Българи в Украйна: Надяваме се на армията и очакваме скорошен мир

По думите на Васил Митков, който е и председател на Запорожкото областно българско дружество, ситуацията в гр. Запорожие е много тежка

Обратно в новината

Коментари - Българи в Украйна: Надяваме се на армията и очакваме скорошен мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненавиждам бесарабските българи които са за украинските фашисти

Че чакат руската армия :)

А какво да ви кажат? Чакаме руснаците да ни овсободят? Ние тука в дира ако кажеме какво мислим ни трият коментарите, та на тях СБУ ще им дадат да ви кажат какво мислят нали?! След Авдеевка руснаците обаче напредват на ура. Интересно какво ще кажат като стигнат до тях. Имам предчувствието че ще им се зарадват. И тая глупост че можели да отидат в чужбина ама нямало акво да работят е достатъчно показателна колко са искрени. Киевските уроди са направили от Украйна концлагер в който може да се влиза но не и да се излиза и даже връщат мигрантите, а тия можели да отидат в чужбина?! Ей са.. Който стои и не бяга чака руснаците да го освободят от концлагера и без думи е ясно. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!.

ОСТАВКА на боклуците в Правителството !!! Тия са сбирщина от Неблагодарни псета, туски и израелски ШПИОНИ( като оня Зеленски в Украйна или оня Лорер ).. Да мрът и Борисов и Зеленски , заедно с всяквки Евро и Турски лири и Шенгени !!!

Не оправдавам бесарабски българи , които са против родината си Русия.

Че са против?

Просто са избрали правилните хора за интервюто.Ако някой каже друго първо няма да бъде побликувано и второ няма да чуеш за този човек повече в този живот.

Ако сте българи ще ви успокоя че скоро Русия ще ви освободи от фашисткия гнет. Ако сте тролове ПВМ.

2013/2014 година са избити над 200 видни българи в Украйна, забранява се българският език, не се допускат наши книги, учебници, литература, забраняват се културни и фолклорни прояви с чисто български дух, традиции и история... Тези тук сега, какви са, истинските наши българи в районите на Украйна, където са компактните групи наши сънародници, или някакви тролове, без истинско съществуване и българско самосъзнание...

Не са българи!

Внимание! Тази статия е атакувана от организирана група руски поддръжници!

И тук ли пишеш глупости?!

Това сме всички българи :)

Очевадно е че преповтарят заучени фрази. Били разчитали на украинската армия.. явно ги е страх да си кажат какво мислят.

И то с едни и същи думи. Чудя се дали интервютата не са били взимани под дулата на оръжия зад кадър.

Мисирки, тези ли българи Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... ????????????

Обаче хората се надяват на руската армия!

защо не се надяват?

Щот Коцето е НАШ, както и Крим! Те се надяват, на това, което ѝм пее радиото...(посолствието)!

Да успокоим сънародниците. Скоро армията ще освободи Одеса и цяла Украйна. Включете се в партизански отряд по залавянето на Зеленски и войната ще свърши.

както на Крим ли.. изгонени и депортирани 20 000 българи.

Ъхъ...хамерикански е...въри там развеи раирания парцал...

кажи твоят партизански отряд,че да се запишат в него желаещите :))) предполагам си на фронта или поне даваш своя дан в борбата със фашизма,работейки в някой руски тракторен завод.....само не ми казвай,че пишеш, излегнал се на дивана,живуркайки в разпадащият се Запад !

Азов...дет драсна от Авдеевка...не му се стои в тамошния Коксохим... азовстал още му държи влага

Предполагам хевропеец си...от евронивата с ягодите мм!?

Ха ха, България стана вече Запада, а? Иначе си прав, че е разпадаща се след 35 години демокрация! Ами ти кога ще дадеш своя дан в борбата? Зелю откога реве, че имал нужда от половин милион доброволци, а тукашните пеевски черноработници все врещите как ви се иска да избивате руснаци? Какво те спира да отидеш да помогнеш на храбрата укронацистка армия за борбата "със фашизма"?

