Коментари - Българка се съгласи да я заразят с коронавирус във Великобритания, за да си плати сметките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ум царува, ум робува, ум патки пасе." Остава да мисля и "българите" били си камшика от България …. Айде холан

За 3500 може да намери спонсори да си играе две седмици с джойстика

Нямя страшно, един познат в Хайделберг така си плати следването и то с доста по-опасни опити. Таяа съдийка иска да мине тънко. :)

после ще ни я пратят да си я лекуваме.......

До какви ли не унижения и трагедии е принуден човек да стигне, за да оцелее още малко. Други, като са ги отписали с ледена последователност, си продават бъбреците, далаците и каквото може да им донесе някое евро за без пари от немотия. Жестоко. Последиците вече се виждат.

Малоумни журналя..... Съгласила се е да е опитно зайче за ваксина, ама нали заглавието трябва да е гръмко....

Аз не мисля, че журналята е малоумна в случая.

Цял свят ще знае че съдийката се е продала за да се дипломира! Това е Правосъдието в БГ безкрупулни продажници!

едни с пизда други с вирус курварлъка е основно работа за 90% от булгаристанките в чужбина.

Сумата изглежда малка, но за толкова пари медицинският персонал ще се подлага на заразата десет месеца.

И в София дават 160 лв, за тест на нови лекарства. Един циганин после разказа: - Биха ми някаква инжекция .... и спрях да уринирам, 1 седмица ... , щах да умра, повече не утивам.

Само толкова ли струва живота там?!

айде и аз идвам за 3500 пандура то така и така ще ги хване много хора и тук никой не е застрахован поне ще сме в държава дето са малко повече подготвени и не крадът пари от ваксините както тук

Защото, тъпунгери такива, първо трябват здрави хора да бъдат изследвани преди заразата. Второ, това е въпрос на личен избор, трето-короновирус не е нещо по&специално от друг вирус, просто няма ваксина, за това има хора, които са по-умни от нас и знаят какво да правят, а има други хора, които са си направили равносметка и им трябват пари за да учат! До сега няма починал под 30г. Иначе бай Булгар все знае, все храни, все недоволен от другите...

СЛУГИНАЖ... ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ С ТИЯ РУБЛИ!

И без друго пак ще се зарази, поне в този случай ще има по-добро лечение , че и пари ще получи.

Познайте какъв розов живот имат почти всички,които живеят в чужбина. За 6-7000 лева да си рискуваш живота...........

Eми то не всеки може да се уреди на държавна кърмилка в Банстустана и да прилапва от бюджета.Има едни 3 милиона дето Кочината ги е отписала и които само трябва да търсят начини да оцелеят.Те не висят по прозорците и не стачкуват за пари а разчитат на себе си.

Чета постове и ми става тъжно. Днес питаха един пулмолог каква е разликата между заразата в Германия и Италия и защо в Италия цунамито с коронавируса не спира. Човека просто каза: Германците са дисциплинаран народ. Е, познайте как ще мине вируса през България, когато българина е стократно по недисциплиниран от италианеца?

По отношение на дисциплината не съм сигурен. Последните ми впечатления, много пресни, са че макараните в липса на дисциплина ни водят много убедително. Нещо повече все повече се замислям, че нашите роми не случайно ги наричат така. Манталитета на жабарите от щжна италия не е по различен от този на тъмнозелените.

Германците са студен/дръпнат народ. Италианците - топъл и емоционален. За това жабарите пламнаха

Заглавието трябва да е България се зарази доброволно с корона вирус защито Бойковата банда разбра че Европа отпуска милиарди на държавите в които е вируса и решиха да откраднат и тия парички ...

Да ти го начукам в тъпата социалистическа зурла!

