Българин за евакуацията в Родос: Изнасяха хора дори с камиони (видео)

Над 2000 българи живеят или работят на острова, засега няма данни за пострадали наши сънародници

Обратно в новината

Коментари - Българин за евакуацията в Родос: Изнасяха хора дори с камиони (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има информация, че гърците не се справят с мобилизацията и липсва информация. За мен има манипулация.

преди половин година гърците се бяха по гърдите колко оръжие са пратили на укритие днес същите тези нагли мутри се молят на руснаците да им помогнат със самолети за гасене и този Путин им прати няколко,ако аз бях на Путин щях да им пратя самолет със керосин

Що ме изтрихте, бе дирници неграмотни? Щото ви давам акъл, че се "изнасят" трупове, а живите хора се извозват, извеждат, евакуират, спасяват... Ти го учиш на ум и разум, то те трие. Дебили сте и дебили ще си останете.

Известни са големите горещини и пожари в Гърция юли или август.Островите са гористи,пътищата тесни,едва ,едва две коли се разминават.Въпреки това е пълно с туристи и въпреки риска от пожари,пак ходят.Ако това се случваше в БГ,що паника,обвинения,кой не си е свършил работата,а там организират се и действат.Български пожарникари заминаха още през май да помагат,превантивно по рано ,защото не се кога и къде.Родос е близо до Турция в южната част,но по насам Западна Тракия и Егейско не са такива температурите и по малък риск.

PEYTSCH

С камиони ? Без климатик ? Скандално, нечовешко отношение...

Запомнете,юли и август в Гърция не се ходи,освен ако си мазохист.Доброто време е юни и септември.

Няма как да изпусна аз питомното, че да гоня дивото- гръцки и турски камънаци , жеги , пожари и земетресения . Благодаря на Господ за прекрасна България! Да пукне всеки който я заплашва !

Запомни го, само глупаците викат няма как.

Викаш, пържолите тук са по евтини

Да беше в България седяло, не би пожара видяло

Добре, че тук не стават такива пожари, че тясна ще ти се види страната с тази калпава администрация и липса не само на самолети и хеликоптери ами и на камиони.

Господи, моля те пази ги! Както хората, така и острова. Там е изключително красиво!

ОК!

ПОКРАЙ ЕС ДИРЕКТИВА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА РИБОЛОВА МНОГО ГЪРЦИ ПОЛУЧИХА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРО И НАРЯЗАХА РИБАРСКИТЕ ЛОДКИ И ГЕМИИ ... ПОСТРОИХА ХОТЕЛИ ... СЕГА ЩЕ ЯДАТ ВЪГЛЕНИ И ОТ ХЕЛИКОПТЕРИТЕ ЩЕ ИМ ХВЪРЛЯТ ЧУВАЛИ С ХЛЯБ ЗАЩОТО ПИЛОТИТЕ ЩЕ ГИ Е СТРАХ ДА СЛЯЗАТ НА ЗЕМЯТА

Природата ги унищожавала, а те като унищожават хиляди млади руски войничета с техните оръжия, техника и боеприпаси изпратени на нацистите? Майната им, не ги съжалявайте, Природата им отмъщава.

Русия почти не дава жертви! 1 000 000 към едно са само руските жертви. Тези стотици хиляди дето ги пишат умрели, просто избягаха на запад.

Кви жертви бе бляд? Путин каза че са загинали само двама - единият се задавил с черен хайвер а другият паднал от частият хеликоптер докато слизал до басейна.

Неприятелските за Русия държави, които наливат оръжия на нацистите в Украйна да избиват братята славяни, естествено, че ще горят. Такова им е наказанието от майката Природа.

само дето и в Украйна е пълно със славяни, а и с бесарабски българи. Чули, Санде, Българи!

Ние сме в ЕССР и ОТАН. За това тук като запалиха укрите полигона в Ново Село, цяла седмица нямаше кой да загаси пожара. Краварите са по ПАЛЕНЕТО. НЕ ПО ГАСЕНЕТО. Ма няма страшно. Ще хвърляме чертежи на Ф16ки и на Тагарецо украинският насран гъз.

Съществувало ли е Горящото огледало на Архимед?

