България е готова да помогне при възстановяването на Украйна

Още няма стъпки в тази посока, но строителният бранш е изразил желание да се включи, става ясно от думи на външния министър Иван Кондов

Обратно в новината

Коментари - България е готова да помогне при възстановяването на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я погледни България бе тя е разрушена без война тези оулигофрени са тръгнали да помагат на осрайна айде стига вече народа е беден са мо крадете и нищо не правите за тази България

Абе вие първо помогнете да възстановим България и Българското село, па после мислете да помагате на другите, че то тук е по-зле от Украйна.

А кой ще плаща? Или строителния бранш ще го направи без пари - помощ един вид.

Сериозно? Няма да им помогнем да отблъснат орките и да освободят териториите си, но когато всичко свърши искаме да изкараме някой лев от Украйна. Ето това е резултата от управлението на популиста Радев и неговите протежета. Срам и позор!

Помогнете на собственните си граждани,да не бъркат в кофата с боклука. Вие сте на този пост да служите на Българите а не на чужди интереси. Ама да разбирам парите за крадене идват от чужбина.

Ти ли си България! Ти що говориш от наше име? Кой ти дава това право? Никакви помощи за никого, докато не опраим страната ни! Махай си зализания перчем, че не мога да те гледам!

Какъв лев да изкараме бе .... всичко ще е за наша сметка, както стана с оръжието, като бе и в Ирак!

Тъпациии! Първо управете нашата икономика.

Ти що не ходиш доброволец да ги отблъскваш? Или теб само на клавиатурен дрисък те бива?

"България е готова да помогне на Украйна при възстановяването на инфраструктурата и икономиката ѝ." Сигурно става въпрос за Украйна в рамките на Руската федерация. Само трябва политиците да извършат съответните действия и да отпаднем от списъка на вражеските за Русия държави.

О, свещенна простота! Спрете да четете и разпространявате руска пропаганда! Разбира се, че нищо няма да плащаме и нищо не сме плащали. Възстановяването на Украйна ще се плаща от орките, точно както Германия плаща за разрушенията след Втората Световна война

Sm3hurk0

Още разрушенията не са приключили... Не се знае дали ще има украйна .... :))) Рибата в морето, а тоя вече турил тигана на котлона.... Абе, брато.. сигурно си ваксиниран и 5G клетката ти пълни главата с бръмбъри ! Кой Ви слага да управлявате... ?

нашата държава, некадърни правителство да съставят, а тръгнали да оправят другите държави!

От кое име говориш бе шушляк?

Нали знаеш, че според библията глупостта е грях .... е ти си мноооого грешен!

Кондов е завършен дебил....Украйна вероятно няма да съществува....или пък ще е набутана около Лвов и Иванофранковск...България има осезаема нужда от възстановяването ,но в опита си да бъде харесам от колониалните власти Кондов предлага малоумните си идеи

Майната и на дкапаната Украйна... пост Ковид Европа вместо да си възстанови икономиката налива милиарди в Украйна. Нашите пък къде се слагат? Цъфнали сме, няма пари за нищо, ще помогаме на укрите.

Коя България бе убитаци?Шепа мазнещ и се на американците подлоги ли?Я питайте народа какво мисли по въпроса!

Проблема не е кой ще помогне на Украйна, то и Сомалия може да помага. Проблема е кой ще плаща за помощта! До момента помощта се изплаща с кръвта на убитите, ама утре, при спиране на бойните действия, безплатен ремонт няма.

Цялата мара в България втасала, нали, неуважаеми. Ще платите от бюджета за реконструкция, ще вземете от пенсионери или заплати, само не пипайте д.татски заплати и бонуси. Защото зеления няма кинти, ес ще подхвърли некой еврак да не е без хич и толкоз. А според мен всички в ес помогнаха предостатъчно и е време "лидерите" да спрат това раздаване без да питат хората, дали са съгласни. Защото с тези темпове на фъргане на кинти скоро няма да останат за собствени нужди.

Ха - ха, а Путин питахте ли го дали ще иска?

Нивото на дир.бг е толкова ниско, че вече с отвращение отварам да чета от този сайт .. скоро ще почна да го пропускам всички новини са Украйна са лъжа или силно изкривени ... може да спрем всички да ползваме този сайт какво ще кажете?

