Българка застреля съпруга си в Аризона и скри тялото под леглото

51-годишната Иванка Колева е задържана и обвинена в убийство от втора степен

Обратно в новината

Коментари - Българка застреля съпруга си в Аризона и скри тялото под леглото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо хората в България пишат за хора които не познават и толкова спекулират. Стефан беше страхотен човек. Ваня от 1992 от както е познавам не беше във фред. По долу има коментар коѝто е 100% верен за семейството. Позволих си да го купирам. JB коментар: Защо говориш глупости за хора, които не познаваш и нямаш дори малка представа какви са. Стефан беше типичният семеен мъж, който даваше всичко за семейството си. Децата са им три, а не както пише в статията. Преместиха се в Аризона, защото там им беше по-близо за лечението на синът им (средното дете). Стефан замина за Щатите още през 1992, там завърши компютърни технологии, след което до момента работеше като програмист. Всичко което изкарваше се даваше за семейството. Ваня... тя е друг случай. Първо го скара с приятелите му, после го скара със семейството му и когато се ожениха, той взе нейната фамилия. Една обсебваща личност, която му взе здравето и живота, за съжаление буквално. Надявам се да получи сурова присъда, а децата да отидат при най-голямата сестра.

Преждеписалият по долу, охарактеризирал жената съдейки по чертите на лицето, та реших и аз да се вгледам.......Леле тая на снимката егати урунгела? Носът и като клюн, устните като кокоше дупе, че и бая мускули около тях, много ги е свивала, правила е гимнасстика.Едни змийски очи студени.... С две думи, тази не е добър човек.

Да и дотегне толкова че да иде пищов да купува чак,значи работата е била отишла твърде далеч.Ако му е дала нотис на няколко пъти да спре да шава,а той не я е ебавал за нищо,нормално е да и падне пердето.На 51 години да се разделиш със съпруг/а. и насреща си нямаш никаква друга връзка,си направо едно голямо КРАЙ.Не че я оневинявам,но да стигне до там,значи бая го е търпяла.

Описанието на постъпките и говори за рязък спад на интелекта. Убила го, чистила кръвта, куршумите оставила, намушкала го с нож. Нямат никакво оправдание тези действия, дори и да е слабоумна. Може би ако се изкара луда.

Дали мислиш като драскаш? Това, че Баба Яга от снимката, е изпитана, не й дава никакво право да се разпорежда с живота на човека. Цяло чудо е, че този доста симпатичен мъж, е издаянил с този страховит ужасен. Да му присъдят орден посмъртно!

бабугерът е очаквал замяна, затова е изтрещяла...

Хайде, хайде, бабугери на 51 години, що за идиотщини. Ти да не си лапенце на 20, че говориш простотии. Хайде по-сериозно пиши върху новината

За да се избегне по-малкото зло, хора вглеждайте се в чертите на лицата.Поне 50% характера на човек е изписано на лицето . Например , ако отсрешният има малки присвити очи и доближени едно до друго, това значи, че си имате работа с хитър, пресметлив и лукав човек.Ако усните са малки и свити е скептик и скъперник.Ако пък прекалено му е голяма устата и много словоохотлив и ги плещи наляво, надясно.Лицата, които са едва изразени скули, имате си работа с животно, човек, който действа първосйгналнио, без да мисли.С ниско чело и леко вдлъбнато е завършен простак...........Спирам до тук, че ще стане цял пасквил.....

О, свещена простота,.майно льо.. Ти описа всички 4 раси по земята, които имят общо понятие на въображаемата ти "експертна" оценка. Нещо не си наред.. Имаш ли завършена степен за квалификация като антрополог за разпознаване на лицеви черти на определена група хоминиди, и да претендираш че това ти е специалността, или просто пишеш свободни съчинения за запълване на свободното време като абсолютно неадекватно мислене???

Не пише свободни съчинения човек, а това отдавна се знаеи се учи за съръзмерноста на чертите, на лицето....Дори Хитлер е претендирал приближените му да са със съразмерни черти, като за целта са ги замервали с шубллер, Ама какво да ти обяснявам дето се правип на всезнайко..........Още Сократ е казал: Аз знам, че нищо не знам.

