Българите с леви убеждения са в пъти повече от гласувалите за БСП

Крум Зарков, член на Националния съвет на БСП пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм с леви убеждения ! Но ЗАПОМНЕТЕ !!! Никога, ама никога, /под никакъв предлог/ не допускайте комунягите до ВЛАСТ .

ВЧЕРА ДРУГАРИ, ДНЕСКА ЛИХВАРИ, УТРЕ ГОСПОДАРИ!

през Лукановата зима на 1990г

Не става !!! Говори клиширано без идеи и оригинална мисъл. Като толкова се е загрижил за БСП какво направи с изборите в Русе , където беше най-големия провал за БСП. Става за чиновник, няма качества за партиен лидер !!! Хората от БСП няма да го изберат, нищо че е марионетката на радев за овладяване на БСП.

Необходимостта от влизането на образовани млади хора в управленските елити на държавата и партиите! БСП трябва да актуализира и програмата си и подхода към избирателите си . На досегашния партиен елит му беше удобно и комфортно да джафка срещу безобразията които предишния режим все по често допускаше ,без да предлага алтернатива.Това вече не работи и ако няма промяна БСП си отива.

У нас всичко е сбъркано, левите са десни, а десните - леви, пРезидента е двоен агент, пуделите му също, уж са за ЕС и НАТО, а дърпат към русия, евродупеклатите ни са руските троянски коне в ЕС

Този инфантилен изрод, внук на комунистическия ДС генерал Кацамунски, се е взел много насериозно. Такива капути, болшевиките давеха в собствените им лайна

БОЖЕ в тази Партия Не остана ли поне няколко Нормални личности а непрекъснато се лансират все персони които "и за чепове за Зелене стават"!

Защото сами си създаваме бизнес, плащаме данъци на този бизнес и живеем като бели хора в законови държави....където частната собственост е Свещенна и Неприкосновенна.

'Леви убеждения' :) 'Ако човек на млади години не е с леви убеждения - значи няма сърце. Ако обаче и на стари години остане с леви убеждения - значи няма разум.' - великия Сър Уинстън Чърчил!

60 е все още с леви убеждения и е политик ,Начи е боклук .

червени капиталисти с леви убеждения..ха.ха.ха лицемери.

Да прав си :) Българина е мързелив ;) иска някой да му изкара заплата :)

Ха хааа :) Много точно казано!

Българите с десни убеждения просто нямаше за кого да гласуват.

На левия Брег нема как да стъпнем

Как не ви е срам, всичките милионери водят началото си от вас. Леви убеждения. Чудя се как има хора още да ви вярват.

Прав си Крумче,....така е...пълно е с "педали", 'дето не си признавате....У лево...

Нормално да така при 80% дебили,чакащи някой друг да им оправи живота.Да не забравяме и ,че в този процент има и доста русофилистци.

Абсолютно!

Българи с леви убеждения, а капиталисти са водачите и. Някой да ми обясни има ли аномалия или всичко е точно

А защо не са го изпратили да учи в любимата Масква? Като Рафаелчо Нинов и всички червени наследници. Защо винаги предпочитат "Лошия и вулгарен Запад"? И там ли обръщат резбата или се раждат готови педали?

Крум Зарков и Драгомир Стойнев са сред най-ерудираните в БСП. При това и двамата са завършили Сорбоната в Париж. Крум Зарков завършва с отличие, като работи за да се издържа. Глупостите за номенклатурното чедо дето мама и тати са го пратили и са го издържали не са верни. Изненадващо е, че Крум Зарков подкрепя "Истанбулската конвенция" и това е нещото, което няма да му позволи да застане начело на БСП. За мен е необяснимо как може да се подкрепя нещо, което е насочено срещу устоите на българщината. Що се отнася до изборните резултати на БСП, според мен Нинова едва ли има толкова голяма вина, както се обяснява. КОЙТО И ДА БЕШЕ НАЧЕЛО НА БСП, РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕШЕ ДА Е ТОЗИ, А НЕ НЯКАКЪВ РАЗЛИЧЕН. ФАКТОРИТЕ, КОИТО ДОВЕДОХА ДО ТОЗИ РЕЗУЛТАТ СА ДВА. ПАНДЕМИЯТА И МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ. ТЕ СПРЯХА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП ДА ОТИДЕ ДО УРНИТЕ. НЕЧИСТОПЛЪТНО Е ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОБЕКТИВНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ВМЕНЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗЕМНИ ГРЕХОВЕ НА НИНОВА!

