Българин блокира дрегера на полицията в Мюнхен

49-годишен българин блокира дрегера на полицейски патрул в Мюнхен, след като бе арестуван за опит за кражба, побой и нанасяне на обиди на жп гарата.

Обратно в новината

Коментари - Българин блокира дрегера на полицията в Мюнхен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sunlight

Пак се изложихме пред чужденците...

Разбрахме, че бежанците за нищо повече няма да бъдат обвинявани, а основно ще бъдат виновни източноевропейците и основно Българи!

Затова и избрахте пак комунистите ,хак да са ви !

Напил се е от радост, след като е разбрал, че Боце е говорил с Тръмп по телефона.

излиза, че в Германия българите или ядат бой, или ритат германки, или бият полицаи, нищо друго

whatever

Така излиза за всички , които четат лайняни вестици и сайтове. Иначе има и други неща. но кой ли се интересува?!

Побойника бодигард в Испания който е българин и той ли е от циганския етнос!? Измет сме голяма това е , не етноса а обществото ни генерира насилие!!!

НЕ САМО БЪЛГАРСКИ ЧОВЕШКИ БОКЛУК ИМА В ЕВРОПА - има техен , местен , има и от други държави , НО НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ (по неразбираеми за мен причини ) пишат, преписват и тиражират подобни инциденти , внушаващи национална непълноценност. Дори само в този сайт да следите написаното ще забележите как лошотиите се въртят с дни , а добрите новини или липсват, или до другия де ги няма. С ТАКАВА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА НЕ СЕ ТРАДИ САМОЧУВСТВИЕ - да има и лоши неща , погледнете и хубавото .

ами нашите джурналисти точно изпълняват директивите на сорос и евреите,да се създава недоверие във власта,да се пише отрицателно за българският етнос и православие(циганите не принаблежат към българския етнос а са пришелци)да се фалшифицира историята ни(за батак и левски) за да нямаме повод за гордост и българско самосъзнание и всичко това благодарение на българските журналистI които в по голямата си част са виновни за положението в българия със своята дезинформация.

защо не четем за подобни случки в Швейцария? Тя е в центъра на европейския континент, но там за да ти разрешат престоя трябва с документ да докажеш че имаш средства за да живееш (дори да е временно). ГЕРМАНЦИТЕ СА СИ ВИНОВНИ ЗАЩОТО СЪБИРАТ ВСЯКАКЪВ ЧОВЕШКИ БОКЛУК И ИМ ПОДАРЯВАТ ДОРИ ПАРИ . Както сега се е случило с така става и с турски , авганистански и други човешки боклуци.

Голям "хакер" се оказа този циганин щом е успял да блокира полицейски дрегер.:)

Много хубаво пишем, ей! Много остроумно, много патриотично, много нахъсано! Въобще браво! Но...само с това си оставаме! Както и по всички други проблеми! Нищо не правиме!!!

Доста много българи получават добри заплати за да пишат, но никой не им търси сметка дали само плямпат, могат практически да свършат работа - САМО КОГАТО ДЕЛАТА ПОТВЪРЖДАВАТ ДУМИТЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИМ ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА - ОСТАНАЛОТО СЕ НАРИЧА ПЛЯМПАНЕ ( обяснението написах заради младежите - те още не знаят истината и трябва да им се каже).

Свързани очи го познавам ЦИГАНИНА!...Елементарно, Уотсън!

Ей тва е истински по български По пет на нож дори и след литър и кусур гроздомицин Само с куфара нещо не се връзват нещата Явно в суматохата е станало грешка Оппппсссссс

ще има много подобни новини!

СЪД за българина!! НЕКА БЪЛГАРИЯ ДА СЪДИ ОПОЗОРИТЕЛЯ!!

дори да се скъсат от работа 5 милиона българи и да покрият всички изисквания на Европа още ще ни бавят и не ни искат европейците...... Това е ЗАРАДИ действията на 1 МИЛИОН МЪРЗЕЛИВИ И КРАДЛИВИ МУРГАВЕЛИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ, свободно шарещи из Европа . Или намираме начин да се справим с безобразията които вършат БОЛШИНСТВОТО цигани, или няма да сме в Европа ! Европейците се осъзнаха че са допуснали безконтролно много подобен боклук и ще въведат по-строг контрол за движение в територията .

