Открит е издирваният след земетресението в Непал българин

26-годишният варненец Александър Димитров, който беше обявен за издирване след земетресението в Непал, е открит. Той е жив и здрав, макар и изтощен и уплашен.

Обратно в новината

Коментари - Открит е издирваният след земетресението в Непал българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се за Сашо и алпинизма. Сашо е студент и няма общо с последното. Върха отне един легендарен алпинист и съсипа краката и ръцете на истински катерачи. Александър е на трапеза и си прави селфи, но великите ще останат там горе над небето при черния сняг на Людмил Стоянов

Много добре беше при социялизма, не маше хора изпаднали в в нещастие в чужбина, правилно че не пускаха.

Прекрасна новина :)))) Да се прибереш жив и здрав у дома , Саше !

Еверест се е смъкнал с 10 см.-жалко. Тъкмо си сложих шапката и обувките да ходя . Хеликоптерите не ги ли разтоврват направо на върха-от клипа хеликоптерите са повече от алпинистите

Много се радвам за момчето и най-вече за неговите родители, какво ли са преживели тези хора през тези дни само те си знаят! Изключително съм щастлива от положителната развръзка!

Не отвсякъде обаче новините са такива Интересен комент от новина за обединението на Кипър : Абсолютна наглост. Учебниците по международно публично право може спокойно вече да се печатат върху тоалетна хартия . Крадците ти вземат половината апартамент и после искат да диктуват как да станат официално съсобственици. Тук просто мащабът е по- голям. Международните закони се тълкуват само в полза на изгодните за ционистките планове народи. Фактите го показват. Израел например е приел точно НУЛА бежанци от започването на ' Арабската пролет'. В географския център на събитията е. Води се развита демокрация и технологично добре и е приел НУЛА. Което дразни и с ФАКТА ,че НИКОЙ от запад или от изток дори за момент не се опитва да го критикува за липсата на каквото и да е съдейство за приютяване на бежанци. На практика това ако не е доказатаелство за световна еврейска конспирация кое ще е

nobody

не обичаш да четеш заглавие и тема на статия преди да постваш, а ?

То за истината няма неудобен момент да излезе, в случай че се премълчава когато треябва.

За съжаление катаклизмите ще станат ежедневие. А щом и на Хималаите тресе това е лошо... Мнооого лошо.

Готов си за журналист,само паника

Много хубава новина!

Брилянтна новина, Блиц! Господи, ако можехте да бъдете все така позитивни ..! Да е живо и здраво това дете и да радва родителите си и България още сто години!

Извинете, Дир! Тъпа инерция ...

Чудесно пожелание,Додо! Да се успокоят и родителите.Такива деца трябват на България-отворени към света.На мрънкалниците да не обръщаме внимание.

сте ни занимавали с разните му загубеняци ,ръгнали от безделие по камъняците на другия край на света ....ами да открият останалите над 1 500 000 българи и защо ги няма в България ...най-вероятно не в търсене на ...адреналин !!!

Благодаря на Господ за всяка добра новина!!!!!

Браво, момчето! Късметът си е късмет! Дано те съпътства и да не ходиш там, където ще има земетресения.

И лавини... Абе въобще никъде да не ходи. При баща си да стои, къде е тръгнал да се шляе??? Нехранимайко!

Жив и здрав и да се върне по-скоро момчето!

Браво!Това е чудесно!

Значи можете да пишете и добри новини. Друга добра новина ще е ако напишете, че прокуратурата е прибрала за разпит началника на акушерката да дава обяснения защо клетата женица бачка повече от 12 часа, докато бат Бойко играе тенис или рита топка в работно време.

Рита мач!

Е, не сте прав за г-н Борисов. Отпуши европейските фондове за България и излезнахме от "дупката" в която ни вкара кабинета "Орешарски". Нещата започнаха да се оправят едно по едно. Ето, бебето лека-полека се възстановява, младежа се измъква жив от земетръсната зона, а да не споменаваме за безспорния успех на културния ни фронт с изложбата в Лувъра, или за посещението на премиера ни на Перперикон - все добри новини.

е много съм щастлива и за баща му...много беше притеснен човека.

Така е... и аз не знам при всичките тези възможности как можа да си избере точно Непал, при положение, че там ще има земетресение? Случайност? Едва ли...

...и много точен. Защото показа скромно (забравихме тази дума) как е "изпробвал" адекватността на съвременните средства за свръзка (БГ-държавните хрантутници) при такива случаи.

Ани, майките изживяват и плачат,бащите само изживяват.Те да плачат право нямат.Не им лесно и на бащите.Нека всички се завърнат живи и здрави,