България и Румъния получиха поредна подкрепа за Шенген

Евродепутатите обсъдиха доклад за състоянието на пространството без гранични проверки

Обратно в новината

Коментари - България и Румъния получиха поредна подкрепа за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да прекратем с Шенген. Само български камиони да се качват в системата. Всички холандски(нидерландски) или шофьори притежаващи и холандски паспорти да бъдат щателно проверявани и много-о-о-о бавени. Реципрочност му е майката.

Ние получаваме подкрепа за Шенген, така както турция получава за ЕС :):):) Има някакви поощрения, но държавите се разбират помежду си, коя да ни бие шамара, който ще ни опомни, да ни напомни, че не сме за там !!!

Споко бе, ще ни приемат у тоя Шенген, само малко остана от небоядисаната ограда! Като боядиШеме и тая малка част, може и да стане...Ся, у евроговорилнята, горе-долу като у нашио парламент, мое да си говорят квото си искат, каквото и обикновено правят, друго е обаче мнението на някои държавни правителства, като Холандия например. И докато те не кажат "добре, мое да ги земеме у Шенгеня", ще го гледаме през крив макарон. Същото е и с тая еврозона, за която неистово се натискат нашите супер калинки, маскирани като министри. Та, наш'та работа е кат' оня лаф "Наш'та работа ще стане! Човекът каза "ще видим..."

Поредната лъжа измама за стадото.

И как ще подобри живота на обикновенните хора влизането в Шенген, никак.

На русофилистиците и на обикновените тролове няма как да се подобри живота. На нормалните работещи хора ще го промени по няколко начина. Например разходите за пътуване ще намалеят.

как? Ами много просто. Качваш се на каквото си щеш и безпроблемно стигаш например в Австрия, Германия, Холандия или където и да е, купуваш си лотарийни билетчета и си тРъкаш до насита. Пълно щастие. Какво повече може да иска човек?

Лъжа и измама е всичко ! Живеем в Мутро -Тоталитарна Държава и всички в ЕС го знаят ! Никакъв Шенген !

Какъв Шенген бе. То няма да има хора Българи след някоя година. Война е на всякъде. Най голяма е по пътищата. Те се засилили към Шенген.

Абе, какъв Шенген ви се е присънил?Какво спечелихме от влизането в ЕС-а?Ликвидираха ни икономиката,взеха ни децата за аргати,направиха ни пазар за техните стоки и път за тях още по-бързо към Азия...С Шенген ще ни го забият още веднъж,ама дълбоко-пъдар на Европа,солидарно плащане на космичиските дългове на Гърция и сие,а границата ни е на решето след концесията на Валерката винкела-един дъжд и се разпадна.Тя е просто условна,сямо на географска карта.Я да пуснатжурналистката да я заснеме отново да видите чудеса за милиони!Че как да имаме добри заплати и пенсии-плосък данък,всички ги осигуряват на минимална,50 процента сива икономика,феодали-бейове завладяха земята,концесиите се дават според комисионните на управниците.Една чалгарка се подигра на Вапцаров с креватна гимнастика.Образованието се крепи на частните уроци,здравеопазването на доплащането/тия доктори се ненаядоха/.И какво ли още не!Вече не говорят за връщане на младите от чужбина,за строителство на заводи,за наука...Как тогава да вървим напред и да чакаме добро?Парламента се е превърнал в махленска кавгаджийница,а ръководството му е на ОФ равнище-един фатмак,който още на знае къде е,една злобарка председателка,докарана от кърджалийско ТПК....Не става и няма да върви така!Имам много лошо предчувствие за есента!Дано не се сбъдне!Премиерът ходи на мач в Киев и игра мачле в Зарата.Дано в Русия измоли нещо!

Ще ви измоли в росссия по един 30 см дълъг за всички червени дураци в България ...

