Коментари - Освободиха отвлечените в Судан български пилоти | dnes.dir.bg
назад

Освободиха отвлечените в Судан български пилоти

Трима български пилоти, които бяха отвлечен в размирния судански регион Дарфур, са били освободени след 145 дни в плен, съобщиха от Световната хранителна програма на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха отвлечените в Судан български пилоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боговете сигурно са полудели.

И затуй сте ни снимали един афроамерисданец, та да видим кой ни освободисва. Пък после нас ни мислели за чернокожи кога се руснем по чужбина и нещат да ни наемат за друго освен за бране на фрукти и овощи.

па ти и джанки не моеш да друсаш, ама си си смтан сам по себе си

Уррррра! Браво!

Живи и здрави да са момчетата, да има повече такива българи, хора и мъже! Бях убеден, че ще ги пуснат! Но - само се сещам коментарите по форума на дребни, болни душички (предимно герберасти!), които нарИваха - "Ми къде са отишли тия, на баба си У ...., а не са си стояха в България!" Преди да ме изкоментирате - прочетете за какво ставаше дума!

Тъжно е, че пад една от малкото хубави новини почти няма коментари, а от малкото написани половината са злободневни. За човешкия материал няма да пиша какво мисля, защото не е хубаво. Ще кажа само че се радвам за пилотите ни, дано бързо се възстановят!

бъди жив и здрав!

мисли ш за матряла...и ти кат патрона си

Чакаме ви момчета!!!!

е долна провокация!! Що лъже таз Черневата и тва чи-утче??? Лично Боко се е намесил взел маркуча и напрсъкал пиратите в Судан и ония не издържали ...

В Судан няма боко-моко,няма полиция,командува ходжата.

Дано, наистина тримата да са добре и да се приберат по живо по здраво! Новините не дават информация, а обратното - създават въпроси и излишни коментари.

ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО!!! ЛИЧНО БОКО ГИ Е ОСВОБОДИЛ!!!!!