Българин загина от задушаване в цех за месо в Белгия
Инцидентът е станал в петък миналата седмица недалеч от Гент в помещение за бързо замразяване на месо
Обратно в новинатаКоментари - Българин загина от задушаване в цех за месо в Белгия | Днес.dir.bg
Коментари
Възможно е"БЪЛГАРИНА" да се окаже от РСМ! Колко от тях са с наши паспорти? Дано не е работил с шалвари/ те от там са само такива/
Ахаа..! Този ще да е от ...волжските българи. ..... Не знаят кой е цар Борис ...Кръстител.
някой друг освен българи и румънци . Особено в такива производства.
Най-вероятно не са го видяли че е в камерата и някой е пуснал течния азот за замразяване. В "демократичната " чужбина е така. Щом си чужденец всичко се потулва, разследващите си затварят очите и виновен е само умрелия.
На тоя българин, на когото не се съобщават имената, да не се окаже албанец в последствие!
Азотът е по-лек от кислорода и ако се е задушил прав, то падайки трябва да има повече достъп до кислорд. Прилича по-скоро на друг инцидент, а с това нелепо обяснение се оправдават за да отърват криминално обвинение.
Допълнителното количество азот не намалява вече съществуващото количество кислород. Намалява се процентното му съдържание в общото количество газ, което вдишваш и то може да не е било достатъчно. Или още, намалено е парциалното налягане на кислорода, дирци. Не спирате да пишете глупости.