30 см? ухххааааа

сме граждани. Защо пак трябва да ни връщат на село, макар и там? Слушам едно бивше величие-икономистче, че били готови и за еврото. Те в къщи може и да са готови, но моят джоб ми говори друго. Въобще, напъни за неща, които са астрономически далече от същинската реалност в тази дестинация и локация. И, Киче, това с фабриката много ми хареса! Те после ги изкупиха барабар с мандрите, нивите, имотите и каквото им падна, а който се опъваше, го обявиха за буржоа и враг, нищо, че дядо му ги е строил и орал. Друго си е да изчакаш да се бъхтят и после да влезеш по чорапи наготово. Направо "Приказка за стълбата" на Смирненски, макар и в техен изроден вариант.

Италия поема път за излизане от ЕС,Унгария ,Полша и Чехословакия се държат здраво едни за други и прокарват своя независима от ЕС политика.Само българските политици натискат да влезем някъде ,от където хората неистово бягат.Явно или финансовият стимул е много голям или са много глупави.Това ми прилича да си купиш фабрика на 8 Септември 1944г.

Ех блянове болшевишки. Италия не излиза дори от еврозоната

Урааааааа,нема лабаво-там сме!!!

От евродепутати и еврокомисари нищо не зависи,а от самите държави и все една ще е против.С голите си задни джобове не сме за там.

Sm3hurk0

Я завивайте към Москва и да видите евроатлантически вой !

"Макрон ни удари едно рамо за Еврзоната, но не и за Шенген" - е те така правят, едните те потупват за Еврозоната , другите за Шенген , но в крайна сметка си чакаш с години.

или Шенген се разпаднал, или Европейският Съюз, или ти си си умрял (без камбана). Ето и Италия отива в другата посока. ЕС не изглежда изобщо розово. Кой иска това - не знам. Дали Сорос, дали Путин, дали Трамп, не знам. И , да не се забравя, потупването и окуражаването идват и отвътре самата България. Съществува интерес България да е вечно в очакване, но никога в постижение. Нещо като необещаната храна 'по времне на пътуването' при бай Тошо. България вечно ще пътува, но никога няма да пристигне. Защо ? Защото след като 'пристигне ще трябва да се плащат Шенгенски заплати, а цените да не бъдат променени кой знае колко.

Шенген хич не ни топли нас. Дали ще сме минавали границите показвайки лични карти или не. Ами и да ги показваме, всичко трае секунди и не ни бави, тъй че Шенген въобще не ни е нужен....само тетористи ще влизат без да показват лични карти. Не ни е важен за наш Шенгена. Много по важно е България да НЕ влиза в еврозоната.....!!! Защото вчера Шефът на БундесБанк е казал: Германия трябва незабавно да излезе от Еврото, който е пръв, ще спечели, останалите ще платят сметката… Ето малко цитат: Всички са притеснени, че твърде много държави имат дългове и всички чакат Германия да им ги плати. В един момент обаче Вайдман на висок глас казва, че ако ще се излиза от Еврото, трябва да стане възможно най-бързо, и изненадващо. "Еврото е подобно на Понци-схема. Печели който първи влезе и който първи излезе. Ако ще излизаме, трябва да сме първи и ще спечелим. Останалите ще платят сметката…“- казва Вайдман. В крайна сметка, заседанието приема, че никой не трябва да се допуска да напусне Еврозоната, преди Германия, с цената на всичко. Ако ще се разпада Еврото, трябва Германия да е първа, за да спечели. Съгласяват се и да се подмамят възможно най-много страни да влязат, за да се разпредели после ударът върху тях. /ЗАТОВА СЕ МЪЧАТ ДА НИ ПРИМАМЯТ В ЕВРОЗОНАТА, ЧЕ ПОСЛЕ И НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДЪЛГА НА ДРУГИТЕ....а нашите управляващи си мислят, че ще сме в клуба на богатите и в ядрото на ЕС хохохохо/

са цървули. Родени цървули, и ще си умрат цървули. Калцуни, чобани, говедари и ратаи дойдоха на власт '44 та, забогатяваха, обедняваха, учиха напред назад, но си останаха цървули. Това, че си забогатял, в никой случай не означава, че си родолюбец, патриот, самоотвержен, националистически ориентиран. Ти мислиш само и единствено за собственото си черво, и за нищо друго. Но ще си строшиш главата, точно както и Стефан Стамболов си я е строшил. Отнася се за днешните български управници.

