Американец арестуван за убийството на български студент

Американец беше арестуван в Северна Каролина, след като блъснал с колата си 21-годишен български студент и напуснал местопроизшествието.

Обратно в новината

Коментари - Американец арестуван за убийството на български студент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е нещо нормално! Те са зомбирани роби които нямат чувства и стойностнна система...дори и да беше елен или каквото и друго животно,можеше да спре или поне да се обади в полицията ако се е страхувал от тъмното.

807 Ocean Trail, Corolla, NC 27927 това е мястото на произшествието, пуснете си google street view да знаете за какво става дума, иначе мястото е диво и дивеч не е рядкост

807 Ocean Trail, Corolla, NC 27927

Жалко за момчето, но не е трябвало да ходи пеш по магистралата...и то през нощта. А пък американеца толкова ли не е спрял да види какво е блъснал, пък дори и елен да е. Като цяло ми се вижда абсурдна история с нелеп край.

"Някой" много точно е обяснил ситуация в САЩ. Водач прави произшествие и бяга от мястото. Понеже вероятността да го хване полицията след 2-3 дена е много голяма и тогава ще го бастисат двойно за +бягство, американецът се изхитрява и бяга.Преди да са изтекли 24 часа отива в Полицията САМ + адвокат и заявява ,че е бил страшно стресиран и уплашен от случката, че чак си изгубил ума и си отишъл в къщи. Но след като се успокоил сам се предава. По този начин избягва теста за алкохол и нарко. Хванат ли го с алк или нарко лошо му се пише без значение богат или беден е. В САЩ има и прекарасни хора, но има и такива идиоти, че 100 БГ идиота нямат общ капацитет на 1 от тях.

Еми така е. А по малките места е като тука, яко шуро-баджанащина. Имах една колежка, шерифа на окръга и беше роднина, бяха и взимали и връщали книжката "само" 20 пъти...

Няколко души ви написаха,че момчето е Асен, но вие не го поправяте!

е изписано правилно - Asen

Жалко за момчето, но защо е вървял по магистралата?

Цялата ситуация е ясна. Наш'то момче е решило да спести парички и е ходело пеша или с колеги..... Този който го е блъснал сигурно е бил я пиян, я друсан или и двете и затова е избягал.... После като се е предал вече е късно и там едва ли са му направили кръвни проби.

тоз керлив американец сигурно е бил пян и затова не се е предал веднага. чакал е да изтрезнее и чак тогава е отишал в полицята. по този начин си е спестил двоино по-голяма присада. бог да прости нашето момче !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пътен инцидент! русофили?! как е психясвате ли блаженно?! колко сте зле не е истина

Колко ти се плаща за ежедневното тролене?

просто един кретен! Защо намеси русофилите при инцидент, в който американец убива българин, макар и неволно?Имаш заложена бройка постове за деня ли, що ли?...

защото няма начин да не са замесени те са виновни за всички злини по света!

Е той е руснак, как да е убиец...Според тези тук само в Америка стават убийства, СССР е люлка на хуманността!

въпрос за Стависки.

да бе тоя не беше ли пиян и избяга?! типично

пак ,,объркахте,, епохите: ссср, студената воина, комунисти, лошите хора , демокрация, прогрес, които не е с нас е против нас, олигарсите-комунисти но богати и т.н.!!! все едно че гледам ,,холивудска,, продукция на тема ,,митологията,, в която има какви ли не епохи и герои!!! важното е да ,,прави,, впечатление!!! смятате че в момента по света ,,няма,, липса на ,,демокрация,, в демокрацията???или това е в ,,името,, на ,,нашата,, сигурност???

Как да няма демокрация - Русия е нейния страж!

моля да поясните: показали сте снимката на арестувания американец или просто сте сложили някаква снимка, без да правите връзка с новината / за кой ли път/. Не всеки негър е американец. Ако нямате снимки, по-добре не показвайте нищо! Смешно е и е липса на професионализъм.

Искам да отбележа, че в САЩ НЯМА НЕГРИ, а афроамериканци!!! Има и всякаква друга сволач, но НЕГРИ НЯМА!!! Попитайте някого, който е живял там и той ще ви поясни.

Още едно пояснение: Американците им казват 'black', което на български означава 'черен'. Или чернокож. Но в никакъв случай цветнокож. Цветнокож е човек, на когото едния родител е черен, а другия е от друга раса.

Наистина сме във информационна война с Русия. Напускали са тук троловете си да пишат колко е зле на Запад и как хубаво у нас. Не е истина, че искат пак да ни върнат 100г. назад. Ама не е истина и, че има идиоти да пригласят!

