Един от българите, издирван от САЩ: Работихме под стрес

Искрен Георгиев, един от българите издирван от САЩ, заяви, че са работили под изключителен стрес и не е виновен.

Обратно в новината

Коментари - Един от българите, издирван от САЩ: Работихме под стрес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тая спогодба, кой идиот я е написал и приел?! Как може чужда държава, да може просто да вземе българин, без да доказва, каквото и да е?!

Не е нормално български граждани да бъдат съдени по закони на чужди държави! Българинът отговаря пред българското право! Да се промени спешно спогодбата! Българите се съдят в България, за нарушения на българските закони!

Спогодбата за екстрадиция трябва да бъде промененена, защото е във вреда на българските граждани! Тази спогодба принуждава българите да бъдат експерти по правото на САЩ, за да не бъдат завлечени и отвлечени там!

Ами да, днешният труд е стресов! Това да не ти е Толбухин, да симулираш работа с кафенцето и цигарката?

Стига с тези американски фантасмагории! Държавата,/ако я има/ е длъжна, трябва да защити своите поданици ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

умува? В договора със САЩ каза зам. министър пише, че на екстрадация подлежи само, който е извършил престъпление според Американското и Българското законодателство. "И", не "ИЛИ". По времето за което са извършени доставките България и ЕС, на който тя е член НЕ СА НАЛАГАЛИ САНКЦИИ И ЕМБАРГО срещу сирийските авиолинии. Край, въпросът е изчерпан НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕКСТРАДИРАНЕ. Сега ако тези хора имат претенции да бъдат оправдани в САЩ, да се събарат пари, да си наемат адвокат и ако те са си решили да заминават за Флоради да се явяват пред съда там. Това си лично тяхно право. Но българските власти НЯМАТ ОСНОВАНИЕ да ги екстрадират в качеството им на обвиняеми и трябва да се уведомят САЩ за това., па ако ще на Козяк газ да пропикаят.

Въпросната американска фирма има клонове в Англия,Франция,Китай ,България ,САЩ,но издирват само българи ,останалите не ги закачат.Защо така?Не екстрадират нито китайци,нито англичани ,французи ,а само българи.Думата екстрадиране означава екстрадиране на пресъпници,а не на свестни хора.Съсипват се съдби на свестни българи и то на млади хора.Вместо държавата да се грижи за тяхното издигане и просперитет ,тя обслужва чужди интереси.Закони се творят от мъдри и умни хора ,а не от хора и законите да приличат на тяхната същност.

Надяваме се, че Русия ще им плати и заради вас.

България спешно се нуждае от закон срещу служители, които по няккаъв начин създават, подпомагат или съдействат за прокарване на закони или действия срещу гражданите или интересите на страната.

Веднага България да ги обяви за геори на страната, а героите ние не даваме на никой. Нека се опитат да пратят ракетите си.

Благодаря! Не желая необразовани селяци да ми бъдат пример в живота! Самите им думи "не знаех" са показателни колко им е акълът!

"Началниците" не харесват непослушание. Баце отказа да експулсира руски дипломати и си навлече гневъ на метрополията. Сега ще му се наложи още по-трудни решения да взима във връзка с тези младежи.

Аз предлагам тогава да задържат американските иснтруктори, част от които се гръмнаха в Казанлък при опит да тестват руско оръжие, предназначено за терористите в СИрия. Да се задържи и Борисов, че е организирал среща в гр.Правец с терористи от Сирия. Има и още много българи за задържане за нарушаване не на американски закони, а на български и човешки.

Има едно адвокатско правило Незнанието не те оневинява пред Закона............

ПИПО

Пред кой закон бе слънчице? Пред американският? Българите трябва да бъдат съдени в България, робе. В Сингапур са забранени дъвките, утре може да поискат екстрадиция на някой за дъвчене на дъвка

Не се оправдавай приятел, всички знаем че САЩ са агресори и завоеватели. Какви са тия че в България ще спазваме тяхно ембарго към трета страна? Да духат супата.

Нали всички политици плачат за чужди инвеститори. Ето ги инвеститорите, подмамиха децата с малко по високо заплащане, прибраха милиони, а сега децата са изкупителната жертва. Съответно дупедавците политици мълчат.

нема кво да се мотат по телевизийте ами да си бият камшиците към некоя държава дето нема спогодба за екстрадация с Америка По американското законодателство американското право се разпростира върху ВСИЧКИ, НЕЗАВИСИМО С КАКВО ГРАЖДАНСТВО СА НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СЕ НАМИРАТ АКО СА НАРУШИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАКОНИ осъдат ли те - нема мърдане. лежиш 25 години и да си жив и здрав НЕПОЗНАВАНЕТО НА ЗАКОНА НЕ ОСВОБОЖДАВА ДЕЕЦА ОТ НЕГОВОТО НЕСПАЗВАНЕ

ли са санкциите ? Днеска ги има , утре не. Бих възприел понятието "разпоредба" с временен срок на действие.

Добре, че прочетох това, повече кракът ми няма да стъпи в Щатите! Ами че аз навремето ударих по един шамар на двама педали, които ме сваляха, а като малък съм бил член на ДКМС. Като нищо може да ме обявят за терорист и да ме осъдят...

loyola

" българското правосъдие" ни е подарило на САЩ (поне да ни бяха продали) . трябва да се търси отговорност от подписалите споразумението

Не смятам, че тези момчета трябва да бъдат осъдени, но не виждам нищо нередно съдът да разгледа случаите. Разбирам ги, че трябва да обясняват, че не са били наясно, че правят нещо нередно, но все пак у мен остава зрънце съмнение, че човек, ще работи за компания и няма да се интересува какво точно прави, няма да следи новини за държавите.... Давам ви следния казус - свидетели посочват наркопласьор, полицията го арестува. Наркопласьорът обяснява, че не е знаел, че продава наркотици, казали му, че е хранителна добавка и , че някой иска да го натопи. Пак ли ще обяснявате, че не е редно да бъде съден? Ако съдът го оправдае дали това няма да довете до прецедент да не може да бъде осъден наркопласьор?

за онова време ЕС в това число и България НЕ Е НАЛАГАЛА САНКЦИИ спрямо сирийските авиолинии. Следователно българи или патагонци, но с работно място ТУК, не там, с трудови договори по Българския Кодекс на Труда, във фирма регистрирана в Българската Агенция по вписванията НЯМА КАК ДА СА НАРУШИЛИ ЕМБАРГО И ЗАКОН ДЕЙСТВАЩ В БЪЛГАРИЯ. Колкото и на някои да им се иска в България законите и ембаргото на САЩ НЕ ВАЖАТ.

До политици и магистрати, Дори и да са извършили нещо нередно, или да са извършили престъпление, или някакво наказуемо деяние, то то е станало на територията на РБ, трудовите им договори са сключени по законодателството на РБ. Така че, или ги съдете тук, или изобщо не ги съдете. БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, ТРЯБВА ДА СЕ ЕКСТРАДИРА В ДРУГА ДЪРЖАВА, САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО Е ИЗВЪРШИЛ ДЕЯНИЕТО ТАМ ! ! ! Не заставайте в стойка партер, пред следващият голям брат! Имайте, а и всички трябва да имаме, НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО!

Нема такъв свят ... (перефразирано от Слави) Млади хора, вършещи си работата, сигурно за минимално заплащане, колкото да стартират някакъв нормален живот, да имат някакъв шанс ..., накрая престъпници ... Е нема такъв свят

И ние си го направихме такъв с подлизурството си.