си, защото някакви си решили, че преди 2 века там имало еврейска държава. Даже държавата не се е казвала Израел, а Юдея. Аз претендирам за териториите на Стара Велика България, за Памир и Хиндукуш, за териториите на Балхара и Бактрия. За иранските и китайски територии, на които в определени исторически периоди е имало Български държави. Сегашното им население незабавно да напусне, защото това са си наши земи, преди амнайсе хиляди години са били наши и сега си ги искаме, а Бог ни пази и ни ги е завещал.

И какво ни вълнува тази дето е отишла сама там???? Толкова ви ''пази'' че избитите от другата страна не ви интересуват...На нея дреме ли и как живеем ние тук???

кой пазеше палестинците, когато еврейите изсипваха бял фосфор върху училищата и болниците им?

Бистреее, Бистре! Не те знам откога си в Израел, ама видно от приказките ти ,бая са ти промили мозъка. Цитирам: "Но това е свързано и с международното им финансиране и е инсценирано от радикалния ислям, за да могат да си харчат парите големите групировки, които произвеждат оръжие. Иначе къде биха стреляли и откъде имат 2000 ракети, които изстреляха през последните 48 часа". Та казваш, групировките, които и да са те, дават пари на Палестинците, които пък от своя страна произвеждат ракети за да стрелят по Израел. Палестинците нищо не произвеждат мила. Те и други като тях войнствено настроени купуват тези ракети и оръжия наготово. А сега почни да разсъждаваш ,кой ли е/са продавача/ите.

_stankow

Само малка част от ракетите са купени - от Иран. Другото са самоделки, направени в ивицата Газа. Откъде ще се намери търговец, който да продаде готови ракети на палестинците ??

Най- добре е да си се върне у нас..., че живота не струва пари и няма смисъл от пропаганда и дълги текстове.

Пази ги тях ... супермен ги пази и той е също толкова измислен колкото и другите версии на "господ" Да бягат от там , че тия са си ненормални и със сигурност скоро няма да спрат да се бомбандират.

Бистра май нещо се е объркала. Не ги пази господ, пази ги Сатанаил Родшилд, техният господар.

Когато си окупатор на чужда земя нямаш лукса да спиш спокойно

Марш обратно в палестина или няма да ти дадем да спиш спокоино в България, окупаторе.

господ май е забравил да пази невинните палестински деца...