Коментари - България лишила от гражданство руски бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко американци са лишени от българско гражданство?

САЩ лишиха от българско гражданство руски бизнесмен. Посланика/губернатора/ на САЩ разпореди на българското правителство да издаде съответните документи.

Коренното население на САЩ -индианците дали имат американско гражданство?

И каква точно е процедурата за лишаване от гражданство? Щото не се сещам за таква в българското законодателство. Иначе се сещам за един куп комсомолци, които да подкараме по нея.

А,дано България не попадне, я под хамериканско робство,я под белгийско,едно време имаше Белгийско Конго,що да няма Белгийска БЪЛГАРИЯ,въпреки,че Бодуен Фландърски бе пленен от Цар Калоян Български!!

А, Брюксел, кой ще го провери за далавери с Евро фондовете?!

Русия не позволява двойно гражданство независимо от причината! Дава гражданство, но след отказ от родното! Нашите са по добри играчи- толкова години не решиха гражданството на изселниците в Турция какво е! И затова ДПС ги върти на шиш!

Русия признава двойно гражданство, но само за страни, с които има сключено споразумение. Например с Израел. С нас нямат подобно споразумение. За това лицата с двойно гражданство те ги считат за свои. А ние тик, за наши. Между другото, при получаване на българско гражданство, ако не докажеш български произход, трябва да се откажеш от чуждото и да представиш документ, че си го направил. Иначе гражданство - нанай. Не знам дали това се отнася и до гражданството по икономически причини. По доста подобен начин изглеждат нещата и за САЩ. Нищо от това не попречи на един известен руски олигарх да има гражданство на Русия, Великобритания, Израел и САЩ. Или поне така писаха в медиите.

Фаш ни командори , какво и как да правиме , но за да стигнем до там визите са задължителни , а ние сме се нагъзили с широко отворени бузи . Деба и продажната сган, която ни управлява и гуменката и 200кг. спортисче под ножа .

Като имат право да си идват при имотите по три месеца в годината докато не ги продадат в рамкитв на 10г. А на нас те да ни разгонят фамилията като не ни дават визи да посетим краснаяяяя плошад и маволея на вожда и учителя.

Не разбирам за какво даваме гражданство на подивелите руски лумпени, които си въобразяват че вселената е тяхна. Такова като видиш - напалм и клечката.

Учи се и ще разбираш.

Да лишат от българско гражданство и всички трлчета отрепки тук. И чемодан вокзал мАсква. Червената измт да си заминава за сибирската клоака...

Като не държиш на приказки, що шеш тука?

Знаете ли колко българи имат двойно гражданство? И докога ще имат право да гласуват хора с двойно гражданство, които отдавна не живеят в България и нямат нищо общо с нея, гласуват и избират чужди правителства и плащат данъци в други държави? Докога?

ба.

Краварите казали нещо и нашите подлоги веднага го изпълнили че иначе власт няма да видят...

Защо само един ?

Лишили го от гражданство, щото го осъдили в САЩ. Не знаех, че България е американски щат!

Лишили са го, защото е скрил тази информация, т.е. излъгал е при подаване на документите.

За давност да сте чули???и че след като изтече вече не е валидно...т.е е реабилитиран човека даже и в нашите ''закони'' го има.