Почти насила заведох жена ми до стрелбището, защото не искам ако и щукне нещо в главата да ме осакати или надупчи като решето. Да ме коли, реже и т.н. Знае къде е пистолета, зареден е с hollow point. Един в главата и съм готов. Бог да го прости човека.

100% Иванка е от Перник, психопрофилът съвпада напълно - утрепала е мъжо си, и го е заврела под кревата, та да си руча вечер по малко и да не ходи зян оня...

Прилича на съдийка или деловодителка в СРС. Същите характеристики по лицето.

Изтрещя този народ,здраво изтрещя.

Под креватя е идеалното скришно място.

да живееш сред американците, които обичат често да си решават споровете с оръжие в ръка.

Не само американците - в Южна Африка (С-то в БРИКС) ежедневно се извършват над 70 убийства. И Рашка не е много по-назад, но там най-голямата 'веселба' тепърва предстои - само да се върнат 'героите' от фронта.

Друго си е да се дерете с макетни ножчета и да се млатите с тръби и винкели..

И един милион гаранция, а не като тук убийците да се еазхождат само с подписка....

Не познавам нито жената, нито мъжът, но като гледам снимката на тая по чертите на лицето и мога да кажа, че е комфликтна личност.Устните и също говорят, че е голяма злобарка, и мърморана. Господ казал на хората: -Пазете се от лошите хора! -Как да ги познаем Господи, попитали те? -Аз Съм ги белязал, отвърнал Той!

Познавах и двамата, тя наистина е злобна откачалка, която го скара със семейство и приятели. Действаше на принципа "divide et impera" (разделяй и владей). Жалко за децата, едното от които има нужда от специални грижи.

И сега децата, кой ще ги гледа? Тая заминава до живот в затвора там не е като в нашата кочинка, а децата при родата или при приемно семейство ще отидат?

Децата ще ги поеме държавата им...

Да не говорим за хладният и поглед и злобната физиономия.

Има доста безсмислени коментари, но н́яколко описват Ваня. Тя скара Чефо със всичките му приятели и цялото семейство.

Взаимно се изтрепват

А защо трябва да ме занимавате с този кенеф САЩ? Тези са били българи преди години. Но когато се събереш с вълци, трябва да виеш като вълк. Ни най-малко съжаление не изпитвам за тварите в САЩ.

Че не мога да ти отворя очите за изродите в бг. Много по зле от САЩ. Тази ще лежи дълго.

ти ни занимаваш с изказванията на ходещия кенеф който си ти. Айде млъквай ма парцал.

Те сега сигурно ще се разведат

Да я предложат за Държавна награда! Омбудсман, Дияна Ковачева - ще ги подкрепи! Нали и тя е била Зам. Директор в НПО!

Цялата пасмина ,която ни управлява, е била селектирана,финансирана, отгледана , пробутана на съответните места, за да унищожава България. А тая мърла е и с болни амбиции. Как стана професор? С какви трудове, изследвания, статии и цитати?

Къде са онези джибри от форума, да нападнат убития в този случай мъж, да го нарекат ку-ва и че е тормозел убийцата, за това си го е получил ????????

Американската мечта!!!

Улучен е от 6 куршума и е наръган в слабините. Това определено е убийство от ревност.

Прихванала е хамериканските нрави.

Най-сетне обратно на клишето - този път жената е злодеят-убиец, а мъжа - невинна жертва!

Колко пък да е невинна жертва тоя? Сигурно се е ибал наляво-надясно, само й е пилил на главата, като всеки мъж, харчил е парите за глупост. Ми, прикипяло й на жената, съвсем нормално. Те днешните мъже само от това разбират. Нали с такова доводи излиза бай ти Ганя, при всеки случай на домашно насилие срещу жени отразен в пресата? Защо сега обърна палачинката бе, Ламби? Нали не искате двойни стадарти? Ами, ето!

Защо говориш глупости за хора, които не познаваш и нямаш дори малка представа какви са. Стефан беше типичният семеен мъж, който даваше всичко за семейството си. Децата са им три, а не както пише в статията. Преместиха се в Аризона, защото там им беше по-близо за лечението на синът им (средното дете). Стефан замина за Щатите още през 1992, там завърши компютърни технологии, след което до момента работеше като програмист. Всичко което изкарваше се даваше за семейството. Ваня... тя е друг случай. Първо го скара с приятелите му, после го скара със семейството му и когато се ожениха, той взе нейната фамилия. Една обсебваща личност, която му взе здравето и живота, за съжаление буквално. Надявам се да получи сурова присъда, а децата да отидат при най-голямата сестра.

