Българин от партията на Меркел влезе в местния парламент с преференции

Тома Розов, който работи във фабрика за картофи, печели мястото си благодарение на гласовете на българската общност в малък град в Долна Саксония

Обратно в новината

Коментари - Българин от партията на Меркел влезе в местния парламент с преференции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“Избран от българската общност”. И българите като турците, нулева интеграция.

Какво си е отворил устата на снимката като фолк певачка.

Щом е розов, значи е бил от бкп и след това в сдс.

и тука имаше един такъв - Самоковеца, паса се, че с картофи е станал милиардер, ама го застреляха в центъра на Амстердам!

от 30г живея в германия, с политика не се занимавам,неблагодарна работа гледай си живота и спокойствето.

За каква българска общност в Германия пишат ?? На БЪлгария ни трябват СЪЮЗНИЦИ за да ЗАВЗЕМЕМ Азия и Африка и да РАСТЕМ катоТеритория и Населелние.. Страние от Европа, може САМО да ни помогнат за това. но трябва и ние да им помагаме, да ги ПАЗИМ от АЛЧНИ араби и негри, които нападат към Европа... Ако германците имат ИЗЛИШНИ пари и храна, стоки, може да ги дадат на нас, българите.. Арабите трявба да бягат с РАЗПРАНИ гъззове ОБРАТНО към Турция и Африка, за да НЕ ни крата печалбата от Германия и да не ВРЕДЯТ на потенциални наши съюзници.. Тоя българин, няма какво да први в Германия.. Само в България ще е добре.. Щото преди години са живяли и Волжки българи, където е Русия, но МОнголците и китайците са ги ИЗБИЛИ и изтребили между 1230 г- 1300 година... А Меркел е Предател, като поп Кръстьо... За да включат тоя българин, ВЕРОЯТНО са включили и някакви чужди ШПИОНИ !!!

не знаех, че картофите се произвеждат във фабрика . Човек се учи докато е жив.

Тоя Розов е един хубав Розов прасчо като гледам, готов да мушка вурстове.

И кога стана от Ромът Розов Тома Розов?

Явно е писан "връз" майката, както се изразяват в тази общност - от майка Роза , станал Розов -:) Иначе да е жив и здрав, като се има предвид с какви дегенерати е заобиколен на север.

По правилата щеше да е Розин

"служител"