България и още шест страни членки получават допълнителни 100 млн. евро за бежанците от Украйна

Отпускането на средствата ще става според постигнатите резултати, а не според действителните разходи, заявиха от Европейската комисия

Обратно в новината

Коментари - България и още шест страни членки получават допълнителни 100 млн. евро за бежанците от Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тези 200 милиона лева за 6 държави, на България ще се паднат не-повече от 10 милиона лева. Като ги разделим на 40 лв. на човек, на ден ще получим 250 000. Като ги разделим на 50 000 украинци ще получим 5 дена. Тоест ЕС ще ни отпусне пари за издръжката на 50 000 украинци за 5 дена. Огромна помощ за България. Евала. А някои после пишат, че бежанците се издържали от ЕС, а не от нашия бюджет.

530 000 000 сме дали за украинците, от които 20 000 000 от бюджета? Колко са това на века един от българите?

А ония с ролс ройса с украинска регистрация с четири 6ци и редовно обикалящ по магистрала Тракия и те ли плакат и бягат от войната ю

зе даваме 200 само и само да си ги приберат обратно.....з

ето къде било заровено кучето за удължаване престоя на укрите.Все пак трябва да бъдат усвоени тия пари.

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ? НИКАКВИ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА ПРИШЪЛЦИТЕ ! ТЕЗИ ПАРИ СА ОТ НАС , НИКОЙ И ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА УКРИТЕ !

Верно ли вата ?

по презумпция значи ние даваме.

Аз само да попитам тези 100 милиона откъде ще ги вземат за да ги дадат?

Отдавна са заминали отпуснатите преди та и още толкова дето сега ''отпускат'' са излезнали от българския бюджет в който пари за българите и децата все няма... До кога ще са на чужда издръжка, обгрижвани за разлика от обгрижването на бългрите???? Защо във всички други страни където се настаниха не им осигуряват дълготрайни почивки по хотелите ами се настаняват в палатки и големи общи помешения????

"Финансовите средства, които държавата ни отделя, са сериозни. Дори на фона на останалите държави-членки, дотук са изплатени близо 523 милиона лева. Като 200 милиона от тях са за сметка на бюджета и 300 милиона са по Европейски програми и фондове, които са преструктурирани", съобщи министър Димитров.

А за обслужващия персонал на тези курортисти какво, кога!?!

100 м. Евро не могатда покрият само зъболекарите....

всеки приютяващ избягали руски граждани става цел за руските въздушно-космически сили и стартегическите ядрени оръжия ! Трябва да бъдат върнати до един, за да бъдат съдени и да работят за своите грехове към майка Русия !

_stankow

Това не са руски граждани, поне засега. И никакви цели не стават тези, които ги приютяват. Напротив ! Да се помогне на страдащи хора е благородна постъпка. Жени, деца. Войната ще свърши, а доброто ще се помни ! Както помнят арменците, както помнят евреите, че сме ги приютили и спасили ! Не пишете такива грозни работи !

Отлична схема. Хотел с пари от магистрала Хемус, пълен с украинци на държавна поръчка. Какво да иска човек. Ами магистрала Черно море.

На българина и държава, престоя на украинците за една година ни струва около 500 милиона евра. Почивката продължава, българина кучета го яли.

искаме си ги обратно, да работят за благото на Русия, ако мислите че ще ви ги оставим - те са наши крепостници !

Евро-педалите имат ли обяснение, защо от 27 държави в ЕС, отрепките ги пращат само в 7 от тях?

никой не даваме - част от тях ще ги съдим за назидание, другите ще работят, намерете си ваши роби!

Пич, нищичко не ти се разбира. Бълнуваш ли, пиян или дрогиран си? Само ти си разбираш за какви роби пишеш, защо не ги даваш и на кого са изпотрябвали?

Предлагам да откажем еврата и да им пратим укрите да си ги отглеждат

Дано Москва спечели войната и Путин да затвори границите, че тарикатите да останат там, където са отишли доброволно! Ох, дано!

Навсякъде да им спрат гювеча! Да работят! И да си плащат наема!

Една госпожа украинка с видимо неизмита коса, след като се оплака , че не и чистят 5 звездната стая в Слънчев бряг се похвали, че тръгват към Румъния - там курорта щял да продължи до юли . Реално от всички принцеси , само 20 ,% са наистина в нужда , защото са на 75 г + , болни , с психологически или физически затруднения . Тази сутрин една "принцеса" , на която също не са и слугували питаше какво да прави ? Кой знае, може пък да не работят и да са си домакини ? По кой начин ще ги накарат да се ангажират , не ми е ясно? Ами 8 месеца минаха, никой не подкрепя войната , но по някое време човек трябва да се организира, освен ако не е от тези с джипките последен модел , с предимство навсякъде ?

Не ни трябват отрепки, задръжте си ги!

Ние плащаме с данъците ни по 20 евро на човек НА ДЕН!!! Днес е 250-я ден от СВО-то или данданията там.. Което ще рече, че на човек досега са дадени по 5000 евро.. 100 делено на 7 са по 14,3 милиона на държава.. Или ЕС ни дава пари за издръжката на 2 857,14 човека... Ти да видиш как ЕС сай отпущила да помага.. А за поне още с ЕДНА НУЛА за 20 хилади украинеца.. Пари НЕ ДАВА...

Такава е договорката - Зеленски освобождава Украйна от жителите й в полза на ялова Европа, детоможе да поеме всичко що мръда.

Радостино не пиши 100 милиона ами ги раздели на 7 и тогава напиши резултата

Никой не е казал, че ще ги разделят по равно на тези страни!

100 млн на 6 = 16 666 667 мил за Българските бежанци. Сега разделяне на 200 000 бежанци и О ЧуДо! Това са цели 83 евро на човек за неопределено време! Така че драги хотелиери, разчитащи на данъците ни да ви издържаме и зимата - ебете си майките! Не ни пъка за вас!

Въпросът е в думичката "ЩЕ"! А те в хотелите се чудят от утре какво да ги правят, т.к. нашите наредби бяха до 31 октомври! И стига с тези общи числа - 100 мил. звучи тежко, ама може за България и да не достигнат повече от 5-6! Как се правят планове хей така - дайете да дадем, пък после ще видим ..... "резултатите" а не "раходите"?! Така, че стига сте ми казвали - Европа "давала"! Украинците ни тропат по масата и казват - искаме днес, длъжни сте ни! Така, че пак са нашите пари, не от европейските!

Но плоскоземците ще продължават да си говорят, че от техните данъци се плаща.

А според вдлъбнатоземците от чии данъци се плаща. От на марсианците ли?

В ПЕТЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ !! НИКОЙ УКРАИНЕЦ ТУК НЕ Е ПОЖЕЛАЛ ДА РАБОТИ !!! ВСИЧКО БЕЗПЛАТНО - КЕФ !! ДА ВИ ЕПМ ИЗМЕКЯРСКА !! ДАВАЙ РУСИЯ !!!