България преведе първите 31,1 милиона лева за вторите осем изтребителя F-16

15 декември беше крайният срок, който американската страна определи, за да е валидна офертата

Обратно в новината

Коментари - България преведе първите 31,1 милиона лева за вторите осем изтребителя F-16 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купихме си единствените чертежи в света на такава цена

Пак Русия виновна, че САЩ прави с българи подигравка. Поне от коментарите така излиза

Пак ни изтръскаха.

Не ви ли се струва, че няма никакво значение какво е правителството в България?!? Спускат ни решения от САЩ и ЕС и нашите само подписват предварително подготвените договори в интерес на чужди държави. Защо ни е тогава да хрантутим и плащаме високи разходи за министерски съвет, парламент, министерства, агенции и всякаква административна паплач, които са само проводници на чужди решение. Може и без тях да получаваме нарежданията директно до губернатора за изпълнение.

че сме платили е ясно, че е направено както американската страна е определила е ясно^2, неясноти се получават при доставката

Слава Америка !

Ей това русофилството е психическо заболяване и е нелечимо. Ходи по празни чугунени кратуни и пропаднали мужики.

Русофобията е най гнусното нещо в българската политика. Няма как българска майка да роди русофоб.

Стамболов,Левски,Захари Стоянов,Вазов ! и това е само по спомен

На второ четене Захари Стоянов Методи Кусев Христо Ботев Георги Раковски Божил Райнов

Захари Стоянов в биографията на Левски разказва следния случай: „А ти какъв ще да станеш, бай Василе, когато се освободим? - попитал го един път Божил Георгиев в присъствието на други трима апостоли: Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов. - Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.”

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Вестник ЗНАМЕ 13 Април 1875

Хубаво ги изброй тези наши възрожденци, които са точно копие на съвременните български политици, от където духа вятъра и ние сме натам. Стамболов, първия български олигарх. Става най богатия българин най вече с кражба на имоти на бягащите турци. Основоположник на русофобията в България и от там виновен за всички беди сполети България след освобождението. Захари Стоянов, от овчар до председател на народното събрание. Иван Вазов любимец на властта, русофобската власт. Всички те си променят мнението за Русия с идването на Стамболов на власт. Има и много други, но България е известена с това, че създава големи предатели, Точно като Русия и тя страда най много от предателите си.

Левски, Ботев и много други български възрожденци водени от идеали които анализирани сега изглеждат като група наивни глупаци. Но какво да правят като по стечение на обстоятелствата не са имали възможност да се образоват и как да знаят горките че с Черешово топче и 200 хайдути не се събра империя на три континента. И че няма държава създадена през последните 250 години без намесата на велика сила. И за добро или лошо само Русия е била готова на тази стъпка и саможертва. Ако бяхме закъснели още малко и сега щяхме да сме като кюрдите и това в най добрия вариант.

Достатъчно си показал какво значи национален предател няма нужда да казвам каквото и да е било !

Каква индустрия остана в САЩ. Фармацевтика. Три години ковид и си напълниха джобовете с парите на целия свят. Военна индустрия - война и парите за оръжие пак към Америка. И накрая газ, който не можеха да продават на никого защото руснаците подържаха цените ниски, а сега войната реши и този проблем. Както са казали умните хора, следвай парите, за да разбереш кой стой на дъното на всичко което се случва.

Пъпеш за бензин даваш на Лукойл стотици ПЪТИ повече

Тиква знам само, че в България бензинът е най евтин в Европа Едва ли има нещо общо с това, че го купуваме евтино от Русия.

Ей, много пари иама България. Като стане въпрос за оръжие, няма проблем, като стане въпрос за заплати и пенсии, пари няма. Да изметем тая измет от НС!

Данък- рекет. След една година пак.