как си нямат Стамбулска там кво беше , такъ ше е. опс. ама то беше за обратното, ве. Ми турмозена е женътъ, ве и фанала е колта и тъй... Хамерика е се па.

Хм, де ги специалистите по етнически въпроси? Защо не питат дали е българка, или българска гражданка?!

Ами има снимка, бе. И пак ще го напиша и ще го пиша под всяка твоя повърня: 92% от престъпленията в България не се извършват от българи!

Ех тия журналя... Поне да го преписвате като ората.... Втора степен убийство е убийство по невнимание..... Едва ли е такъв случая на тая жена, ръгала го с ножето, па за по сигурно го надупчила с пищова..... А в Аризона.......тва има само 2 изхода ако бъде призната за виновна, сещате се...... Айде със здраве!

Иванка Колева е казала - Признавам се за виновна, ако ще ме съдят в България.... П.С. Тука срещу няколко хилядарки на прокурора и съдията, делото ще се трансформира във "висящо", ще се замота, и най-накрая ще получи 6 мес. "условна", която ще отпадне по "давност".... Наздраве и честито от БълХария.... П.С.С. А после ще осъди БълХария в Страсбург за нанесени "тежки морални щети" в резултат на които е получила уплах и нощни напикавания...

Ще каже "той ме удари" и като баба Веска 7 години за убийство.

В краварника сериозен процент от населението са наркомани или злоупотребяват с лекарства - поне 30 процента.

Официално са 49 милиона, което е около 15%. Неофициално може и да надхвърлят посочената от теб цифра.

Признай си че са българи, бай Ганьо ама си гьон сурат

Нема нужда да си признаваш, че си идиот и юрод.

Ей такива гаранции да имаше и в България !

Абе, какво им става на хората в САЩ? Да не се повреждат нещо от силно химизираната храна?

Пропуснал си новините за българките разчленени от съпрузите си ли? Последните години имаше доста такива случаи.

яз тъквиз филми не гледам, тва за извънземните, де. А ти виж до кво си я докарал, с тез зомбитъ, де.

"Леки" пропуски в новината от страна на така наречените журналисти. Нещо причина? Повод? Тези латегприи известно ли ви е, че съществуват и правят новините съдържателни. В прптивен случай, както тук, имаме едно сензационо, но иначе безсмислено, драскане на думи.

че българският мъж бил насилник... А за госпожата - то и зулум за да направиш се иска малко от малко акъл...

,,иска се малко акъл,,! Какви ги пишеш бе, човече? Нали те, заминалите, бяха най-умните, най-кадърните, най, нсй, . А в БГ останали само глупаците. Нали те финансираха българската икономика, нали бяха най-големия инвеститор? И къде са сега? Нещо престанаха да пишат на тая тема. Ама са убийци.

Тая като и гледам физиономията хващам бас че е гласоподавателка на Коцето Копейкин дето мрази упадачния гнил запад и обича Путю от ФАЩ - хаха :)

100 процента.

Не си Българин, но пък гаранция, че си олигофрен.

Абе не е толкова луда, нито свирепа, още по-малко да я е било страх от него. Не и се е деляла къщата с мъжа и да плаща на адвокати по 500 долара на час да я влачат 2 години. С ножа го е минала защото още е мърдал. Веднъж като е започнала, да няма да му извика линейка. Жив ли да го опакова в крайна сметка или да го прескачат с детето, докато той агонизира? Нищо лично. Сметнала е като Кръстника, че тя не би си продала къщата да остане на улицата, за да му спаси живота, ако той имаше нужда от животоспасяваща операция.

фентанил?

Иванка беше толкова щастлива, че открадна Стефан от Лили, когато всички бяха още тийннейджъри. И какво стана сега...

Кво казва Истанбулската конвенция в случая.....

Американската мечта...

Ами тия деца сега? Раздялата боли, но е безкрайно по-добра от подобно развитие...

В САЩ това е ежедневие. Явно и българите бързо се адаптират и живеят по същия начин.

Защо всички убийства се случват в САЩ? И убийците имат този мъртъв празен поглед.

Като и гледам празния поглед, напълно е осъществила американската мечта...