Малеееееееееееее колко си проЗт

ЗАЩО ДНЕС ПОЛИТИЦИТЕ И УЧЕНИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Можем ли да сложим днешните учени в една и съща категория с политиците. В известен смисъл, да. Представителният политик е човек, чието единствено желание е да има власт. Следователно, в тази категория може да бъде всеки човек, който има желание за власт над нещо външно, над човешки същества или материали обекти, няма значение. Представителният политик се бори да получи власт над хората, ученият се бори да получи власт над материята, но желанието е едно и също и умът е един и същ. Така че, в известен смисъл, те са една и съща категория. Представителната политика поробва живи хора, следователно е по-насилствена. Учените се опитват да завладеят материята, това не е насилствено търсене, но науката е станала толкова сложна, че вече е невъзможно един учен да работи сам. Учените имат нужда от голяма подкрепа от политиците. Техните научни проекти са толкова скъпи, че само правителствата на най-богатите държави могат да си ги позволят. Така учените неволно са попаднали под пълната и безусловна власт на представителните политици. Днес ученият работи като роб на тях. Ученият работи и прави открития, но няма контрол върху откритията си. Контролът е в ръцете на политиците. Те решават в коя посока ще работи ученият, в противен случай няма да подкрепят финансово никакъв друг проект, а единственият проект на представителните политици е войната. Така хиляди учени с огромна интелигентност, талант и гений са станали просто роби на политическия механизъм, който експлоатира тяхната интелигентност в полза на войната и смъртта. Ти винаги помни, че пълната лъжа е по-добра от половинчатата истина. Пълната лъжа скоро ще бъде разкрита. Половинчатата истина е много опасна, защото в нея все пак има нещо вярно. Това може да държи хората в мрак стотици години наред. Ученият трябва да осъзнае, че сега осигурява на представителните политиците саморазрушителни оръжия и технологии. Трябва да осъзнае, че сега работи против човечеството, против новото човечество, против своите собствени деца. Ученият сее семената на смъртта за всички. Време е учените да се научат да правят разлика, да различават кое помага на живота и кое го разрушава. Само заради своите заплати и комфорт, те не бива да продължават като роби и биороботи, да работят за войната и разрушението - това е нечуван прецедент. Айнщайн бил толкова шокиран, че преди смъртта му, когато някой го попитал дали в следващия си живот би бил отново физик, той казал: „Никога! Ако отново се родя, бих предпочел да бъда водопроводчик, но не и физик. Това ми бе достатъчно. Ден след ден работих, за да създам атомните оръжия. Те бяха направени за спешни случаи, но веднага след като ги направих, аз вече нямах власт над тях. Направих оръжията, но щом ги довърших, политиците ги взеха изцяло в свои ръце. А аз дори не получих отговор на писмото си. Умирам като един от най-разочарованите хора на тази земя.“

Господине, напълно сте прав и логиката го потвърждава. Сегашните учени според мен са лишени от МОРАЛНИ ЗАДРЪЖКИ. Тях ги интересуват парите, славата и известността, типични за съвременната епоха. А и са подложени на доста голям натиск от вън, най-вече от тези финансиращи проектите им. Доста ИСТИНСКИ УЧЕНИ заплащат с живота си за откритията си и в някои случаи за морала си. Относно политиците - за мен те са далеч от нормалното ми виждане за човека. Айнщаин за мен не е мерило за високо морален и добронамерен човек. Мисля, че не е тук мястото да го дискутирам.

Проблема на човечеството са глупавите и ограничени хора (80% от населението в БГ), не умните!

Принципно, това е работата на хилядите безработни по цял свят - да се продават за тестове. Обаче и заплащането трябва да може да им осигури приличен стандарт за да може да са в "изправност" преди започването на теста.

Какво сте се наплашили толкова от тоя коронавирус. Не виждате ли, че акцентът е в 2-та милиарда...

Българка ....

3500 паунда да се заразиш, за да учиш в къщи за изпити през май.Ако е само за учене в дома,може да се върне тук и да учи за изпити.Вероятно сметките са причина,но пак риска е твърде висок и то много висок,защито касае здравето й за в бъдеще.

Това не е грип дори. Коронавирус.. след 10 дни ще е здрава като вол. Само дано ваксините не я увредят.

Ненормална работа.Да дойде в България , за да участва в този експеримент.Да учиш право в Англия е безумно.Системата е коренно различна.Не познавам юрист , който да е завършил там и да работи у нас някаква работа по специалността.От Франция,Германия и други държави има много,но не имат нормални правни системи.А ако си решил да си дадеш живота в посвещение на медицината , не е нужно да учиш право.

Толкова ли ти струва живота. Тъпа овца

..платят повече,ако се снима в порнофилм?

Ибора е неин! Не се очудвайте! Тука повечето сте дали морала си за пари, а и съм сигурен, че и това ще направите, ако имате възможност! Гена си е ген! Всички сте такива!

Какво да се прави?Понякога човек е склонен на крайности за да оцелее, или по-добър живот. Преди време пък доста хора си дадоха бъбреците за пари, някои пък си продават децата, други пък стават сурогатни майки............. Списъка е дълъг.Дано това момиче да има силна имуна система и успее да се пребори с вируса.

Курвалъла, циганията, толерастията и еврогейските ценности водят до там - слугинаж и робуване на Запада!

Разликата е че блядовете няма и да те попитат пък камо ли да ти платят нещо. В "по-добрия" случай ще го тестват върху затворници, а както обикновенно - върху нищо не подозиращи граждани (баби ещо нарожают...)

То и аз за тези пари при такива условия съм съгласен да ме заразят с короната.

файк или не фейк новина , няма никакво значение. В чужбина (особено м/у студентите) е сравнително популярно като се закъса за кинти да се ходи да се дарява кръв и да се тестват разни медикаменти в/у тях. Голяма работа , момичето се е съгласило и е прочело за какво иде реч.

Дето не е ясно какви бъдещи последствия може да има това. Трябва много да си закъсал финансово или умствено за да си продаваш така здравето.