русороби ....не се хабете ! не можете да убедите дори себе си.......Не става само да папагалстваш кухи москалски опорки. К'во стана - украинците от братя на москалите станаха укронацисти, а ? И не,никъде няма да ходя, добре ми си е във Варна(България,Европа,Западна Цивилизация). Точка ! А на вас. вгъзрожденците-патрЕоти,дето Европа се изчерпва с черна работа по строежи и ферми , ще ви кажа , че същите ще сте си и във Страна Агромная наред със таджиките. П.П а сега малко цинизъм - сори за украинците,нямат късмет с такъв съсед,но пък добре се справят със зануляване на азиатските орки. Успех им пожелавам,но и да загубят , работата е вече опечена :))) пРоссия е аут от Европа , пожелавам на алкашите успех във Азия , дано се сбъдне мечтата им там да са Полщс, но повече ги виждам като ресурсен придатък на Китай ( с 10 пъти по-малко население и икономика няма как да са друго)

Заглавието е достатъчно точно! „Българи в Украйна: НАДЯВАМЕ СЕ НА АРМИЯТА И ОЧАКВАМЕ СКОРОШЕН МИР“ Не е много коректно обаче, да се добавят политкоректни прилагателни по долу в текста.(като „украинската“) Това звучи все едно да „чакаш от умрял писмо“, нали? А на коя армия се надяват сънародниците ни се подразбира! Ние българите може да сме много търпеливи, но не сме чак толкова много глупави и наивни!

естествено говорят за родната им,украинска армия, която ги защитава. Само русороб може да блещи , че чакат да ги освободи армията ,която ги тероризира със дронове и ракети. Въобще русороби,осъзнавате ли колко сте смешни със жалките си опити "да носите от девет кладенеца вода" , да въртите,да сучите,мажете и изкривявате всичко ? кого си мислите , че заблуждавате ? Дори и обикновенният руски гражданин би се изчервил от срам....

Така е малоумен..и унгарците от закарпатието чакат на родната посраинска армия...и румънците от Буковина... не мога да разбера натурален дебил ли си..или ти плащат да се правиш на такъв!?

Ха ха, цялата пеевска паплач обиждате на роби, а сте привърженици точно на държавите, изградени чрез робовладелство, за разлика от Русия, където никога не е имало робовладелство!

До „Хех“ Аз се досещам. И двете и двете! Нека си погледне неговите и нашите "лайкове".

спокойно ве,друзя......Светът е със вас , е, третият , но....... я да видим - ЕС,САЩ,Канада,Австралия,Великобритания,Япония,Южна Корея,Израел...и това е само ядрото. Насреща - пРоссия,КНДР,Иран,Сирия,Никарагуа,айде палестинци и хути,може и сомалийци. Добре е , а ? За Китай и Индия може да си помечтаете, както и за валутата на БРИКС хахахахахахахаха. Полюс, а ? Че със 2 процента от Световният БВП и 2 процента от Световният Експорт , къде така ? Я марш към Сибир........рубашките няма да липсват на никого във Европа. Петър Велики се върти в гроба от яд ! Блядове, к'во да ги правиш :)))

На снимката са надеждите в армията.

От цялата тази сълзлива пропаганда става ясно, че за укронацистите положението е тежко и бягат, а русские идут, ХА ХА ХА ХА ХА! Апропо, тези даскали да бяха казали как стои положението с изучаване на бъгларски език в любимата им Украйна? Макар че като гледам как използват едни и същи изрази и буквално едни и същи думички, се чудя дали интервютата не са взимани под оръжие зад кадър без да ги питат дали искат и какво имат да кажат.

Само където не уточняват на коя точно армия разчитат.Да не се окаже че е на руската.

Май май не искат нито руската армия, нито руския мир....

jingiby

Строй се сичкото дебилен руски трол на балаМатума за заРплата...

