Българин спипан да кара с 240 км/час в Испания

22-годишен българин е задържан в испанския град Лас Педроньерас, защото шофирал с 240 км/час.

Обратно в новината

Коментари - Българин спипан да кара с 240 км/час в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да очакващ от прост циганин.Пък километража му виновен.Сеща се за семеиството си след това а като кара не мисли.

Нека бъде смърт!

Юнак. Само така. Нека адреналинът бъде с теб :)

Ще му осъдят дедовия.Без регистрационен номер на колата не могат да му направят нищо.Как ще разберат с коя кола точно е извършено нарушението?Да оставим факта ,че километража на колата не е уред по чиито показания да се санкционира който и да е водач.Що се отнася до водача,човека си е за освидетелстване.

Кокло си наивен, да не кажа прост...

И хем с една ръка ! Малоумник.

Само в затвора!!!Там да си показва келеш лъка!!!

само,да им четеш,.....тъпите коментари,на тия....онанисти, и си разбрал....какво има в кухите им кратуни!

Какъв е тоя голф, който може да вдига 240?

Е, не е толкова много. С голф 4ка, дизел, 130 коня и с пуснат климатик съм правил - 210 (не са проблем) .... камо ли някой дзвер от 260 коня.....

НАРУШЕНИЯ: 1. Кара с превишена скорост, не е заснет от камера на КАТ. (може да е някакъв автомобилен симулатор) 2. Ползва мобилен телефон по време на движение (селфи) 3. Гледа ТВ, това колани, дневни светлини никакви ги нЕма. 4. Проверка с дрегер не е извършена. P.S. Тоя субект ще да някакъв геймър, със склонност да качва в ТУБАТА, иначе вероятно от Перник ;-)

ше да е нжкои от перник, те ,като видат някои по-нов голф и се опитват ба вземат разстоянието софя-перник за по-малко от 5 мин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз кво да кажа с изстребителя ,само завои да няма .

Просто трябва да се позове на факта, че движейки се с тази скорост, е невъзможно да се различат знаците за ограничение на скоростта.

Абе, всичко се вижда с такава скорост :) Опитвал съм :)))

смешници и с какво са измерили скоростта?ама и лаици ... Има право (юредическо) по което има уреди , правила по които се отсъжда нарушението и т.н. тва звучи като някой казал па друг написал,Смешни сте...утре ще си пусна клип с 300км/ч по Витошка ... лапайте мухите

Пич, то в БГ-то можеш да правиш каквото си поискаш - няма наказание. Ама по белия свят не е така, що не се пробваш в Испания например?

A има ли юрЕдическо право майка ти да обикаля по Околовръсното, прост селяк.

Остави Ганчо да се направи на велик бе, какво, завиждаш ли му? Човека е подкован юрЕдически, психически малко му куца, ама нейсе, няма идеални хора, нали?

Българин спипан да кара с 240 км/час в Испания Явно този се е готвел за излитане.

Бай Ганьовщината на гастърбайтерите ни на нямат граници. Само за Ганьо няма закони ни в Европа ни по света. Господи събериси версиите...

не вдевам само какво е толкоз важното в таз новина та е от главните... язе още 93-та съм карал ниш-белград със 220 през целото време но първом давах 50 марки на полицая след тола и му казвах че бързам, а он се се усмихваше и викаше - немай грижа, вОзи брАто, и никой не ме спираше никъде. Ма в наши дни се изкелеферчиха нещата... станА ефропа... голем праз

С ръчна количка ли ги вдигна :) Смешко, тогава сърбите конфискуваха коли за превишена скорост! Имам една Сиера дето сигурно е изгнила в някой милиционерски гараж :)

Свързан ли е с братята Кауши?

Първо, тази количка не може да вдигне повече от 140 - 155 км/ч, и второ, върнах се от Швейцария с над 260 км на места и още никой не ми е нарушил хатъра /"Ягуар" - новата версия/. Така че не говорете глупости, ами си съберете за по-качествен автомобил и се радвайте на живота.

слагам ти ,,плюс,, заради ,,ягуарът,,!!! от личен опит!!! имаш ,,ягуар,, , всички ,,останали,, са просто коли!!!

го правят демек, ония мургавите събратя

И после се събуди в ..............Жигулката на къра.

Не останаха читави вече. По вероятно е да е показвал умения на 14 годишното гадже с Голфа на баща си.

братО, без да се засегаш и при целото ми уважение към новата весия на форд с ягуарски знак, туй не може да стигне повече от 230, а и да го направи е редко нестабилно , та, не си прави таквиз екперименти, не е здравословно

егати куция баварец!!!! аз онзи ден тествах моята по винкел щрасе до село Перник с 280-290! тоя ще го скъсам!

Минусите за село Перник ли са или за това, че мога да дигна и над 240 :) PS: Преди час избих зъбите на един с номер РК с някакво Уно на околовръстното :)

ма ти си направо за формула 1, я земай таз твоя ракета и се пробваи че нема бългаско участие там; таз година тук таме некоя формула стигаше 300 и то само за неколко секунди... иначе средно 220-240... направо че ги утепеш

Бе, за 280-290 ти си бил само с Golf-2 с пернишки номер :)

Това е силата на истинското Правосъдие - неизбежността. Нищо не възпира престъпността повече от неизбежността.