Помнете ги тези пари когато някой политик ви каже, че няма пари за достойни пенсии. Това не само са пари на вятъра но и пари който ни задължават с още пари с годи и наред , за подръжка и тренировка. Надявам се само никога да не влязат в употреба, но с нашите управници всичко е възможно.

Хубаво ги изброй тези наши възрожденци, които са точно копие на съвременните български политици, от където духа вятъра и ние сме натам. Стамболов, първия български олигарх. Става най богатия българин най вече с кражба на имоти на бягащите турци. Основоположник на русофобията в България и от там виновен за всички беди сполети България след освобождението. Захари Стоянов, от овчар до председател на народното събрание. Иван Вазов любимец на властта, русофобската власт. Всички те си променят мнението за Русия с идването на Стамболов на власт. Има и много други, но България е известена с това, че създава големи предатели, Точно като Русия и тя страда най много от предателите си.

дава България бели пари за черни дни, но въпреки това ЧЕРНИТЕ ДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ НАСТЪПИХА

Голям бизнес е този рекет, но трябват войни и напрежение иначе на никой няма да му трябват самолети. Как ли щеше да изглежда света без САЩ?

Самолетите ще ги получим по електронната поща. Както предните.

Парите, който ще трябва да връщаме са истински.

ще ръждясват в задния двор на село.

Плащаме си рекета изглежда, нищо насреща!

Какво си плащаш точно пък ти бе, посерко?! :)))

всички ние плащаме, това са нашите данъци....Няма закупен един медецински или планински хеликоптер колониалните мърши харизват милиарди срещу нищо насреща..Локхийд мартин ограбиха българския бюджет...ето това е корупция в огромни размери...Как точно киро, еврея и гея се борят срещу корупцията.Пробвай да мислиш бе сащ-исан жалкарник.

Болен мозък, ама много болен... Нищо добро не ни чака, с хора като теб и твоето мислене...

До Ефросима чумата. Дано има повече такива пишешти изкефи ме. Браво

Жо днес беше радостен. Каза ми, че българи са му превели пари за аероплани. Каза, че тези българи са били големи пичеВе и вЕрвали на честна американска дума. Проверих какво е това "българи" ....Оказа се , че това е много прост народ - в двете световни войни ни е бил съюзник.

Не народа е прост , а управляващите те харизаха милиарди на сащ-исаните еврюги...И то е съвсем логично , колониалните управляващи са избрани точно от жалки корумпаци

След нова година предстой още 10 грипена за 180 милиона на година!

Ха ха ха ха За четири бази по 250 милиона долара прави 1 милиард долара на година 18 години, са си 18 милиарда долара Ха ха ха ха Това от робите подарък за робовладелеца. Ха ха ха ха Да е щастлив

Крайно време беше след като сменихме Москвичите и Ладите,да сменим и летящите руски таралясници

Лошото е, че такива като вас, глисти, няма как да сменим ... Ще трябва Ивермектинче и в кенефа!

да, смяната е втора употреба и на чертеж. Изглежда лъскаво и добре, а чертежа е ксерокопие. Ама на туземците с бананите - толкоз.

Е някак си да няма и такива, като теб тапунгери

Глупаци.......

Копейкин и мутрафонова веднага да организират национален протест от 100 човека с 15 руски знамена.

ПО скоро ще са 15 човека с 100 руски знамена

Ха ха ха ха Още си спомням от пелтек дето викаше: Ааа, няма да плащат за бази , САЩ, щото ще ни пазят! Ха ха ха ха Оказа се, че сами трябва да се пазим

Като не ти харесваю - чамадан, вокзал, москва. Там путин ще те пази. Ама нещо нямате мерак, не я харесвате тая русия.

А да го духаш?

...... и ще получи ключодържател от американската компания "Локхийд Мартин"

Купуват боклук, дето му трябва писта колкото половин България, за да излети! Ха ха ха ха Че и пистата трябвало да бъде обрана с прахосмукачка Ха ха ха ха

Ръсиш Простотии и лъжи като типичен руски боклук.