Внук на ДС ген.Кацамунски! И ДС сътрудник Ана Заркова, с огромен апартамент … Айде по кротко. ТЕХНОИМПЕКс а и тя е същата стока.

Съвсем кротко. Ето какво казва генерал Богомил Бонев по темата: "Малко информация за Крум Зарков, без да съм го питал Дядо му - Леонид Кацамунски - наскоро наречен от платени тролове "Кръволок", беше началник на управление "Криминално" към Дирекция на полицията през 1981 г., когато мен ме назначиха там. Разкривахме убийства, грабежи, отвличания, касоразбивания... Това ли е кръволок?! Може да го каже само заловен тогава криминален престъпник. После стана началник на Главно следствено управление. Перфектен юрист и... художник. Това ли е кръволок?! Бащата на Крум е лекар. Майка му е Анна Заркова. Няма нужда от представяне като перфектен журналист и човек. Беше залята с киселина, когато написа кого сме разкрили като поръчител на взрива пред редакцията на в. Труд. Същият беше освободен от ареста от Татарчев. Същият беше и поръчител на отмъщението с киселината. Очевидно семейство "кръволози" Крум завършва с отличие право в Сорбоната. Издържайки се като работи. И той, и съпругата му. След това завършва Институт за политически науки в Париж, където учат всички френски политически лидери. Специализира и право в Хага. Без неговото одобрение не беше внесен нито един документ в НС от БСП. По заповед на Корнелия Нинова. Това ли е кръволок?! БСП има много малко подобни кадри. Александър Арабаджиев, който е уважаван съдия в съда на ЕС CURIA в Люксумбург е един от тях. А сега пак помислете, дали някой неграмотен трол има и една стотна капацитет, за да плюе по тези хора. Това ликвидира БСП. Просто изяжда най-качествените си хора." Богомил Бонев PS. При теб така се получава; "Чукча писател, Чукча не читател.

Ох ще се разплача от умиление. Сам се издържал...а на 3 работи не е ли работил. Внук на Кацамунскии(ДС) син на Заркова.

Соломон Леви известен като Сюлейман паша....дори е бил професор в Сорбоната.

Определено са повече. По данни на един професор - 80%.

Абе смешник, при тая избирателна активност и десните са в пъти повече от гласувалите за ГЕРБ, СДС, ДБ и т.н...

Такива ,като тебе, наследници на партийни велможи ,не са леви , а свръх десни.Иначе левите идеи звучат привлекателно за цървулите , но са основно на принципа "дайте да дадете".Или казано по народному-с чужда пита , помен да правиш.Така , че въобще не си мисли , че хората ще харесат подобни индивиди като теб , Добрев-далаверата , Нинова -приватизаторката и други подобни далавераджии.

Най-най леви са в Давос. Вие не притежавате нищо, но сте щастливи. И плакатче с един усмихнат млад пролетарий.

Така е, защото БСП се доказа като дясна партия или поне отявлените партийци и по места, са чорбаджии и изедници.

Крумчо, всяко ляво мислене погубва народа ни - кражби и наготово !

Не е баш така, винаги когато сме били под капиталистическо управление, България е била най-бедната страна в Европа, и сега пак е така. Да не споменавам няколкото национални катастрофи, които ни докарва капитализма.

Най-много катастрофи ни докараха руснаците и техните български слуги.

Агента , ти за златния лев , чул ли си ?

Дясно ръководство с леви избиратели резултата е катастрофа. Страх да дефинират леви намерения при евентуално управление.

втора употреба и стоя на студено. Не трупам пари, такава е заплатата. Ще мога ли да оглавя партията? Парламента ще ме хареса ли с дрехите втора употреба?

