Коментари - Българка подпали два магазина в Италия, за да не плати сметката. При единия пожар загина мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По данни на италианската преса въпросната "българка" се казва Станка Баташка родена 1988г.. в момента е в затвора в Торино по обвинение за два палежа и кражби. Изводите оставам на вас. Не съм расистка, но ми е обидно и срамно да ни поставят под един знаменател с въпросното същество. Горда съм, че съм българка и че съм различна от тази отрека.

Абе поредната циганска работа !!!

Познайте тази българка от кой етнография е мургавите са навсякъде

Що непременно мургава?..Комунистите в България да не са всички мургави?

Не е задължително да е от "цветните". Може да е ученичка на Поптодорова ковто се опитва да я надмине..?!

Точно от черните е познавам я лично

преди да напишете българин, българка, да се поства име и снимка. Нещем други лични данни. И да се започва лицето снимка, с име.... се предполага, че е запалило магазин. Иначе директно се вменява, че българите са подпалвачи и директно ме дразните, че го правите по поръчка! Моника ясно че е дърт комундел барабар със сережката, ама ми приличате да обслужвате соросоидски задания! Следват много лоши думи, но ще ги спестя на останалите хора. Сещайте се!

Те тук сметки не плащат. Преди избори сме, объркала се е, че не е България.

Хайшето е от нашия контингент.

Нали сме европейци, атлантици! Ние сме велики! Ще влизаме в шенген, ще печатаме евра! Насред София има гето, в София няма тротоари, улици, ама ние сме велики! Срам!

То си пише, през зимата требе да си чистиш тротоаро от снего. А лятото да възстановиш тротоара. Кой ще ти прави друг този тротоар?

Ама нема кво да чистим!

Ама то улица няма, камо ли тротоар. Ако решиш да ги направиш за собствена сметка, идват и ти отшиват актове за няколко хиляди лева, защото е без проект и разрешително. Води се самоуправство. Държавен търтей си, нали?

Сега ще и напълнят кошницата.

Да ми обясни, как все нашите роми правят зулуми? Защо американските не правят? Може би там са били положени усилия за интеграцията им, а не само ги нареждат във форумите?

Толкова знаеш за Америка. В САЩ приеха закон, че един черньо може да открадне до 1000 долара и не можеш да го съдиш. Магазините масово затварят защото не могат да оцелеят от масови кражби. Черните даже не се крият. Знам сега че умнокрасивите ще ме залеят с минуси, но реалността е такава.

Гледах един дето обикаля да се грижи за бездомници в Портланд. Там дрогата е легална. Няма лошо, но на полицията е забранено да се меси освен може би при убийство. Резултатът от тоя проект е обратното на това, което са искали да постигнат точно защото са вързали ръцете на полицията. За кражба не ги пипат, бизнесите изпозатворили и сега там е като в постапокалиптичен филм.

Ето изтичането на мозъци….

в шеговития кръг: мозъкоизтичане щот доста се е повишила подтаванната температура понеже някаква кака а тез, а онез пантофки да избере и плати и накрая вижда, че не разполага ни в брой, ни банково картови с нужната парична сума и напуща местопрестъплението, ама за неин лош късмет, по пътя ѝ на бегълка, я заснемат камери вградени в автомобилни странични огледала за реверсивно виждане и я чака престой в стая опакована с решетки, живи & здрави

Защо при преброяването се самоопределят като цигани а сега ги наричат българи?! Не е коректно. Даже е обидно! /за българите де/ На всеки в личната карта трябва да пише като какъв се е самоопределил.

Аман вече от тия ваксинирани еврожендърскиоткачалки.

ако беше българка щяха да я изтипосат с три имена. Ромовете - най много с инициали.

То има и крадливи българки.но те стават посланици.

Да познаем ли защо няма ни снимка, ни инициали?

Българска орка

Откога Крадливите Българи станаха протоиндиици ? Не убиждай моля ти се Индииците.

Може ли снимка на българската гражданка

Може би индо-българка?

Не зная, това е вклинено в българското мислене от тоталитаризма. А може да е от преди това! Да си тарикат, да минеш метър, да правиш золуми на хората и не на последно място да крадеш. Хубави държави бяха поради нашето масово пристигане там!

Глупости. Италия е пълна с черни отдавна , а сега е направо ужас

Ти приказки за Хитър Петър, чел ши си. Национален герой. Тарикат, мошеник на дребно, лъжец. Закърмвни сме с това.

Износ на мозъци, според Кики простото!

Не я знам българка ли е циганка ли е , но си е чист урод. При това умишлен убиец. Дано не се измъкне с това, че не е искала някой да умре. И да съсипеш бизнеса на някой за да вземеш нещо без пари, накратко урод

Протоиндийката може и да ме се измъкне жива, сега китайската мафия ще ѝ види сметката за отмъщение на изгорелия магазинер.

Ромейка е.

Променете и загʌавието на "бг-гражданка"… всички знаем каква е!!!

И отде точно я знаете и ква е!?Циганка естествено... аз единствения крадлив циганин дето го зная е драгалевския - Ваньо Костов,,, Сите други са все булгари.,..натурални..