Не обиждай руснаци да те баш подлога на....

Верния пудел изпълнява заповедите на своите господари отвъд океана с помощта на продажници свои

Е ти си вярна сабака. Джафкаш по заповед на пАсолството.

КОй тоя дето КГБ ген. Леонид Решетников го посочи за президент на губернията :) На тоя дето няма снимка без Митрафонова до него :) Тоя дето КГБ полковника мтерополита му набиваше канчето публично по националната телевизия на националния празник :):) Тоя дето изнагля даже първата му работа като доиде на власт е да иде в Полша да иска сваляне на сакциите срещу ЧРусия Ако е за тоя да слуша ги не ами им козирува

Нещо не разбрах, къде отиде пак за Русия. Тя няма нищо общо със самолети. Хайде плювай сащ, заслужават тези не само плюмка, а и ДЕМ.

Поредната порция рекет!

Е не е като данък Асвабаждение.

Комисията класира офертата на последно място. И, изведнъж от посолството: Абе роби, как си позволявате? Я веднага да разтурите комисията и да купите боклуците

Като се обърне палачинката, някой ще трябва да отговаря за подписването на подобни договори, както за приватизацията, за Лукойл, за мариците, за влизането в НАТО и ЕС без референдум, за затварянето на малките блокове на Козлодуй , за газопровода до Сърбия, за военната помощ за терористични организации като ислямска държава и украинската армия и за липсата на самолети след шест месеца.

Палачинката отдавна се обърна руска курво.

Курва ще назоваваш гнусната еврейка дето те е родила, но е забравила да те възпита...

за всяко предателство в полза на империята на злото русия ще им завеждат дела като на гъркинята от европарламента

За приватизацията питай руския гражданин Луканов и руския възпитаник Жан Виденов.

КВИЧИТЕ ЛИ РУСКИ ПРОСТИТУТКИ?

Копейкин веднага да организира протест от два автобуса проститутки с 15 руски знамена против Ф16.

Платихме едни пари, не получихме нищо, плащаме отново едни милиарди пак за нищо...Това е мощна кражба от българския национален бюджет и мощна корупция ..Сащ-исаните и ес-есоците и дори киро простото нали сборваме корупцията, а сега защо не пищите бе давоски курви на концесия а ???? Щото локхийд мартин ви запушиха устенцата...

TТи поръчвал ли си нова кола или това е мноооого далече от теб!

Въпросът ти е мощно малоумен, ще пропусна...

ще получим ли поне първата гума на първия самолет от първата партида(платена изцяло и авансово,но нищо насреща)?;)

радев пазарува от американския черен петък прамоии по брошура на мустакатата ,ша дойдат радев с еконтии чакай

Колкото и да квичат руските проститутки - БЪЛГАРИЯ ПЛЮЕ НА росия и руското.

ㅤ

Моля "българия" след 1990 да не се изказва от името на България от 681!!!

А няма ли да ни изпратят САЩ кораб с мухлясала царевица? Транспорта ние ще си го платим! Ха ха ха ха Роби! Американски

А ти - руска крепостна проститутка.

Такива като Мустафата и Митрофанова ги минавам с 200 Да му мисли Путин че само като му чуя името и съм припалил ха ха ха ха

В добавка и клитора на Серена Робска душичко

Даа когато демокрацията дойде дойде и този кораб, беше на първо място в новините.

Защото са модел 1974-та и в момента не стават за нищо, освен за музейни експонати Румъния купува 32 употребявани F-16 за 388 млн. евро https://news.bg/world/rumaniya-kupuva-32-upotrebyavani-f-16-za-388-mln-evro-ot-norvegiya.html Което прави по 12 млн евра бройката

Все едно да кажеш, че голф произведен 2022 е същия като голф произведен 1974. Ама от тъп русофил какво можеш да очакваш?