Ама разбира се, Вие по ляв няма как да бъдете! :) Странна работа - леви хора, а пък трупат богатства? :) Аз разбирам 'левичарството' с това да споделяш всичко, което имаш с останалите членове на обществото, да живееш скромно и всички да са равни :))

Много си прав, има много българи с леви убеждения вярващи в социалната солидарност и справедливост и нито един от тях не припознава БКП/БСП за лява партия! А на вас ново БСП, няма да ви позволим да направите, ясно! Големия въпрос е, как ще изритаме натрапниците комунисти от парламента!?

като партия (от българските)? Не сте анархисти, предполагам.

Да започнем от тук: "Що е социализъм и има ли той почва у нас" ... При съвременните обществени условия, сто и повече години след Дядо Благоев ... Пък после ще видим.

и не само там- те станаха преки съперници на Щатите за икономически най развита страна ,а до 89 г. бяха на нашето ниво и дори по зле.Явно след това комунистите там уцелиха ваксата ,а нашите станаха уж капиталисти и разтуриха държавицата ни ,прикривайки се зад прозападна пропаганда и антикомунистическа реторика

Вярно, много сме. Но да наречеш меншевиките от бсп "лява партия" си трябва тежко болно въображение. И никога не бих гласувал за тях - от пребоядисана кокошка орел не става.

Вие на какво наркотици сте....

Я, че БСП лява партия ли била ? В смисъл не по име , а по същество ? Уважаемият да даде поне един пример в последните 10 години където са протестирали против задържането на доходите примерно ?

Капиталистите в България произхождат от редиците на бившата БКП. Ако БСП се беше разграничила от БКП и се беше извинила за невинните жертви от времето, когато членовете на БКП са обирали най - безпардонно заможни хора щеше да има морално право да се нарича "социалистическа". Сега няма! Миналото на БКП винаги ще я преследва. Инак, няма нормален човек, който да не е малко или много с леви възгледи. Не можеш да оставаш безучастен към мизерията, превръщаш се в животно.

по времето на Смирненски, Е. Пелин, Гео Милев. За нея кой ще се извинява ( би трябвало заможните хора по това време)?

Това са служители в администрацията,ИТ фирми и частници Това са роби които са надупчени на шефивете Какво да се очаква от тях

Естествената среда на левите партии е сред трудещите се,но съвременните партии се отдалечават все повече от тях.За това ще се питат все повече къде са им гласовете.

Не е опасност да се обезлечи БСП, а надежда.

Нормално е да е така, голяма част от българите сме живели през златните години на социализма и сега ясно виждаме разликата с капитализма и недостатъците на капиталистическата система

Нормално е в една бедна държава населението да е с леви убеждения. Не нормалното е, че левите лидери в тази бедна държава са богати.

като всички други Лява партия е БКП

НЕ, бе, НАЙ-БЕДНИЯТ, НЕОБРАЗОВАН и БЕДЕН европеец е с ДЕСНИ убеждения. Нормално състояние за Държавата НА АБСУРДИТЕ... До какво ли не води КОМПЛЕКСАРЩИНАТА..

Разбира се, че са повече, БСП отдавна не е лява партия.

гласуват за десни богаташки партии Тъпи боклуци Сър Джон

Не бъркай свойте наклонности с обежденията на Българите! Те гласуваха и отредиха третото място за ДПС, а не за БСП!

Българите с "леви" убеждения намаляват. Вижда се от ежедневната справка да Ковид-19. А политическата класа с "леви " убеждения е най-богатата класа в България, въпреки че тяхното управление води до политически и финансов срив на държавата. Колкото по-малко леваци, толкова по-добре.

За съжаление у нас “лявото” се асоциира с някогашната комунистическа партия и наследилата я БСП . Пиша настоящето , като декларирам , че абсолютно никога не съм гласувал “за лявото”, НО ! Трябва да се знае , че за да имаш леви убеждения съвсем не е задължително да си беден или необразован . Напротив : вижте къде са родени , образовали и живяли емблемите на лявото : Ленин, Маркс и Енгелс . Дори съвременната интерпретация на “лявото” , чрез безброй благотворителни , дарителски , донорски и всякакви подобни акции от страна на богатите към бедните по същество е проява на ЛЯВА политика .

