Българин от полицията в Чикаго с "Медал за доблест" след масовото убийство на парада за 4 юли

Офицер Давид Беков е успял да локализира стрелеца и да разпространи местоположението му по радиото, докато е оказвал първа помощ на простреляна жертва

Обратно в новината

Коментари - Българин от полицията в Чикаго с "Медал за доблест" след масовото убийство на парада за 4 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма националност.Има свършил и несвършил работата.Затова там има прогрес.време е и ние да се научим да не слушаме националисти

Е така мислят и индианците, латиносите.. църните... А нашето момче, отговаря да го пратят при проблеми в българската общност... Пък като каза работели заедно., сещаш ли се кога бледоликите допускат църните в университет.. Толкова за равенството..

А този Давид защо не работи и живее във Видин ,както и 3 милиона други българи дето си биха камшика?? Тази тема защо не е първа новина ?

Щото ако в Видин застреля някого, докато си върши работата ЕС правосъдната система ще го тикне в пандиза.

Е тоя кой е застрелял? Казал по радиото - ей го оня ей там.. Иначе, поздравления за момчето но се сещам за друг българин който спаси деца от удавяне в Англия но загина..

Неправилен превод !!! "Офисър" ... идва от "офис" = "служба" ! Т.е. "служител" ! , а не "офицер" !!!

Браво на момчето. Жалко, че във Видинския край няма кой да пази бабите от престъпници, но важното е индивидът да е добре. Всеки гледа себе си. И докато е така, държава няма да имаме. Защото държавата, това са хората. Всеки един от нас!

Картко продължение: ", и всички ние."

Той получава заплата за това бе. Българин не българин - това е работа, с която се издържа. Хубаво напуснал България отишъл другаде и? На нас какво ни пука, как изкарва прехраната си който и да е!

Къде са свестните полицаи. Както виждате там където са и свестните лекари, свестните учители свестните специалисти и така нататък.

Америка! Там дори нашите футболисти удивиха света.

Евала, момче! Прославяй България отвъд океана! Поредното доказателство, че отидем ли в Америка или в Западна Европа, българите сме едни от най-дообрите!

Тезата, че "матряла' е лош, 80% са дебили и обикновения човек не става (визирам председателя на Асоциация на индустриалния капитал в България -Васил Велев) е несъстоятелна. У нас некадърните са организаторите на обществените процеси - политиците и бизнесмените. В тях са ресурсите за правилното структуриране и управление на обществото и бизнеса за общото благо. Нека тезии хора да се запознаят с принципите на управлениет и тогава да ръсят бисери в общественото пространство с твърденията си, зад които прозират лакомията най-вече, както и другите "качества" на управляващата каста.

Тук коментират минимум шизофреници и нагоре.

Не - тук са кисели пенсионери 60+, живеят самотно в миризливи панелки и се чувстват единствено значими, когато напишат поредната помия в анонимния форум. През останалото време са пълни нещастници.

Не е на добре, когато медия ни поднася новина, в която има груба фактологическа грешка. В случая тя се дължи на напъните задължително да се харесаме някъде някому и поради това редакторите забравят да се допитат до професионално мнение. В случая "Officer David Bekov" трябва да се превежда "полицейски служител Давид Беков". На вниманието на Надежда Христова - в щатските полицейски управления офицерските длъжности са най-много три-четири, и то в големите такива. Това за разлика от нашенските :) И къде по униформата на Беков Христова видя офицерски отличителни знаци, не ми става ясно... Това по повод "чистата журналистика", нали се сещате...

Дано да е жив и здрав и да не изперка като онова хубаво младо момиче полицайка.

Този човек не е българин. Какво всъщност те прави българин? Гените или това че слушаш Фики? Плаща си данъците в САЩ,има образование в САЩ,има книжка и ID от САЩ. Какъв българин е? Поздравления за наградата,макар че награда трябва да се даде на човека който е застрелял психопата. В САЩ дават награди и за това ,че си отишъл в тоалетната и си излезнал след тежък запек , примерно...

Българин си само когато обичаш путин повече от всичкио друго. Няма друг начин да си българин.

Participation award! 5 звезди

А,ма на българите им дай ди ближат чужди г...ве.

И тоя предател е напуснал България, а истинските патриоти все не успявате да я оправите... Що? Сорос ти бута лакътя докато пишеш на клавиатурата ли? :)))

Хахахаха! Това със Сорос е добро :)))