Българин загина от задушаване в цех за месо в Белгия
Инцидентът е станал в петък миналата седмица недалеч от Гент в помещение за бързо замразяване на месо
Обратно в новинатаКоментари - Българин загина от задушаване в цех за месо в Белгия | Днес.dir.bg
Коментари
Допълнителното количество азот не намалява вече съществуващото количество кислород. Намалява се процентното му съдържание в общото количество газ, което вдишваш и то може да не е било достатъчно. Или още, намалено е парциалното налягане на кислорода, дирци. Не спирате да пишете глупости.
Азотът е по-лек от кислорода и ако се е задушил прав, то падайки трябва да има повече достъп до кислорд. Прилича по-скоро на друг инцидент, а с това нелепо обяснение се оправдават за да отърват криминално обвинение.
На тоя българин, на когото не се съобщават имената, да не се окаже албанец в последствие!
Най-вероятно не са го видяли че е в камерата и някой е пуснал течния азот за замразяване. В "демократичната " чужбина е така. Щом си чужденец всичко се потулва, разследващите си затварят очите и виновен е само умрелия.
Я напиши колко ти остават след разходите. Имаш ли апартамент или сменяш квартирите защото се храниш заедно с хлебарките и мишките.
Какво в IT сектора? Свързваш кабелчета ли? Правиш копия на документи на копирната машина? Разнасяш кореспонденцията из офиса, където все още е на хартия? Караш служителите с бусче към някоя IT фирма между офиса и домовете им?
Ахаа..! Този ще да е от ...волжските българи. ..... Не знаят кой е цар Борис ...Кръстител.