17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И колко от 11 500-те българи в Дания участваха в срещата?

Има в Щутгарт. Да дойде вицепрезидентката да и се порадваме и да и зададем няколко въпроса.

ИдиЙотова е на екскурзия в Дания, на държавни разноски!

Българите в Дания лично мен ме интересуват толкова, колкото и датчаните в България. Деемек, = 0.

Те и твоите идиотски коментари никой не го интересуват, бе глупако!

Срам ме е от нашите сънародници! Вместо да е подхванате за 6 години какво е направила за родината ни те се снимат усмихнати и щастливи! Като какъв орган и власт е там ? Хора вие сте там заради такива като нея , цял живот на държавна хранилка и далавери ! Срам и пак Срам !

аз съм Ватман, лапай ми го бе, селски цървул!

Продажник за някоя друга рубла си даде гъза ! Мъжка проститутка! Лапай ти руско подлога!

В Дания, с техната електронна система си чаках детските 6 месеца. Междувременно се наложи да проведа 5-6 телефонни разговора с чакане по половин час с техните дебили. С електронните системи не е идеята да е по-лесно на хората, а да не можеш да хванеш съответния некадърен чиновник за гушата. И шайка некадърни електронни бюрократи, дето се величаят за ИТ да гушкат кинти.

трудно е за такива неграмотници като теб. На датчаните им е лесно! И какви детски търсиш от една държава, която плюеш? Стой си в България, да си нямаш такива кахъри.

Другарката Йотова още си мисли, че е репортер в националната телевизия и може да обикаля безхаберно за сметка на държавата.

Другарката Илияна ,освен да отиде на екскурзия, друго полезно едва ли ще свърши. Паразит, който харчи ,без да има полезна дейност , освен собствена облага,…е, сигурно е обещала, че проблема съвсем скоро ще се реши,остават още няколко години ….да ходи някъде за държавна сметка .

Джаф, джаф :))

тая натежала комундела , какво разбира от ел. правителство - излишен харч при тази криза.

Явно и Тиквата не разбира, щом още преди 4 години се хвалеше как е Д А Л 2 милиарда за електронно правителство. Сега ни електронно правителство имаме, ни Д А Д Е Н И Т Е от Тиквата 2 милиарда.

Грозната червена свиня е отишла на държавни разноски в Дания да ги баламосва и да разтяга локуми мръсна лъжлива путинска дупка

Каква полза от воаяжите на Йотова ,харчене на пари и разходки без резултат.

Българите в Дания да си гледат Дания. Ако искаха да се ангажират с България, щаха да са тука

Това лелче що пара изяде от държавната трапеза с едни клишета. ..Преди 10 год. Плевнелиев беше в Дания и българите пак го питаха за електронното правителство - 10 years later, SOS - same old sh-t....На хорото я чакаме Йотова.