Според вас, една руска шлюха, колко чеченски курс може да понесе? Според мен, поне пет едновременно! Как мислите?

е има ди хас ти да не знаеш.. колко си ги поемалаа

Вече се сговняса повече и от през комунизма , няма дори нови автомобили навсякъде ти казват да чакаш 2 години и кеша напред. Който не вярва да ходи да си купи нов автомобил има само дачия

Чак две години не е чакането. При соца беше по 10.

Фактът че прасетата на мутрофанова квичат като заклани из форумите, показва че сме на прав път.

Ха ха ха ха Тия боклуци докато излетят, ще съмне. Как бе роби купувате нещо, което няма да ви върши работа?

Да вика роби на другите - ето това е истинска ирония!

Даже не се усещаш че си роб! Ха ха ха ха Да бяхме купили чисто нови сушки по 50 милиона долара парчето. Ако бяхме роби, нямаше да имаме 200 най модерни самолета! Американски роби мръсни

Бий си една чикия и бегай нанякъде, защото си тъп и досаден!

Американски робе, Изи да ближеш клитора на Мустафа

България ще има истинска и боеспособна бойна авиация, а не съветските тарги, дето с прашка можеш да ги сваляш!

Защо са ни тези F 16, Турция нали има достатъчно!

Имаш договор.

Дано чертежите да са на тоалетна хартия, барем си изтрия гъзо с тях!

Наистина трябва да имаш изкривена и робска психика, за да злобееш че Родината ти увеличава отбранителните си способности! Или да си много продажен и гнусен тип!!! Добре че повечето българи не са такива...

Е то е ясно, че русофилите са най-долни отрепки.

Как точно родината ни увеличи своята боеспособност бе сащ-сан фекалник. Срещу милиардите не сме получили и болтче....

Фекалници сте вие, които се продавате за стотинки... И то на някой, обявил официално България за "вражеска" държава...

Хакерската група Anarchist Kombatant хакнаха съответните ресурси на въоръжените сили на Украйна и публикуваха Справка, изготвена от Кадровия център на ВСУ, адресирана до началника на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Сергей Шаптал, в който броят на загиналите, признати за безследно изчезнали, е даден с точност до един човек. Това са 35 хиляди 382 души. пореден път, 35 382 загинали украински военнослужещи официално са обявени за безследно изчезнали. Това не са всички загинали, това са тези, които са останали непогребани да лежат по бойните полета, в най-добрия случай са погребани от руските военнослужещи в общи гробове, но мнозина все още така си и лежат на полето. И това не са пленници, за тях има отделна статистика. „Прикаченият файл към писмото съдържа пълен списък на всички загинали, но водещи се изчезнали военнослужещи към 30 ноември 2022 г.“, съобщава Telegram каналът, който информира за успешната атака на руските хакери и посочва „разминаванията“. - По-голямата част са от сухопътните сили на ВСУ - 667 листа с имена, фамилии и дати на раждане. По-нататък от териториалната отбрана (546 листа), десантните войски (398), силите за специални операции (316) и представителите на ВМФ (242 листа

А руснаците казват истината за жертвите си, така ли? Брей. И ти им вярваш?

А жертвите на русия колко са? Казал си А, кажи и Б.

Според вас колко милиарда кешира Боку ??? Кмет беше , скри едни пари общински .....

Нещо много ми прилича на вноските за кола по соц време. Накрая сигурно ще чака ме и "цвят" !

Кажи от кой магазин можем да си купим бойни самолети на момента?

От магазина на Грипен !

Харесвате си ги тия работи!

Къде сравняваш с едно време, направо си поръчай кола сега и виж какво става.

с тия копейки как да си поръча кола

Пари за здравеопазване няма! Пари за образование няма! Пари за развитие на инфраструктура и селско стопанство няма! За какво им са на българското население тези скъпи играчки след като една голяма част живеят като скотове!

Ако можеше така бързо да платят и за медицински хеликоптери ...