Коментари - Българин загина от задушаване в цех за месо в Белгия | dnes.dir.bg
назад

Българин загина от задушаване в цех за месо в Белгия

Инцидентът е станал в петък миналата седмица недалеч от Гент в помещение за бързо замразяване на месо

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Българин загина от задушаване в цех за месо в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможно е"БЪЛГАРИНА" да се окаже от РСМ! Колко от тях са с наши паспорти? Дано не е работил с шалвари/ те от там са само такива/

Ахаа..! Този ще да е от ...волжските българи. ..... Не знаят кой е цар Борис ...Кръстител.

някой друг освен българи и румънци . Особено в такива производства.

Има и турци...

Кога ще я стигнем европата....

Когато ни надмине... при обиколката!?

Най-вероятно не са го видяли че е в камерата и някой е пуснал течния азот за замразяване. В "демократичната " чужбина е така. Щом си чужденец всичко се потулва, разследващите си затварят очите и виновен е само умрелия.

Какво прави в Белгия, там експлоатацията е жестока..

На тоя българин, на когото не се съобщават имената, да не се окаже албанец в последствие!

Азотът е по-лек от кислорода и ако се е задушил прав, то падайки трябва да има повече достъп до кислорд. Прилича по-скоро на друг инцидент, а с това нелепо обяснение се оправдават за да отърват криминално обвинение.

Важното е, че е пътувал свободно.

Братче да сигурно е преял

Допълнителното количество азот не намалява вече съществуващото количество кислород. Намалява се процентното му съдържание в общото количество газ, което вдишваш и то може да не е било достатъчно. Или още, намалено е парциалното налягане на кислорода, дирци. Не спирате да пишете глупости.

Е, намерил е щастието в истинска европейска държава. Дай боже всекиму!