България одобри предложението за присъединяване на Финландия и Швеция към НАТО

Разширяването на пакта няма да е насочено срещу трети страни и би било значима крачка напред към установяването на трайна сигурност и просперитет в Европа, се казва в правителственото прессъобщение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само разходи ,Херо Мустафа би могла да я върши тази работа?

ха ха ха ха ха ха ха ха.........божееее...боже ...какви марионетки сме си избрали ...???????

Не ,че някой ни иска и уважава мнението ,ама си е по-друго да "изокаш " някой ден ! Да видим какво ще стане с мнението ни за РСМ-то .

Българите сме съгласни двете държави да са в НАТО. Догодина Украйна и Грузия са добре дошли.

България или пионките, които ни управляват? Мен никой не ме е питал и съм против.

Пак сме на грешната страна. Как веднъж не уцелихме.

Плащаме заплати на правителството . Имало ли е случай когато сами да вземем някакво решение? За всичко ни се казва какво да направим. Просто срамна история

Коя България??? Тази на ул. Козяк ???

България и ликвидирането на българите ще одобри ако Мустафа каже.

Оги, глупако, чети конституцията, народа е делегирал правата на представителите си в НС да вземат решения от негово име. За това референдумите са във фантазията на глупаците само, като чалгаджийте и комунягите или предателите от “Израждане”

На теория е така, но в действителност е малко по-различно. Като се вземе под внимание процента на гласувалите и вота на машимите (разбирай стъкмистиката) ще се окаже, че населението на град Враца взема решения от името на българския народ. Иначе по документи всичко е точно.

Така е. И като се вземат предвид качеството и морала на депутатите просто е ясно как всякакви решения ще се пробутат в НС.

А кои питах те тъпани със тъпанарите за всяко решение от името на българия трябва да има допитване до бъгАРСКИЯ НАРОД А НЕ НЯКЪКЪВ ТЪПАНАР КИРО И АМЕРИКАНСКИТЕ ПЕДАЛИ ДА КАЗВАТ ЧЕ НИЕ СМЕ ЗА!!!!!!

Нас кой ни пита!! Ние не сме Турция.

Как ли ги боли комундетата?

Хайде стига с тези гръмки заглавия - България била одобрила предложението.... Предложението е одобрено от министерски съвет, а не от България!

Оставка на мазния Киро и неговата пасмина !

Не трябва да се съгласявате така,да бяхте и поискали стари грипенчета....

Негодни нищо да направят за бг!!!!! По и сие пълен боклук с министри и лизачи!!!! И какво от това ще стане??? Украина свърши !!! И ще бъде руска макар и поляците да точат зъби на това !!!! Нямат шанс срещу страна победила Хитлер Наполеон ни т.н Драскачи четете история и мислете в коментарите БГ е седнала в потъващата лодка но Киро секиро е най велик

Успокои ли се сега, като го итропа такова миризливо? Браво, моето момче! Пийни си сега малко борящник да се за настроение и после на печката :)))

аве я продължавай да сучеш резания хуйнярашник и не се прави на мъж ве Х същество смешно чалгарско.. ббаахаха

Това Са слугите на САЩ ! А трябва да се Разбере Че Махнем Ли ЛЕВА Връщане Няма После след разпад В Европа Турската Лира Ше Влезе В БГ !!! Те и затова Бързат Да ни вкарат !!!

слугата никога неможе да одобри, или да не одобри нещо си там. слугата може само да изпълни заповедите на господаря си . ббаахаха

Целият свят мрази рашистите -руските фашисти и злото джудже Пу-тлер.

ти ли си целя свят ве цървул гюбрясал? нали сте един файтон катунари ве, дет от вас нищо и никога не е зависило ве.. ббаахаха

Лъсни една на портрета на Путя и си лягай.

Зеленски е едно зелено джудже, винаги облечено в зелени камуфлажни дрехи, много по ниско на ръст от Путин

Много гнусен и вреден Киртак Кириак. Само поразии прави и нищо добро за България!

"{Кико} смята, че разширяването на НАТО няма да е насочено срещу трети страни." Ха-ха-ха! Хайде сега наред е Оставката! Време е за Възраждане! Ахмат-сила!

Вземете пример от Ердоган,всичко ли ни е по мед имасло

българия е иска да е сама в клуба на загубилите. и няма да е! ще има на чие рамо да поплачем и кой да поплаче на нашето рамо!

българия НЕ иска да е сама в клуба на загубилите. и няма да е! ще има на чие рамо да поплачем и кой да поплаче на нашето рамо!

това в софийско и шопско много добре го знаят, няма само на нане и вуте да им е зле.

Мръсни фашисти!

Маймуно тъпа не Русия е Терорист А ЕврейоАнглосаксонската Пасмина САЩ Израел И ЮК !!! Те се Прикриват Зад Помиярския Съюз НАТО !!! Щото Сами Са Лайна !!!

Дали сме ви азбука, да се беше научил да пишеш, като тролиш!

Долу предателят Петков, подставено лице на "Америка за България"!!!

Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото!

Ами одобряваме, защо не? Няма нищо лошо НАТО да се разшири да обхване цяла Европа. А че някакви руски свине квичат на умряло - на никой не му дреме. Все пак, Русия никого не е питала, когато реши да се разшири на запад.

Ти излекува ли се от Маймунската шарка?

Не България , а тези смешници които се наричат МС !

Тия слуги нямат друг избор.

Бъди готов-винаги готов!! Изпълняваме желанието на господарите , преди да го помислят даже те самите! Само и само да ни погалят, па било то с крак в ботуш

Бэлгария е Слугинска Страна С Тоя Слуга Кире !! Нищо Добро не ни чака !!!

Кого баламосвате бе, никой не си е правил труда да ни пита дори! ... Картофоглавите балканци!

Ние сме съгласни винаги щом големият брат каже, че е нужно и това изобшо не е новина.

По-скоро :Улица Козяк разреши на България да подкрепи членството на Финландия и Швеция в Нато!

Двамата копанари,Кирил и Асен ги ебат бе

Товарищ Путин, н@падай ги и тия, преди да са ги приели у НАТО ;)

това му е единственият шанс на терориста. путин е казал че финландия не е заплашена от нищо, така казваше и за украйна през януари.

Все едно. Не ги пишете, че и без това ни е срам, че нямаме вече нито войска нито войници нито хора.