За да гласуваш за ляво, трябва да си само тъп! Дясното е това, което създава благата, лявото ги яде. Дясното дава прогреса, лявото изяжда създаденото от дясното. Ама ти продължавай да се надяваш, че като отрежеш нещо, то ще стане по-дълго...

Абе през последните 30г ясно се вижда, че това не е така. Лявото създава блага за колкото се може повече хора, до като дясното само консумира.

Не пиши глупости. Сегашна България е много далеч от постиженията на социалистическа България.

сме как през т. н. преход точно хора от нменклатурите на БКП/БСП ограбиха народа и държавата. Тази партия е капиталистическа и само наивници могат да и се вързват.

А ти си левак!

Не прочетох статията, нямам време за губене със столетници, но от живота зная, че българите с леви убеждения са алергични към казионните структури от миналото, техните наследници, пръкналите се от тях личности и наследниците им. Българите с леви убеждения помнят миналото, интересуват се кой какъв е и защо такъв е, и не правят компромиси. А членовете на наследниците на казионните структури от миналото НЕ СА хора с леви убеждения, а опортюнисти, които търсят възможност да се докопат до кокал, пък защо не и до мръвка.

Нинова направи демократични реформи и обнови партията, спечелвайки както подръжници, така и противници. Но недоволните не обичат да губят, не обичат да играят по демократичните правила, а действат анти партията. Част от електората се чуди кого да подкрепи в случая. Това е една от причините за влошаващия се изборен резултат на БСП. Друга причина е общата криза на доверието в политическата система в България. Вече 30 години партиите се упражняват в спечелването на избори и вземането на властта, но като правило се провалят в управлението на държавата. Купуват се гласове, правят се кръчмарски сметки на изборите и това малко прилича на участието на вечния аутсайдер България в европейски и световни футболни първенства. Няма политики и механизми за успешно управление и постигане на национални цели. А ако някой случайно дефинира такива, то няма кой да ги реализира поради ред обективни и субективни вътрешни и външни причини. В България традиционно има криза на ценностите. Управляват партии и коалиции със символична електорална подкрепа. Преобладаващата част от българите традиционно не подкрепят политическата класа и не сключват легитимен договор с нея за управление на държавата. Политическата класа хитрува и се опитва вече 30 години да се измъква като лансира нови имена и партии. И определени хора се хващат на въдицата, дават им доверие и гласовете си, но и така не може да продължава дълго.

На Асен Василев. Нито един здрав човек на социални помощи.

Не виждаш ли, че само леви мерки договаряха!? Абсолютна манипулация! 100% измама!!!

Ще установи, че здрави хора няма. Българинът е болен, защото здравната ни система не е съсредоточена върху превенция на заболяванията, а върху туширане на симптпми - така се изстискват повечко парици. Българинът е болен, защото не е научен да полага грижи за себе си (учи се в детството). Българинът е болен, защото е невеж - за да разбереш какво те разболява, трябва да си учил в училище и да си научен да мислиш и анализираш, а това малко хора действително го могат. Пък дори да го могат, изискват се лични усилия и система, съсредоточена върху предпазване от заболяване (което звучи много научно когато му кажат "превенция")

защото други българи му продават отровна храна на космически цени. Други българи му взимат живота за стотинки. Сатанинска въртележка.

За да си здрав трябва самия човек да полага усилия за здравето си. За това е необходимо да си информиран. Невежеството е най пагубно за адрсвето ни.

А нещо да кажеш за бизнеса който получава социални помощи от държавата?

и на мен ми хареса А. Василев. Когато много пъти повтори, че не трябва да се краде. Аз мразя кражбата и лъжата.

А ти май си и с лява резба като те гледам такъв мазен.

ВИЕ СТЕ ТАКИВА БОКЛУЦИ, И ТИ СЪЩО ЗАРКОВ, ЧЕ ОТКАЗВАТЕ ХОРАТА!!

Да,пед.раси има много по света.