Свързах се с Hvivo ....От там ми казаха,че нямат програма за доброволци за тестване на CODVID19...Намерисва ми на ЖЪЛТИНКА?! Да знае някой нещичко за тази клетница Мария.., Фейсбук... телефон.,Да проверим Дворчето....дали само търсят сензация..

Хем пари ще си изкара момичето за да си подпомогне образованието при почти нулев риск, хем ще допринесе за разработването на лекарство. Умна е нашето момиче.

Т.н. паундове/пундове/пунди се наричат на литературен български език лири стерлинги или просто лири.

lu4ka

Да де, ама парите са английски и се изговарят на разговорен английски, а не на "литературен' български. На български - левове.

Българка...

евроатлантически ценнности.Всичко е за пари ,а пари няма , само дълггове, дефицити и вицове за благоденствие.

Това си е пладнешки обир ! Цената на такава услуга преди 10г в САЩ е била в порядъка на 10 хил $ ! Замислете сега колко би трябвало да струва !

Така беше, но колкото повече обедняват хората, толкова по-голямо предлагане на доброволци ще има, закон при капитализма.

Проститутки вече не взимат ли, на който не му се работи?

Евала на жената! Това, което прави, дори да е по възмездни причини, е дълбоко хуманно. Не всеки би доброволствал за тестове на лекарство или ваксина, при това срещу тази болест. Такива доброволци като нея ще направят лекуването или/или ваксинацията срещу вируса възможни.

Ратайте за генни експерименти. Др. Евро Менгеле.

Това е безумие! Не че ще я заразят, а че ще изпрабват върху нея ново лечение с непредсказуеми последици.

Иначе върху кого няма да е безумие? Старите лечения с предсказуемите последствия ги пробваха и не работят добре, това умно ли е?

Парите са малко. Бюджета е 2 милярда, доброволците 24. Къде отиват другите пари ?

3евзек

Ъъъъъ, ми питай този, който ги дава. Какво общо има това?

Така поне ще е под наблюдение.

Това е много тъжно. Аз знам случай дето един наше ец всяка седмица даваше кръв за 25 евро. Дано завърши с успех мацката , да има супер кариера и да не и се налага такова нещо повече.

Свалям и шапка на тази млада българка. И едва ли само парите са причината за този тест. Това е да преодолееш себе си и страха си. Като ти кажат че смъртността при младите е 0,1 % изглежда безопасно, но ако този човек на тези 1000 души си ти, нещата изглеждат другояче.

Всъщност ако написаното е пълния разговор и е вярно, то парите явно са единствената причина.

Боцни се ти, за 8 бона, а?

Това е лесен начин за изкарване на пари, без бъхтене всеки ден и без шефове. Никаква смелост няма, а тарикатизъм.

Кое е смелост? Да не искаш да работиш нещо нормално , защото е по-лесно да те боднат веднъж и да ти дадат пари?

3евзек

Грешна логика. Ти ще седиш ли затворен две седмици в лаборатория без да имаш нареждане от някакъв вид шеф, който ти плаща за това?

Ако беше твоето дете, така ли щеше да говориш? На това ли ги учат в британските университети ? Търсят качествен генетичен материал, че те станаха полуидиоти, безплодни и безродни олигофрени, изолирани на остров, нашите деца ще окепазяват ! Много важно диплома от някой кокошкарник в Лондон ! Да не са й дали дрога, да се прибира в България веднага ! Оглупяла от "учене" в Лондон ! Пфу !

А бе, от коментиращите и притесняващите се за здравето на госпожицата, измежду тези, които я упрекват, има ли пушачи? Или прекаляващи със спиртните напитки /тук влизам и аз/? Или водачи на МПС с рисково поведение? Щото е същото, даже по-зле нашето.

Ако на всеки две седмици 1% от пушачите ставаха на трупове, тогава щеше да е същото.

Не познавам статистиката, но може и повече да са. Идеята е, че все зорлем се тровим. Освен това, на нейните години и аз се чувствах безсмъртен.

Като гледа с каква скорост се разпространява вируса си е казала: - То така и така като ще се боледува, то поне пари да изкарам от това.

Ай стига с тия корони... Дайте и нещо за карадшяна

си е също като опитите на прословутия нацистки доктор Менгеле , но поевропейчено !

Все добровоолци.

Явно смелчаците отдавна масово са извън България. Ама и образованите също. Нищо няма да му стане на момичето, да е жива и здрава и да си завърши образованието!

Надявам се ѝ майка ти да е толкова смела,и да ходи да я заразят

Защо не експериментират върху вече заразени,а заразяват здрави. Може да има увреждания за цял живот дори да я излекуват, нещастница

Ползват ни. и за Маймуни вече. НА КАКВО СА СЪГЛАСНИ САМО И САМО ДА. НЕ. СЕ. ВЪРНАТ В. БЪЛГАРИЯ при Винету Индианеца