Българи арестувани с хероин за £7 млн. в Дувър

Британските власти са задържали двама българи за трафик на 130 кг хероин на фериботния терминал в пристанищния град Дувър.

Обратно в новината

Коментари - Българи арестувани с хероин за £7 млн. в Дувър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pravda vinagi we ima za vceki koito e bil checten zaclojava i pravilna pricada ne vinagi chovek e vinoven za vcichko clychelo ce na cveta i po cveta kato ci checten c vceki ima i pravilna pricada nevinen

someone

града се казва доувър. тези може и нищо да не са знаели за хероина. дори да са виновни ще имат лека присъда.

То и Лондон се казва Ландън, но...

Тези двама да кажат кои са шефовете,а не да си мълчат като риби.

Глупости пишете...кого са арестували бе...шофьорите които са превозвали стоката ...дървени въглища....в кашони...дори и да са присъствали (а те са) при товаренето ....това са над хиляда ....дори и да са ги броили един по един ,какво пречи м/у тях да се вкарат няколко в същата опаковка с хероин ....предварително заготвени ...ама не и от тези които сега са арестувани и обвинени ....на 100% съм сигурен ,че те хал-хабер си нямат ,че са прекарвали наркотик....Трафикантите са другаде ,на свобода ,ширят се в палати с басейни или на луксозни яхти ,а не се трепят по пътищата зад волана на ТИРа за по 1 500 на месец! Невинни са ,дано ги пуснат!

А Тира как е пуснат да излезе от Границата на България,или Ваньо Танов,преценява кой да излезе и кой не???

ДАНО ГИ ОСЪДЯТ ЗА ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ. В УК НЯМА ЛАБАВО. ВСЕКИ СИ ПОЛУЧАВА ЗСЛУЖЕНОТО И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НЯМАТ ДАВНОСТ. МОЖЕ ДА МИНАТ ГОДИНИ И ПАК ДА ТЕ ОСЪДЯТ ЗА МИНАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

за коя държавна службица работи тоя? ;)

даже и за трафиканти не ставаме !

Поредната неприятна новина, свързана с българи. То е трафик, то е каналджийство, то са зверски убийства, разчленявания ... какво ли не. Добре, че са ромите чат-пат (и все по редовни) та малко да си разведрим тежките истини за самите нас.

Хора, кога ще се научите да ползвате акъла си и да спрете да залитате по журналистическите изпълнения? На всичките тия престъпления, дето изброи, гледал ли си статистика колко са извършени от НЕбългари - БЕЗ ТОВА ДА ТИ СЕ КАЗВА ОТ журналята, и колко - от българи? Да, статистиката са едни скучни цифри, зад тях не стои един журналист или разказвач, да ти опише трагедиите, които стоят зад тях, ти оставаш сляп за тях. Но за сметка на това идва поредното журналистическо "творение", дето да ти опули очите върху това колко лоши сме ние българите и ти и такива като тебе подхващате и голям рев, голям ужас. То и списвача на новината има с какво да се оправдае - така са го учили в университета, от там ще се оправдаят - така са ги учили академиците от БАН, примерно които между другото са 100% ДС агентура, но това е друга тема. С две думи мачкането на психиката на българина тихомълком е направена грижа и политика за всички образователни и медийни институции и НИКОЙ от т.нар. публични личности не обелва и дума по въпроса. Накратко: за мизерията е виновна мършата, дето всеки народ си я има. Въпроса е кога на нас ще ни уврат главите да я махнем от върха и да я засилим в блатото, където си и е мястото, най-малкото да престане да прави главите и целия ни живот блато.

Най-голямата мафия в България нарича себе си ВЛАСТ ! Независимата Съдебна Власт - най-големия проблем на всички нас години наред.

Комбинацията простотия с алчност и малко добавена самонадеяност ще им затрие целия останал живот. Дано други глупаци се вразумят навреме, че е гадно българи все в криминалните хроники да са замесени.

И после англичаните ни виновни ? На една каца с мед и трябва една лъжичка с лай.а за да се развали и да я отхвърлят от пазара. Реакцията на българската страна ?Или пак, наши, ваши, недоразумения, грешка, заблудили се, те са виновни, ние сме момини сълзи. На нас все някой друг ни виновен. Защото тук се минава между капките.

Това е работеща система. Днес хванати и след 2 седмици пред Темида. Няма "не искам". Ако беше в България, щеше да стане някъде веднага след като Гърция си върне последния евроцент заеми.

Дано поне там ги осъдят, щото в БГ едва ли ще стане.

И пак "горят" само "бушоните"!