аз вчера писах по повод на оня другия "българин", дето блъснал жената в метрото в берлин - това, че мангалът по паспорт е български гражданин, не означава, че е от български произход - слагат българите под общ знаменател с българските цигани , дето само крадат , не работят и лежат на гърба на българския народ - и още нещо , никой българин няма да тръгне да краде куфари по гарите на европа, при това мъртво пиян - това си е чисто цигански специалитет

България изнася основно мурви, мангусти и улични негодничета за Европа. И ний сме дале нящо на свитът!

Дрегерите трябва да са поне на 10 промила.

тоя Сорос нацяло е изкукуригал!...дава на на всеки циганин по 500€ да правят мизерии в Германия в метрото, а целта е после да гърми пресата че са "Българи"!,...очаквайте още такива новини!...няма по-отврътителна ппопаганда и коспирация срещу Българите, които всъщност са PELASGIANS и ционистите-сатанисти затова ги мразят!!!

Каква пропаганда , като всички български мангали са плъзнали из Европа .

Тук някой се прави на остроумен... Я да видим "berliner morgenpost" пише: Der Roma soll in Bulgarien wegen Raub, Diebstählen und Hooliganismus verurteilt worden sein. -Ромът е съден в България за кражби и хулиганство има още ..."Roma-Viertel"- ромски квартал Днес се опитах да обясня на един познат , че хулигана е ром пък той ми каза, че знае. Аз много се учудих, но ето вярно е.

Репликата е към Наблюдателен наблюдател 16.12.2016 20:30

Малей кво ли ще покаже дрегера ако го дунат сутрин ония от кризисния щаб в Хитрино _ социоложката , костов и николов , вентилатор ще стане

Бате Гойко е индианец но от ромски произход.

Да но всички са български граждани,нали!И петното е върху нас!За това,че някой е досадник и грубиян,всички сме заподоздрени!

...има огромна разлика между (балгарски гражданин и балгарин)...даите да не баркаме нещата...както пакистанеца с немски паспорт ..не е германец ...нали ?!!

....спрете да наричате циганите с балгарски паспорти- балгари !....те са балгарски цигани !...краденето по гарите им е препитаниет и в Bалгарiя !

Това са европейски цигани с български документи за самоличност.

....да ти каja ..имаш право !...на колко орки само саме раздали балгарски паспорти....бедна ни е фантазiята .....ха кажете им имената де...или се толерсткате...

Неграмотна бЪлгарко, що се срамиш да пишеш правилно?

С подбрана извадка идиоти се опитват да покажат , че напълно правилно БГ е избрана в ЕС за сборно място на "мигранти" и други отрепки от цял свят. Това е целенасочена пропагандна кампания.

Пишете им имената на тези " българи". Цигани.

първи рубладжиите, после циганите

Ай сиктир бе майна!...нашия общ приятел Сорос може ли да падне толкова ниско!,...бил дал на групички от цигани с Български документи джобни "помощи" от по 500€ и лисчета с инструкции какви мизерии да правят в Германия метрото и на други места, после пресата да публикува, че са циганите са "Българи" това което най-много сасипва Българите, и да показват всеки ден цигани и казват, че са Българи!,...та затова ако на колегите от Германия им е неудобно и се притесняват ние можем да им изпратим колеги от Милиционери от България, които малко да им "поизтупат" дрехите на циганските бабаити, така че да им изпадат лисчетата от джобовете с инструквии и да разкажат по-подробно за техния спонсор!

Срамота! Скоро ще говорят за българите като за мигрантите!!!

това е целта

" лошите българи" -за отклоняване и замазване очите на немците от безумията на мигрантите

Българинът Светослав Стойков, който накара света да говори за България, след като блъсна без причина жена в метрото в Германия и тя си счупи ръката, се оказа вдъхновител на други за подобна постъпка. Без причина мъж с качулка блъска жена в друго метро, а негов познат снима случващото се като внимава да не показва лицето на новия "Светослав". Извършителят и неговият спътник бягат след случилото се. Лицата им не се виждат. Посочва се само, че престъплението е извършено в Холандия. От видеото, качено снощи в YouTuebe, се вижда как мъжът си набелязва две жени, насочва се към тях и рита в гърба едната, която изхвърча метри напред и пада. Избраното място на инцидента е много оживено. 24-секундният клип е споделен в канала на DER Politiker News със заглавието: "Мигрант рита жена в гръб Част 2". Така де и ний сме дали нещо на света,бравос,ашколсун.