Интересно е защо обвинението е от втора степен, след като закупуването на оръжие показва, че убийството е планирано.

не ни казват цялата история. Може да е откачила, може да е било в резултат на домашно насилие, щото това да го направиш на решето и после да изтъпиш острието на ножа в него , само по себе си говори , че извършителят е действал под ефектна на невероятна ярост и умопомрачение.

В САЩ мъжът е виновен по презумпция за домашно насилие. Законът е изцяло на страната на жените и е нужно само някоя да каже, че е била изнасилена или ударена (без никакви доказателства или свидетели) и животът на мъжа е приключил. Ако дори я е докоснал с пръст щеше да подаде сигнал в полицията и на същия ден всичко да е приключило. Просто тая си е тотален изрод.

В реалния живот не е точно така. Не е толкова лесно да натопиш някого , колкото си мислите - тва са градски митове и легенди. В САЩ точно пък има много жени , осъдени ефективно за насилие над мъжете си.

Явно нито си в САЩ, нито им следиш медиите. Точно заради това масово младите мъже там отказват да се женят или си взимат жени от други държави. По официална статистика - 70% - прецедент в историята. А разбира се, че ще има осъдени жени за насилие, стига да има доказателства.

Вярно, по принцип изгарят само жени, които са толкова тъпи, че обясняват на ченгетата как са ударили мъжа или дори го бият пред тях. Я вижте Джони Деп какво го направи оная лудата.

Кво стана с оня закон за домашното насилие?

в САЩтакъв закон е в действие от десетилетия , и на федерално ниво и във всички щати.

Дано детето да не завърши при социалните служби. Бащата е мъртъв (ако убитият е бащата?), майката в затвора или лудница. Ужас.

Считай това за развод

В сносен квартал, добър стандарт на живот. Очаква се тази да има поне малко акъл в главата, ама... Купува пистолет 2 дни преди да изчезне съпругът й, стреля така, че да останат следи по интериора и на всичкото отгоре скрила трупа под леглото.... Поне там не е като в България. Сега ще изгние в затвора докато не умре. Тука щяха да живеят как той си го е заслужил и да й дадат условна или да в освидетелстват.

То като стигнеш до там да павиш такива гулпости не е замесен акълът, още по малко разумът..Изтрещяла е и мисъл - действие. Същото важи и за нашия хубостник и баща му - що му е било да я убива и да я тикат в куфар, като е могъл да ѝ бие шута и да си хване нова жена...мераклийки за устроен живот с мъж с добре платена работа бол...

Трупът приживе явно е бил с големи заслуги, та да го обърне жената на спортно стрелбище и ножариум ...

Хайде сега обърни половете, както когато мъж убие жена си, и обясни какви големи заслуги имат жертвите.

Няма нужда да обръща половете. По принцип нагласите на част от населението винаги са били да се търси вината в жертвата , за да се оправдае или д се търси причина за действията и постъпките на насилника, без значение от пола. Ако беше жена жертвата, коментарите щяха да са , че е била к...ва , хойкала, тормозила го, пилила му на главата итн итн..Прочети коментарите под коя да е статия за убита, пребита жена.

САЩ е лошо място за живеене

и по-лоши места има...Хаит или някоя бразилска фавела...поне там правосъдната система е по-непрощаваща, отколкото тук.

Американскии мир.

БългарскИИ неграмотник!

дават година , две и ги пущат !

По скоро 1-2 доживотни в Сейнт Куентин

Ало, умниците тука.... Задавате ли си въпроса колко ли вероятно да я е маризил че да му дигне мерника, а после и да го понадупчи с ножа... Тъ ко ша каити вии балкански синдрома листи?

Като я маризи вратата не я ли знай де е ....

Ей, кокоши лешник... защо ти не хванеш вратата и право при мама?...

Викаш и нашенките като ги стрелят са си го изпросили, а? Затова ли на оня от вчерашната статия са му дали само 16 години, защото жената си го е заслужила? Природно ли си увредено или е от влиянието на околната среда?

или е рекла да освободи леглото за комшията, май.

Ти виждал ли си на живо средностатистически американец - не са като Брад Пит или Джейсън Момоа , дето ги дават по кината:)))) Тоест като е свиканла цял живот с едно чиче, що д го заменя с друго което ще е по-зле със сигурност