КАКВО Е ДА СИ АМЕРИКАНСКИ , КАНАДСКИ ИМИ ГРЪЦКИ ДЕБИЛ .... 33 ГОДИНИ СЛЕД ПРЕВРАТА В НЪЛГАРИЯ 1989 ГОДИНА ... И КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ... ЗА ПЪРВИ ПЪТ ФЕРМЕРИТЕ В ГЪРЦИЯ, САЩ И КАНАДА. И ЩАТСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА .... ЗАГОВОРИХА ЗА МИКРО МЕНИДЖМЪНТ НА ВОДНИТЕ РЕСУРСИ НА МЕСТНО НИВО .... ДЕМЕК ДОБРИТЕ СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕЛСКИ ЯЗООВИРИ

Лили, и теб ще те изнесат от редакцията!!! Само че с...!!!

Ех за едни фотоволтаици гората подпалихте

Гърците може да ги обиждаме, че са мързеливи, че много си почиват, че им е слаба икономиката, но като стане напечено положението успяват да се организират много добре.

Хубаво ги хвалите, но при положениуе, че се знае, че има висока пожарна опасност, защо не са взели някакви превантивни мерки. Дори нашите горски правят просеки и почистват гората. поне преди беше така. Сега с тези "природозащитници" не знам дали им позволяват дь си вършат работата.

Гърците са преди всичко доста дисциплинирани по отношение на работата. Уреждат си нещата така че да не правят излишни движения, почват от рано и преди жегата са отхвърлили работата за деня. От престоя ми в Гърция имам такова впечатление, в контраст с българското: България: - Добър ден, трябва ми това и това - ела утре На другия ден: ами не стана. Ела утре. Гърция: - Калимера, трябва ми това и това - ела утре на другия ден: Готово, заповядай! --- Отделно, мога да заложа повече от половин заплата че тия камиони които извозват хората са в общия случай частни и го правят на свои разноски без да отварят въпроси. Щом има пожар - спасяваме хората както можем. Своите хора ще дойде ред да върнат услугата, туристите пак ще дойдат

Гърците са най -мързеливия народ в Европа а почти всичката им чукареста земя ражда само тръне .Същите са и турците и турско! Ако не беше Запада в тези 2 държави, лишени от природни богатства , никой нямаше да остане .

" Нямаме нито едно постъпило обаждане с молба за съдействие, каза Петкова." Българите отдаван са разбрали, че не могат да разчитат за помощ от "българските" посолства и консулства.

Да, миналата година ни отмениха полета в последния момент. Цялото семейство бяхме заседнали в чужда държава с малко пари и 2 деца. Обаждаме се българското посолство, казаха ни най-безцеремонно да се оправяме сами и треснаха телефона

Какво очакваш? Да ви нахранят, да ви напоят, да ви сложат да спите в скъп хотел и накрая с правителствения самолет да ви приберат в България? Такива услуги не се предлагат от посолствата и цял свят

Можеше поне да ни кажат: "Съжаляваме за вашето положение." и тогава да затворят.

Какво значи ,, изнасяха хората дори с камиони,, . С камиони се ,,извозва,,. А защо ,, дори,, - пеша ли да ги оставят. когато гори няма дори, може и на магаре

Казал го е българин от Родог. Един от онези имни, образовани , красиви, йакто сами се величаят, избягали от България

Моля, коригирайте грешката в заглавието!

АМЕРИКАНЦИТЕ УЖ ЩЯХА ДА ПОМАГАТ ??? ... ПРЕДИ ГЪРЦИТЕ ДА ОБЪРНАТ ПАЛАЧИНКАТА , РУСИЯ РЕДОВНО ПРАЩАШЕ РУСКИ САМОЛЕТИ ЦИСТЕРНИ ДА ИМ ГАСЯТ ЗАДНИЦИТЕ ..

Русия не е пращала. Бъркаш я с Турция

ТУРСКИ Ф16 ЦИСТЕРНИ ВОДОНОСКИ ... ОРИГИНАЛНО:))

Пусни си търсене в нета. Има го документирано. Фактите няма как да ги отмените.

Ти си никакВИЦА

Пак добре, че не са ги изнасяли с цистерни.

Ако така продължава... Гърция ще приключи с туризма !