България сваля наполовина знамената в петък - в знак на съпричастност с Турция и Сирия

БЧК преведе 800 хил. лв. на МФЧК и на Червения полумесец за двата пострадали от земетресението народа

Обратно в новината

Коментари - България сваля наполовина знамената в петък - в знак на съпричастност с Турция и Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, този наш Гълъб не знае ли как се обевява национален траур в държавата, ами седнал да моли държавните итституции да свалят знамената?!

Най ни бива да плачем на чужди гробища.

Преди има няма 600 години в знак на съпричастност сме ги свалили изцяло, а не само наполовина!Гълъбе, майна!

УМНЪО , НЕ СИ ЛИ УЧИЛ , ЧЕ СМЕ СЕ ПРЪКНАЛИ ПО ТЕЯ ЗЕМИ ОТ СРЕДНА АЗИЯ , ИЛИ ОТ ТАМ НЯКЪДЕ ! ДАЖЕ Е ИМА ЛО РЕКА И СЕЛИЩЕ БУРГАР ! ТАКА , ЧЕ СЪСЕДИТЕ И " ДРЕВНИ БРАТОВЧЕДИ " , ЖИВЕЕЩИ В ТУРЦИЯ / да не говорим колко семе са оставили тук / СА НИ ПО БЛИЗКИ ОТ МОНГОЛИТЕ НА ЧИНГИСА !

А къде е Кирчо? Оня искаше да дадем само по-една заплата за Украйна?

Всъщност,какво установих.Оказа се че този район на Турция в Анатолийското на плато по времето на Василий || след убийството на цар Самуил хиляди българи и войската са изселени там.Затова все още има планина наречена Булгар дакъ или Българската планина.Близо е до гр.Коня.и до гр.Мерсин и Адана.Тези хора остават там ,а след идването на селджуците са ислямизирани,други погърчени или асимилирани от тюркоезични християни караманлии.

Не мога да повярвам, че човек може да пише такива гнусни коментари. Единственото обяснение е, че са на психопат. Тази трагедия, причинена от земетресенията, премахна граници. Човешкият живот е ценен и за това нормални и адекватни хора помагат на пострадалите. Няма политика, няма врагове. И помощта е доброволна. Вас, жалките нищожества, какво ви интересува кой на кого и колко дава, като си го е отделил от собствения бюджет?

На тия дУпетати езиците им станаха като гласпапир от лизане....

дарих ..най малкото което мога да направя..не ви. ли е срам бе тука критикуващите...и плюещи...Трагедия коята ти обръща живота за миг

Браво. И аз дарих за САЩ и Япония като имаше нужда.

PFU ! АДАШ , И ЗА ПОДИГРАВКА НЕ СТАВАШ !

Брех да му се види- за Сирия също а? Късно, много късно жалки подлоги. Чак сега след като получихте разрешение от отвъд океанските ви господари.

ㅤ

Имам по-добро предложение: На всички държавни институции да закачим по едно сирийско и по едно турско знаме, редом с украинското. Така ще се нагъзим още по-високо.

Това е прекалено! Стана състезание по това 'кой е по-състрадателен'. Това не е състрадание - търговия с чувства е. Избори идват. Отврат.

И-Д-И-О-Т-И-Я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Жалко, че в момента нямаме действащ парламент да излезе официално с една декларация на съпричастност и състрадание!

Болно ми е като чета ксакви простотии пишат разни дънгалаци.Нямало пари за пенсии.Пълен идиот.Аз дадох половината си от моята пенсия в помощ на тия пострадали хора.Срамувам се. Тия тъпанари ,дето пишат тук ,представете си довечера с тия уста ще целунат детето си за лека нощ.Ако имат такова.Ще прегърнат жена си .Ако имат такава и ще заспят с гузна съвест.

За Япония колко даде?

Шо са ни гръмниш?!

Аре стига, писна ми с тази Турция, то бива слагане ама това наш'то минава граници. И стига сте използвали думите "българи", и "наши сънародници", не са българи и не са наши сънародници.

Браво! За пенсионерите няма пари за пенсии, за децата няма пари за детски, ама 800 хиляди за Турция и Сирия даваме.

за помощ са, не за убийства като в Украина.

Ама дари си заплатата. Какво ще помагаме на държава, което е 1000 пъти по-богата и голяма от България.

А за земетресенията в Чили и Япония кога?

и други държави били в рамките на Османската империя ще направят подобен жест на съпричастност?

Ще ги свалите ли някога? Не помага за безсмъртие. Докога?

и на Турция, и на Сирия, българите винаги сме проявявали съпричастност към пострадалите.

Да сложим знамената на Сирия и Турция на общината

Млък!

по света ще си свалят ли знамената заради това земетресение? Айде, казвайте, че да разберем защо заради турско земетресение, а не заради японско, например?

Колко гира умират ит земетресения в Япония

????

Сигурни ли се? И за Сирия ли? А питахте ли дали може?

Тия 800 хиляди лева отде са точно?

"Парите са набрани по обявената Национална дарителска кампания на БЧК. След получаване на кодове за потвърждение на преводите, средствата ще станат пряка помощ за пострадалите в двете държави."

За тия коментари с излхузените гащи. Има една граница на човещита и съпричастност. Това не касае политика и история. Те са каквито са. Не го разбирате. Прочетете по-долу за спасените 4 годишно дете и възрастен мъж. Може би трябваше спасителите да сритата детето в главата с ботуши, а стареца да разпорят с кирка? Мижитурки сте.

Да им пуснемеи жените си да се утешат завалийките

Най хубаво гащите да свалиме, но няма как...те са вече свалени!

Ха, ха - знамената наполовина, а гащите напълно...

Да не сме станали турски вилает и да не сме разбрали?