Помислих, че е станало в Бг и си викам бре, какво е това чудо? Все пак за англичаните и американците ние сме нещо средно между говедото и човека и височайшата персона с щатско или английско гражданство не трябва да се притеснява чак толкоз за живота на някакъв си българин - поне съдебната практика у нас го показа.

Не е нужно да доказваш, че си получовек.

Ами просто изказвам впечатленията си от наблюденията си :)) Не е ли вярно това, което съм написал? :))

значи в америка е убийство катастрофата, а в бг като убива Стависки или как там беше руския убиец не е

Той твърди, че е избягал от местопроизшествието, защото мислел, че е блъснал елен Този каубой, ако беше блъснал елен,сега щеше да се намира в реанимацията.

Каролина няма, има такива основно в Техас. Този е бил бивш спасител, но на снимката се вижда, че е ограничен тиквеник

прилича досущ на силистренец

горкото момче...в Северна Каролина е трудно без кола, като цяло няма тротоари и всички имат коли, не очакват някой да се движи пеш по магистралите...естествено за български студент пари за кола си е непосилен разход...жалко за момчето.

Айде бе непосилен... Тия ги разправяй на някой, който не е бил там. 2-3 човека да сте не е никакъв проблем да си купите кола. После можете да я продадете и няма да сте толкова на загуба. Там без кола просто няма как ........

и аз съм била там и за това пиша...не вички сме били при други българи, американците нямат практика да си делят колата, аз честно казано не можех да си позволя разхода дори и да деля с някого...ако ти си имал пари, много хубаво за теб, но недей да си мислиш , че всички гледаме от твоята камбанария...защо не бил направил това, защо не онова...вече е късно, за съжаление.

студентът ако е по обмен е бг връзкар от ком. потекло

Абе това е просто един нещастен случай. Жалко за младото момче и неговите родители. А вие не берете грижа колко е зле в Америка! Тва си е наш проблем. Вие мислете кой ще избирате на 5ти Октомври!

притесняват се хората: ,,америката,, като ,,пръдне,, нашите се ,,насир.т,,-затова!!!

Кво е правил този пеш на хайуея?

На ви сега америка. Като отидете там направо цъфтите. Пак кредити, чернилки и убийства.

Живея във Вашингтон - не се оплаквам.До колкото знам тук черните са поне половината от населението но слава Богу тяхната раждаемост е не повече от 2-3 / не от 7 нагоре както у нас циганите/ и няма такава тенденция.

Не говори глупости, а кажи к'во стана с Детройт. Фалира, нали? Там 92% от населението са негри. Това е пътя и на САЩ в не толкова далечно бъдеще.

за билети до САЩ. Тук вероятността да ви размажат е в пъти по-голяма. При това освен на магистрала, може да ви се случи и на тротоар, "зебра" или на автобусна спирка.

но населението е такова - останаха само рога и копита, какво друго да очакваш?

Да вървиш през нощта по магистралата си е чисто самоубийство. За съжаление много Българи отиват в Америка неподготвени за тамошния начин на живот, а той е че без кола извън големите градове просто не е възможно никакво придвижване, там дори няма тротоари.

И моите впечатления са такива.Там където бях нямаше НИКАКЪВ градски транспорт.

Да, няма градски транспорт, като това са го постигнали преди вече може би почти век големите петролни корпорации. Защото САЩ не е социална държава, а държава на капитала - идеята е да разходваш, да потребяваш и същевременно да изкарваш пари, за да си плащаш кредитите и да потребяваш повече, вкл. здравни услуги - плащаш-получаваш. Пълна икономическа свобода, много по-малко лична и липса на социални придобивки. Такава е структурата. Защо ти е транспорт, който да се дотира от държавата или общината? Не, важно е да се продават коли /защото това с липсата на градски транспорт е било подкремено и от Форд/ и да се продава гориво. И макар и евтино, то си струва пари и крепи американските петролни гиганти.

Негрото американец ли е ?

индиянец е

Много подходяща снимка. Това е капитана командващ Националната гвардия във Фергюсън или както се казва градчето където полицате убиват негри. Амо демокрация - пример!

link

Логично е да е американец убиеца, няма да е руснак я, то кой ходи в оная средновековна клоака русия въобще да учи или да работи, всеки иска във великия сащ

Глупак.

Ах, да бе! То в Ню Йорк такова нещо като Малката Одеса не съществува и в"модните" агениции не е пълно с руски проститутки. Стига сте се залъгвали с разни илюзии.