Тези заблудени индивиди се надявали на армията.Ами тази армия зависи изцяло от външни фактори-нито има производство , нито има пари ,живее се само на подаяния.Ами като толкова ви харесва заминавайте на фронта за да ви ликвидират.Ако си бяхте седели кротко на задниците всичко щеше да е наред.Ама искали да са измислената нация "украинци" искали в НАТО и ЕС.Е сега ще станете гробищата на НАТО и ЕС.И за това сте си виновни самите вие.Тъпи сте точно като нашите "македонци".

а родният русороб продължава да си дърдори балалайките за москалските Асвабадители......отишли за пореден път неканени да освобождават непоробени.....от свободата им ? :))) И като се почна......изведнъж цяла Украйна се оказаха нацисти........укрорайх,укровермахт,фашисти...........щото няколко от един батальон били със нацистки татуси.......ми то във всяка футболна агитка ще намерите стотици такива бе,лешпери......на ЦСКА и Левски виждали ли сте патрЕотите ? А Уткин с позивна "Вагнер" , това познато ли ви е ? Приискало им се на родните утайки, да дойдат москалските орки и да ги турят да управляват от тяхно име......и пак блеят за Народен съд,Белене и прочие....свърши вече,друзя . Европа прогледна, дори българина........най-много да я докарате до ниво "шумкари- обирачи на мандри" докато храбро борите несъществуващият фашизъм :))) Успех , Света е със вас.....третият :)))

И още..бесарабските и таврическите българи нямат нищо общо с посраина и хохлите говорят така заради пропагандата...или от страх...смеиш ли да кажеш друго

А кой аплодираше на крака украинския есесовец че бил герой и за участието му във войната? И тези нацистки настроени агитки на ЦСКА и Левски са в евроатлантическа държава, съюзник на посраНАТО, членка на ЕС и т.н., сещаш ли се? Това по-малко нацисти ли го прави от укропските? И като толкова те е яд, че братушките здраво метат укронацистите, що не се запишеш доброволец? Ще можеш да потрепеш "асвабадители", да се биеш рамо до рамо с нацистките татуировки за "свабадата", да "асвабаждаваш" непоробените? Пък и Зелю врещи за спешна нужда от 500 000 доброволци, пък и те руснаците постоянно бягат от храбрата украинска армия и западните оръжия, нали така?!

русороби , в момента по-големи фашисти от москалите няма.....дори етническите руснаци от херсонска и запорожка област предпочитат да бъдат бежанци в "гнилият" Запад пред переспективата да станат граждани на Страна Агромная :))) всъщност Тюрма Народов....в ДОНБАС сигурно бая съжаляват че повикаха ихтамнетите

Ъхъ..препочитат...казаха ти го на уше....

Мир ще има! Но след, като се случи едно от трите неща: 1. Колективния Запад спира оръжията; 2. Усрайна вдига белия байрак; 3. Русия спечелва войната.

И ТРИТЕ!

не само българите в България, но според този материал, и българите в Украйна, са големи глупаци?

Да се ползват деца за пропаганда е военно престъпление. Българите са в България, а украинците с български корени можеха да се приберат тук. Щом не са, значи не им е било толкова тежко.

струва ми се, че на украйна, както и на българия вече и Господ не може да им помогне! жалко, все пак и тъжно, много тъжно!

Надявайте се на украинската армия скоро да се предаде,иначе мир няма да видите!

jingiby

Искаме си Джудджето-Психопатт...

Доларите свършват, Козяк няма долари, троловете отново си сменят пола…. И заобичват едно друго посолство.

Иди в Донбас, там ще търсиш Пушилин. Той ще те заведе при Путин! Вече в какво състояние ще пристигнеш, съвсем не мога да гадая!!!

Айдееее - И-тук Дир.бг “Класика”…. ——- …май ще се Наложи да Ползваме Модерни методи за борба с киберТерористи !

Ежедневно комуникирам с българи от Одеса, те с нетърпение чакат освобождение си от руската армия. Защо никой не спомена, че тези българи от запорожието живеят в настоящият век без течаща вода, екстра предоставена им от великодушното украинско правителство повече от 30 след като Украйна не е в СССР и върви по блестящият си път към Европа.

За мир да се обадят на Борката Жонсън!

Надяват се на армията на Русия да ги освободи от укропитецште.