Пребиха в затвора българина,изритал жена в берлинското метро

В затвора пребиха българина Светослав Стойков, изритал жена в берлинското метро, предаде германското издание Bild, цитирано от Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха в затвора българина,изритал жена в берлинското метро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре ще е да изпратим благодарствено писмо до всички затворници участвали в превъзпитаването на ЦИГАНИНА! Немците ще оценят жеста!

Това с коефициента на ЕнТЕлегентност 70 направо кърти мивки. Не вярвам на някого да му пука какво се случва с това едноклетъчно. А. Освен на тези от хелзинкски комитет. да ходят да му промиват раните. Защо изобщо е новина? Нормалните нации остават подобни неша да потънат в забвение.

дали достатъчно са го били.

Изрода си е изрод: разбира се, че ще го пребият. Само в България полицията съдейства на престъпниците, слива се с тях и ги надминава по: Организираност, коварство, безочливост и износ и внос на престъпност в областите: -рекет и разпространение на наркотици в училища - двамата полицаи заловени да крадат конфискувани наркотици и да ограбват улични банди и организират свои мрежи за разпространение; - производство на наркотици: полицая със собствена нарколаборатория на морето при студентсклия лагер; - продажба на акцизни стоки: полицаите от Оряхово заловени с цигари и алкохол; - трафик на джихадисти: гранична полиция от летище София, навсякъде по сухопътната граница с Турция и централата на МВР в София - Орлов мост; - Даже не знам дали показните убийства извършени от полицаи не са съвсем в устава на Българската полиция: Разстреляното момиче от полицая в Ловеч пред приятелите и след като тя предишния ден се е оплакала в РПУ Ловеч, яе е заплашвана, или момичето разстреляно в центъра на София ул. Патриарх Евтимии от полицай изпълнявал служебния си дълг; да не говорим за спортистката от Перник, за която Борисов награди кучето с пържола, че е изровило трупа и; Износ на престъпност, за да могат полицаите в България спокоино да крадат, обират банки, рекетират с телефонни измами бабички, да бъркат по дупките на дъщерите ни ... отпред и отзад по улиците...

Супер! Точно това заслужаваше!!

Напишете в Гугъл: Bulgaria bitcoins . Какво стана с тези биткоинти? Правителството хем ги е конфискувало, хем не знае къде са. Щеше да бъде изплатен част от външният дълг. Хората по света също питат.

Стига глупости. В Б-я цели банки изчезват и не се знае кой е виновен ти с някакви биткоини се занимаваш. Там пък точно никой никому дирите няма да хване.

Екстра , така и трябва ! И тук трябва сериозно да ребрим коняците .Само от това разбират ! Дирници , пропуснали сте кавичките на Българин . Само вие ли не разбрахте , че не е такъв :)))

Браво!!!

Е, с този коефициент на интелигентност нищо не е разбрал от боя, както уж не е разбрал, че е ритнал момичето. Затова всеки ден да му припомнят с ритници, като неговите, докато не му се запечати в едната гънка на мозъка, че чуждият живот и здраве са неприкосновени!

Подходящи поговорки: На зла круша - зъл прът. Като не щеш мира - на ти секира. Каквото повикало - такова се обадило. Който сее ветрове, жъне бури. Криво дърво се оправя, крив човек - не. ...... Баба знае и две, и двеста. Знаем ние как, ама прекалено много "хуманни" пречки.

Хубава новина!

не е българин

го е застигнала истинската справедливост и е усетил малко от това, което той е причинил на жената.

Правилното отношение към такива "българи"- пребити и по затворите.

А Шведа си откупи жиота на неговата жертва, Новата реклама за българия: Супер дестинациа , сега вече само срещо 2 000 евро можете да пребиете, изнасилите или убиете който си пойскате в България, а само срещо 2 500 евро на промоция, прукурор + съдия!

В Дойчето не си поплюват,кога ритна жената,кога го осъдиха и вече си лежи присъдата.. и яде бой естествено,защото това е много долна постъпка...даже другите затворници са надушили какъв циганин имат за съсед.

До кога ще наричате тоя манго българин?!! Това е типичен роден мангал или както сега се казва ром! Преди 85 години друг един изрод ни орезили в Германия. Тогава онзи българин беше с руско (съветско) самосъзнание, а сега, тоя е с ромско.

В Германия циганските нагли престъпни дебили са в затвора за години, че и там ги маризят здраво. У нас за подобно нарушение, пияните и нагли шведи ги пускат по-живо, по-здраво у дома с някаква смешна парична глоба, която може би дори и не си плащат. После, защо Германия е номер 1 в ЕС, а ние сме последни!

Мамицата му мангалска- да го обработят добре!

"След удар по главата, коефициента на интелигентност паднал под 70"...?!?!?! Че коя тъмнозелена орка (подчовек) има "коефициент" над 70?... :::))) СмЕх, голЕм смЕх... :::))) Дааа...!!!

Хайде, а като излезе от затвора, включете го в новия сезон на "Биг Брадър"

Ужас! Ами сега, човекът от удар преди години е с коефициент на интелигентност 70, а какво ли ще се получи след този случай. Направо питекантроп или орангутан. Или пък ще получи някоя мозъчна гънка от сътресенията от понесените удари и да му дойде акъла в главата.

loyola

Нищо, сега ще му платят обезщетение и ще се върне у нас на бял кон, пардон на син баварец.

Ще му платят чушки

Правилно са действали в германския затвор спрямо мангасарина!!! Правилно!!! Гратулиирен!!!