На бая възпрян ми прилича. Ако не го бяха възпряли, сигурно 400 щеше да вдигне.

big_uncle@dir.bg

Споко, сега поне една година ще вдига 5-6 км в час, не повече - това е скоростта на кракомобила...

ахаха, ама българин ли е бил, хахаха, сутринта го мернах същото клипче по някоя телевизия, ако не беше и по 1, и си викам ай честито на глупаците, а то кво било, мухахахаха. Но да ви кажа честно случаите с българи тук не са никак малко по тв, има майки продали деца (верно мангуси, ама в ЛК и пише бг), откраднали жици (пак така), контрабанда на оръжия и жени, фалшиви пари, и ей такива "герои" също. Има и легенди за нас по дискотеките още от едно време, пак можем "да се гордеем", че сме редом до руснаци, украинци и сърби. Но поне местните мразят главно румънци, имам предвид генерално, нас по малко или хич, но е вероятно щото сме доста по-малко от тях де.

Ей че си нетолерантен да му се не види...

Един го задмина с поне 270км/час. Нищо чак толкова необичайно днес за спаньоли и тедески, а и швейцарците не падат по-долу когато с в чужбина, така е това изобщо не е българска запазена марка. Първите го правят даже и след употреба на доста алкохол.

Швейцарците казваш. Може би имаш предвид гайстербайтерите с имена Хасан и Марко..Кудашласъ пазар и други подобни надписи по колите им?

BMW си е диагноза..

Нещо не ми се вярва......... Воланът има емблема на БМВ, ама ако е колата на снимката, това си е чиста Дачия. Пък и тая другата червена кола, дето с 240 км./ч. не можа да я догони....?

Лас Педроньерас Абе и аз бях профучал бързо през град с такова име, щото знае ли човек какво може да стане... Държа си на посоката на резбата.

Не достигат камерите на КАТ и затова нарушителите започнаха сами да се предават в ръцете на закона !

Не толкова скоростта в случая на хубава празна магистрала е проблема, колкото грубото погазване и незачитане на закона и правилата. Същата тази скорост се вдига безаварийно десетки пъти дневно на някои немски аутобани, но където се яви ограничение всички заспиват на него, а няма джигити.

Пази Боже слепо да прогледа

И яко чалга в колата. А пък тука по видеозапис даже не те и задържат.

Ето това са закони!!! След 3 месеца в затвора едва ли пак ще кара с 240. А ако беше в България щеше да има само глоба и така до следващия път.....

Ква глоба, луд ли си ? Ще кажат, че видеото не е доказателство и кой откъде е...

Да, ама не! То това да не ти е Булгаристан!

Пълен тъпанар, опасен за всички около него. Дано го опандизят.

+++

Педроньерас...

Това е свободна изява, на човек, или Магаре ? Доло рацете от Келеша!

със записа! Ако той караше с 240 км/ч, то този, който го задмина като малка гара, с колко караше?

той не е карал бе а е летел малко по-ниско.... и сигурно е човек на човека дет не се закача оти е над закона... Изобщо - провидело ви се е нло, не раздухвайте повече въпроса

И сме най-красиви ,и сме най-добри!! Ми ужасно гадни са испанските и хърватските магистрали.Зорлем те карат да нарушаваш правилата. А при нас за всичко е помислено....макс 100км/ч м/у Пазарджик и Пловдив!!!Няма тъна-мъна!!

Един от синовете на Кадафи караше така по Шанз-Елизе с някакво Порше, другия пък се държеше по същия начин в Германия с Ферари. В двете държави на гражданите им прикипя, вдигна се голям скандал и накрая цел свят видя online какво се случи.

Аз пък прегазих четири годишно дете на пешеходна зона и накрая може и по леко да се отърва. да живее българският съд!

Голям праз. Ако беше в България щеше да ме заинтересува...

Този ако позволи да го накажат ще е пълен идиот. Това, че си качил нещо в нета не е никакво доказателство, първо не се знае дали е той шофьора, камерата му не е измервателен инструмент, нито пък километража на колата му. Може да каже, че отнякъде са му пратили този клип и толкова. Сега ако е снимал себе си и номера на колата и цялата щуротия, тогава някой съдия може и да си го осъди, но ако е снимал само пътя и километража както е обикновено в такива случаи то тогава няма проблем.

А иначе за мен си остава пълен идиот и в двата случая

Ех Ганя, Ганя, колко си наивен, да не кажа прост...

Да гние в затвора тоя пос.рко!

С ква кола?

Браво на бай ти Ганя еваларка.

Не сме ли най-бързи българие а?

да му е генетично заложено на българина да "фърка" по пътищата?!

И ний сме дали нещо на света... Мухаххахахаха. Много важно, че карал с 250 по празен път и рано сутринта... Ма щом го е и качил в нета начи е идиот...

в затвора