трябва да намерим начин да ги накараме да ни молят на колене за влизане в шенген ,еврозони и други изгнили от корупция пространства !те нямат доверие в тези,които са настанили тук да ни крадат и подлагат на геноцид .аз хиляда пъти по-малко вярвям на такива лицемерни мошеници .

Поредното потупване по рамото...

Щом при единточен анализ се оказва , че всъщност по старому Варшавски Договор за Отбрана до ден днешен една трета от трудовоспособно население се явява в изпълнителната функция и заплата за ответното в случкатта на случките , абе , докъде сме стигнали тогава ? Щом имам да храня и така нататък . Въпросът е : при условията на 5-то поколение Ай-Ти , защо такъв надут щат за превъзбуда - тука постоянно в непостредствена граница с Северно Корея живеем ли ? Втори въпрос : щом РБългария се явава като буфер тип Южна Корея , тоест винаги "нашрек" , защо не се развива икономията , както при други такива буфери ? Трети въпрос : Щом върхучката не и се занимава със икономията на по-долният слой обществен , каква всъщност е възприемственост по тяхното разбиране проект Рез Публика България ? Четвърти въпрос : За Вас , уважаемите последователи !

"Тате ще ми колело, ама друг път". Това всички го разбираме.

В родната социалистическа казарма на това му викахме: Награден с потупване по рамото и снимка с караулното куче.

с тиквен медал........

Zaradi prosti i ogranicheni nacionalisti sle 50 godini , cigani ,turci ,armenci i sekvi drugi shte sa mnozinstvo ,a ogranichenata paplach malcinstvo ha,ha,ha

пак локуми някакви ни показват - само да ги видим !

България и Румъния ще направят Шенген по несигурен. Пример - по официална статистика, от 7 контейнера дошли у нас по море, на един се губят следите и никой не знае къде е.

Е как къде е? В касата на ГЕРБ!

епа нема начин да не ни вкарат в капана! квито сме мишоци!

Ура че влеземе у Шенгенот!

Никога нема да се случи.това са дяволски държави.

Вижте ни съдопроиВодството и вътрешните работи, в къщата си хулиган никой не пуска, то цяло чудо че ни пуснаха в двора!

Дреме ми на шенгена за Шенген. Аз и в момента си ходя където поискам. Допълнителна вилица на врата, поставена от робовладелски държави не ми трябва.

Сега ми е на устата да питам родните говеда, които щедро сипят хули по "либерастите":"Какво сега ще им кажете на онези , които ви подкрепят миризливи и гола вода? Едно "Благодаря " ще има ли или вие ще си останете боклуджии по характер и възпитание? Всичките онези, които наричате по най- обиден начин ви вдигнаха от калта и мизерията и ви правят хора, дано поне помните какви цървули бяхте! Или предпочитате вечно такива да си останете?

ЦЪРВУЛ!

Руското разузнаване пре1чи за приемането ни в Шенген!

Какъв Шенген, бе? Дори няма да ви чета статията... Нали Турция щяла да ни пази небето?! И земята ще ни "опази"... Вземете си еничарите - Гробокопачите на България, и си приберете мръсните ръце от българите и България!

Че ТОЙ рамене няма - само главичка ... ;)

Никога нема да се случи.това са дяволски държави.

Единствената дяволска държава е азиатската кочина, където болшевиките-атеисти за една нощ се превърнаха в православни християни начело с жида Шеломов!