До този момент не коментирах когато кажат "българин" но всъщност е циганин. Уважавах идеята им да политически коректни макар и да не бях съгласен. Но, вчера в новината за изгореното знаме, написаха "ром"...значи може да го кажат когато искат! Не виждам защо не го правят тогава!

Може да се криете зад думата циганин колкото си искате. В Европа не се прави разлика между такъв или онакъв български гражданин, особено когато визуално няма особена разлика. Той представлява България и няма сила на света, която да накара някой в Европа да го различи от теб или мен... Затова е безсмислено цялото това "ама той е циганин". Можеше и да е българин без никакви проблеми

БРЦК

Можеше и марсианец да е , ама е циганин. И е редно да бъде наречен циганин! Същата работа както разни афганистанци и еритрейци и пакистанци се наричат 'бежанци' , а правилното е да бъдат наричани 'икономически имигранти'.

ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ , ЦИГАНИН !!! И ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО СА ГО ПРЕБЕЛИ ТАКА, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ДА ГО ЗАПОМНИ !!!!

той не е българин а ром зара такива европеискй съюз е крайно време а се уточнят не желаем а ни смесват с ромите

Е, това се очакваше... спомням си заканите и "обещанията" по негов адрес още преди да стане ясно кой е! Така че мангала може да се счита за късметлия... щом се е отървал само с единия бой... Респект към немската правосъдна система! На тамошните съдии им отне по-малко от 8 месеца, за да стигнат до ефективна присъда! Тук делото още щеше да се менка някъде между прокуратурата и съдебните инстанции!

Мангала, ако беше швед и беше ритнал българка в България, щеше да е на свобода изпратен с цветя и духова музика.

не само бой, но и секс трябва за момчето...

Виздам циганин с БГ паспорт... Този не е българин ,господа германци!

Видяхте ли как се прави господа "чепове" и 80%-тници......Спите ли?????

През 1989г изгонихме Турската етнос в БГ което работеше на нивите ,строежите ни,в казармата безплатно ни правиха блоковете и сега останаха още съвсем малко турци окито работят на полето и издържат БГ Да се опомним да останат тези турци в бг които работя честно и почтено иначе ще останем в ръцете на тези български цигани и роми и тогава не ми се мисли

Как е възможно да има такива извращения в германските затвори? Нали са уж цивилизована страна и на нас ни дават акъл за хуманно отношение към затворниците? Къде е БХК да се намеси за човешките права? Или го правят само когато им изнася? Къде е Амнести Интернешънъл?

Малко му е! Такива изроди заслужават да ги пребият!

Държавата България е приютила тези получовеци и им е дала права и възможности за реализация. Защо някой се опитват да клепат България за всичко това, което с добротата си им е дала ?!

Защо манипулирате - това е циганин с български паспорт в Германия, а не Българин ... Защо се изкривява истината ???

Този какъв Българин е господа драскачи ,чист циганин е .Научете се да пишете истината.

Колкото и да е тъжно като отидете на запад и кажете от къде сте, голяма част от местните ще се сетят точно за този господин ц.ц. (цигански циганин) и в този момент ще сте се окажете приравнени до този образ...

В цивилизования свят признават правата ти на човек, само ако ти признаваш техните! Толкова е просто. И няма нужда този да го броите за човек, за българин и прочее.

Шибаните антибългарски медии по нечия чужда заповед вече 28 години обиждат българите всеки път, когато пишат за някой циганин, че е българин! И вече 28 години се опитват да подменят вековното му име циганин с ром! Много малък процент се поддават на тая умишлена нерегламентирана подмяна, но за огромната част от българите това никога няма да се случи! Нека опитат на тия унтерменши да им казват коняци вместо роми - с произход от конекрадци!

Ще дам под съд всеки,който е коментирал по темата,и има плюсове. Защитавания от мен Светослав не е виновен.Той е имал тежко детство,и е бил обект на сексуално посегателство от брат му,който дефакто му е и баща.Не я е ритнал потърпевшата,защото не е било умишлено,а в следствие на нервен тик,след отказ да му направи любовна ласка,поради дискриминиращия цвят на кожата му.

Бре, уплаших се, Карамфилов! А съдът какво ще реши, знаеш ли? Мангалът не е ритнал потърпевшата,а?! Да не вярвам вече на очите си, а на наглите ти твърдения, тъй ли? И дай всеки с тежко детство да бие, пребива и осакатява когото си иска?!Що не се самообслужиш,а?!

И не е ром,а е римлянин,и наследник на най-великата империя на всички времена.А моя пра-пра-пра дядо е бил ядвокат на неговия пра-пра-пра дядо,който е бил велик римски император.

Прав е професора за дебилите. Не схващаш и иронията в текста.

аз мисля да не плача за горкото момченце, а вие ???

Ццц, горкото момче. Заслужава покана във Вип- Мост уонтет.

"...след удар в главата преди години, коефициентът му на интелигентност е паднал под 70, което се счита за гранична стойност...."

Не е българин а ЦИГАНИН !!! Циганин не е нетолерантна дума след като съществува, има я и на немски, има я на английски и всички други езици. Моля медиите да не внасят объркване и циганите когато трябва да бъдат посочвани с точните думи.

Недопустимо е човек да нарича себе си журналист, да получава заплата като журналист и в същото време да пише абсолютно неграмотно и без никакво внимание към значението и смисъла на думите, които употребява. Този човек не е българин, а български гражданин. Разликата не просто е огромна, а несъизмерима. С думата "българин" се означава етническия произход на даден човек. Този на снимката не е българин, защото принадлежи към циганския етнос. Правилно е да се каже - "пребиха в затвора българския гражданин от цигански произход".