на обменни начала отиват само децата на комунисти

На разменни начала отиват обикновените студенти. Комунистите плащат на децата си - я от нашия джоб, я от фалшиви застраховки, я от достигнали "случайно само до тях" обяви за стипендии.

расизма е лош съветник

Един свещеник ми каза, че всеки който изостави майка си, баща си и правславната си родина, става незащитен (от Бога). Така, че не се учудвам на постоянните нещастия на българи в чужбина за които чета в медиите.

Не съм ти казвал такова нещо, защото на всеки загинал българин при катастрофа в САЩ се падат по 800 загинали тук - без да са напускали майки, бащи и родина.

Хората не загиват само от катастрофи...

Уважаеми, ако не се научите да мислите със собствената си глава, до края на живота си ще се оглеждате и все конспирации и прочее глупости ще Ви се привиждат. Предполагам слушате и някой (който и да е) от забележителните ни политици?

Мале като гледам колко минуси са му нацъкали емигрантите-предатели на човека, направо са се накъкали от страх да не би да са следващите. Като толкова ви е страх за скапания ви живот приберете се...

вземи един душ....миришеш кофти

Той свещенника ще ти каже и ,че снимането с фотоапарат е 10лв, кръщенето 80, сватбата 100. След което ще качи изнуреното си от пости тяло в луксозното возило и ще отпраши по богоугодни дела. Пък ти му вярвай ако искаш. Да изоставиш майка си и баща си е лошо - ама какво общо има тук Бог?

Донякъде е прав... България е на свято място и силите на злото не могат да стъпят тук.... Затова и толкова искат да ни затрият слугите им.... Амаа..............

Силите на злото отдавна са тук, умнико.

Добре че не са арестували марсианец или не дай си боже, да е бил руснак, че след вчерашната изцепка на МО трябваше да обявяваме война на РУСИЯ !

Отишал си е един българин съвсем безмислено. А вие говорете глупости и изобщо щуротии. Прост народ, проста държава!

Българинът няма работа пеш на магистралата. Има шоудлер /зона за сигурност/ по която трябва евентуално да ходи. Срещата с елени на улиците минаващи през паркове е често явление в САЩ. Справка: Чикаго-улица Ист Ривър Роуд в участъка между Диван и Хигинс--близо до летището Ох.

Така е, ама правилата са за другите.... И въобще за кола не е ли чувал...... Можете да ме псувате, но ако беше по-малко скръндзав и по-мързелив да си вземе една трошка, можеше да е жив........

Най-вероятно момчето е било на студентска бригада. За какво му е да харчи пари за кола само за няколко месеца?!

Ако си беше останал в България сега щеше да е жив.

но беден, прост и болен

Това да си беден и прост зависи от самия човек, а не от държавата. Неграта в Щатите да не би да не са бедни и прости?! Явно и ти си такъв, това е ясно по начина по който съдиш хората. Всеки изхожда от собствената си гледна точка, а твоята е бедна и проста.

А състоянието на Българина какво е?!

Мдаааа трябва да си допия кафето, сори за глупавия въпрос......Човека поне се е предал. Тука колко ли ще го направят. А този къде е ходил по магистралата, да се чуди човек.

Още в заглавието пише,че е убит.Бог да го прости!

Всъщност името е Асен Захариев, а и има снимка на човека който го е блъснал. Странно защо редакцията допуска такива грешки?!?!?!!?

Снимката към статията направо трепе! Нещо ми убягва логиката й, нито има пояснителен текст към нея, от което излиза, че за журналистите "американец" е някой, който е черен и с униформа?!

Съвсем правилно, не се учудвай - защото това е бъдещото основно население на Щатите. А, и тук-там по някой латинос, за цвят...

Той и редакторът на статията май е латинос ;-) А иначе, напишете в Гугъл името Peter Thomas Luke Jr. и ще видите как изглежда шофьорът, има 2 резултата с новина по случая. Между другото, в единия пишат името на загиналия Asen, а в другия - Afen.

А тоя студент какво е търсел пеша на магистралата, че и посред нощ?

Прибирал се е от работа. В Outer banks се работи до късно.

А онзи който го е блъснал какво ли е търсил по тротоара където се е разхождало момчето и въобще какво ли е търсил зад волана на автомобил в състояние ( най-вероятно дрогирано) в което може да припознаеш ходещ и изправен човек в ЕЛЕН с 4 крака и рога.......?

Какъв тротоар на магистрала бе!?!

Гордия янки да бъде освободен веднага,убийство на булгаропитек не е престъпление !

А представяш ли си да беше станало у нас, дали някой щеше да предприеме нещо, та камо ли да си признае извършителя...