Булгар!!, Булгар !!

Алоо българите спрете да правите цигански работи бе.

И как се казва този Българин?

още един вулгарин от вандалското племе чукундури се е проявил.

Един тук иска да ни убеди че в немската преса много ясно били написали че ония който ритна жената в метрото е от ромската махала Максуда.Ахахаахаааа. Не мога да не се съглася с това защото те всички немски журналисти знаят къде точно се намира Максуда,даже това е задължително условие за да станеш журналист в Германия. Първо трябва да научиш всички ромски махали в България поименно и къде се намират и тогава учиш всичко останало.

Аман от Българи !

.Bulgarin e. Ama s Tziganski manieri.Kakto povecheto Bulgari.

Страхотна новина, няма що ! Кой знае какво е замислило служебното правителство, ще има неприятни изненади, които ще трябва да се замажат. Между другото, докато се занимавахме с трагедията в Хитрино (ама как им дойде добре на петата колона !) американците взеха решение да изпратят 2000 войници в Източна Европа. В България - само 300. Никой не го чу, камо ли да го разбере това. Пълзяща окупация. Ей така, без да ни питат. Вземат решение и пращат войници. България им е като бащиния. По-точно като окупирана територия. А нас ни заглавичкват с отрепките в Германия.

не всички бг искат червено робство, те просто ни пазят от рубладжии като теб, благодаря им

Не бе ние българите не правим такива неща,има световен заговор срещу нас щото сме голямата работа. Блажени са вярващите.

Видно е какви ЕВРОПЕЙСКИ ЕКЗЕМПЛЯРИ се приемат от ШМЕРКЕЛ И КОМПАНИЯ!

Този щом е тръгнал да краде куфар, а после се е бил с полицаите и ги е обиждал, значи не аматьор. Сериозен "юнак" е. Тук става дума за 5 промила!:)

Хайде честито. Бай-Ганьо пак се прослави...

Чак да са викали полиция, при условие , че на гарата постоянно има полицаи - по всяко време когато съм бил там освен охраната има и патрулиращи полицаи.

Редно е да се пише "български гражданин", а не "българин", защото българин означава принадлежност към българския етнос, но това често не е така. Защото и за Стойков писаха българин....българин, а пък се оказа циганин.

Tо и онзи русокосият бияч от Испания е циганин да знаеш. Циганин когато е сам дори пиян не смее да налита на бой особено когато срещу него са повече.

Всеки случай си е сам за себе си. Това, че е рус не е 100% гаранция, че е българин. Плюс това е охранител , там нещата не са много ясни . Но случая в Берлин е друго.Тук всички видяха бруталната и гнусна постъпка И искам да кажа , че в немската преса си пише,че този Стойков е от РОМСКАТА махала Максуда и за мислещите немци истината е ясна.

Така като гледам, краде куфари, налита на бой, тоя ми прилича на типичен "интегриран по европейскиром". Ама журналята пак плюят по българите и лъжат, че циганина е българин за някой сребърник.

Ами така е то, като ракията в Германия е по евтина отколкото в България...,

Не им мина номера с "българина" в немското метро и сега се чудят как да компенсират!

Ае стига с тия медийни инсценировки, щото ми писна! Правете квото ше прайте, кви са тия плоски прелюдии! Българинът така, Българинът онака..., а немецът е за чудо и приказ...

НАЦИ! Да не сме го карали да краде?

Кой е наци бе мушмул! Не видиш ли, че насаждат омраза към нас? Те пъ са умили зорите, молим ти се, а тоя бил краднал... как след толко време затишие изведнъж зехме да ги бутаме по стълбите и да им трошиме дрегерите бе?

Кога ще уточните откъде точно е - Максуда, Столипиново, Факултето??

Защото щом дойде ред на кремълския генерал да състави служебно правителство, веднага след това петоколонниците ще инициират референдум за излизане от НАТО и ЕС и влизане при азиатските диваци в Евразия. Само че не са познали, ще бъдат наврени на кучето отзад, защото ние сме българи-юнаци от Европа. Така че с оглавяването на правителство с мандата на реформаторите, бате Бойко сразява всички надежди на рубладжийте за отклоняване на България от европейския и път.