Ние първо на себе си трябва да помогнем.

Това е добро за бг фирми. ЕС ще пускат милиарди за строежи и нашите фирми ще участват, това е супер. Тока там е ефтин, работната ръка е ефтина , храната им ефтина браво!

Възстановят ли Кривой Рог и край , там са цимента материалите металите.

Нито един патрон за Украйна ама после ще участваме във възстановяването.. Боклуци

Да, ама не. Никой ни обича предателите.

50 години една магистрала "Хемус" не могат да довършат, тръгнали да помагат на майната си.

България кой щея възстанови ?? Прилича на гробища след 34 години грабеж и далавери на кой ли не . Мръсни български помияри!

Най-обичам някакъв Кондом да говори от мое име!

Досега ЕС е дал на укропите 74 млрд евро, без да са член на ЕС, и то без никакви условия и шанс да си ги получи обратно. А на членките за възстановяване от короната се отпускат трохи, и то с хиляди условия. Бем ти съюза скапан, че то в СИВ със СССР бяхме далеч по-добре!

Ще възстановяваш ако си приятел на Русия. Ако не защо се слагаш въобще в А отбора.

Да бе да готови сме а най вече Боката тиквата да извади от чекмеджета евраците за да помогне на осрайна а вие може да отпуснете някой лев да им на пълните ЧЕКА може и някой палат да постройте вие го умеете това АЙДЕ ЧЕ НАРОДА ДАВА ПРАЗЕН ЧЕК ЗА УКРАЙНА !!! ЩЕ ПЛАТИМ НО ДРУГ ПЪТ

Пари за пенсии и заплати няма за българите, а тоя тръгнал с чужда пита на гърба на най- бедния народ в ЕС помен да прави! Заеми на наш гръб ли ще теглиш, бе гнидо проста и продажна?!

Абе вие няма ли да вземете да направите нещо с плана за възстановяване и развитие, че да си получим парите от ЕС за справянето с последствията от ковида!!??? Вместо това търсите повод още да източите бюдбета!!!

Щото вече го възстановиха Ирак! Долни и продажни отрепки!

А кога ще възстановявате нормалния живот в България???

В ес е пълно с такива гн..иди, само за укр.ите мислят. Предатели и марионетки на зеления.

Щогато му дойде времето, когато фонсмешна разреши.

Вие нали оправихте България, та сте тръгнали чужди държави да оправяте и то с народни пари!? Я по-кротко! В страната няма пътища, водопроводи, наводнени хора живеят в контейнери и бараки без държавата да я е грижа за тях, те тръгнали корумпетата в Украйна да оправят!

Само питам Бахмут вече е руски за него няма ли някой лев че той целия е сринат ????

Досега ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз е дал на укропите 74 милиарда евро, без да са член на ОПГ -то, и то без никакви условия и шанс да си ги получи обратно. А на членките за възстановяване от короната се отпускат трохи, и то с хиляди условия. Бем ти ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз скапано, че то в СИВ със СССР бяхме СТОКРАТНО по-добре!!!

То вече ще е Русия !! Да говорят с Митрофанова !!

От 30+г. само разрушавате и съсипвате изграденото преди това и само затъваме в тинята, та вече тук цъфтим и вържем и хукнахте да оправяте Украйна, а там се сипят милиарди долари от тези, дето ни взеха два пъти парите за самолетите и които няма да получим!

Тя България трябва първо сама да се възстанови. Русия сама ще се оправи с новите си територии

Колкото ни пуснаха да възтановяваме Ирак ,толкова ще възтановяваме Украйна.

Сладур ти найстина изби рибата

А България кога ще възстанови България готова ли е ? Много тъпи хора, какво е това чудо направо не мога да повярвам !

Да е жива и здрава Русия, че без нея нямаше да има България. На русите можем да помогнем, ама първо трабва да помогнем на себе си, че Западът ни убива не година по година, а месец по месец.

Не знам коя част на Украйна точно ще възстановяваме, но нека този дето го говори това се разходи малко из България. Има региони, които без да е имало военни действия, са в трагично състояние. Само че за нас ЕС вече пари не дава, че да могат тези наши строителни фирми да работят. За България няма, но за държава, която не е членка, явно ще има (от нашите данъци).