Дават БГ паспорт на македонци, спасявали нашите

Българско гражданство ще получат трима от македонците, участвали в спасяването на българите в Охридското езеро.

Обратно в новината

Коментари - Дават БГ паспорт на македонци, спасявали нашите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За българските паспорти поздравления! Но подобрете по бърза процедура за издаване за останалите чакащи! Разбира се не на псевдобългари от албански произход! И да се направи ясна национална доктрина!

След като са подали молби, защо да не получат българско гражданство хората?!

Е с тези паспорти България нежно бръкна в г....а на македония показвайки че това все още е провинция а не държава, каквато са се нагласили да управляват шепа политици от провинцията македония.

За проявена гражданска доблест отвъд задълженията се дават медали, а може и парични възнаграждения, не гражданства! Смешна работа...

Много интересно е активността на Божидар Димитров по случая и с корабокрушението и с Митрева с какъв знак все пак е.Божидар Димитров бе един от онези,които положиха подписа си под признаването на държавата Македония.С това България се отказа от една част от народа си,като призна пред света,че в тази страна живеят не българи ,а македонци. Това е едното духовно предателство към народа на България от нашите управляващи.Другото предателство е ,че още една част от българския народ бе откъсната и определена като турски етнос.Сега,20 години по-късно ние събираме плодовете от това.БСП си присвои квалификациятанасл БКП.Сравнете позициите на тези две партии по националния въпрос.Имаме ли национална доктрина?Имаме ли ние,държавата България официална позиция по националния въпрос обявена пред света?Едно е да си историк,друго е да си политик,трето е да си единица от българския народ и гражданин на България.Ако едно от тези неща не са наред,съмнявам се дали можеш да си българин.И кое в крайна сметка надделява-комунистът Димитров,демократът Димитров,десният гербер Димитров,историкът или в крайна сметка радетелят за единен БЪЛГАРСКИ НАРОД Димитров?Защото в няколко от ролите му дълбоко се съмнявам,а от там и в подбудите му.Предпочитам Димитров-историка.

E kakva e taq prostotiq?Koq strana razdava pasporti kato podaryci?

ааааа.Лойд и курупция...няма такова животно корупцията е само у нас в БГ тия там ама хич....)))

утре заминавам заЖеневското езеро ще потопя кораб и ще спасявам хора....само че дали ще ми дадат шв. паспорт а???

da varne na haznata parite za frivolnata si PR razhodka do Makedonia s pravitelstvenia samolet. Balgarskia narod ne e dlazen da plashta za selendurskite mu prostotii.

След дъжд качулка! Ако българите и македонците не бяхме най-мизерните в Европа, този инцидент нямаше да се случи. Горките ни сънародници, дали по 10лв. да си намерят смъртта. Ченгета като Божо Димитров не могат да го проумеят това, защото само за тях има европейски стандарт у нас.

каква е тази простотия пак боже дано това правителство се пооправи че както тръгна само простотия с простотия и онази жена спаска нея пък да я напрвим национнална героиня и да и дадем всички привелегии Голяма глупост е това Евала на момчетата които са помагали но да получат гражданство егати тъпата държава как се раздава

bravo evala askolsun aferim

да дадат бг паспорт и на македонския президент и министрите дори:))))

Браво!!! А те хорицата искат ли?

balagrite pak si pokazahte prostotiqta koy ey taka razdava grajdastwo robi

То бива популизъм, ама чак товава преиграване.....

Нищо лошо не виждам.Доколкото разбирам,ще дадат българско гражданство,е,като награда -по ускарена процедура на тези от спасителите,които и без това вече са го поискали.

И аз това си го помислих. Защото ако тези македонци дойдат в България и получат само ордени като се върнат в БЮРМ ще им се стъжни живота от месните македонски власти.

Браво браво браво!

Стига с вашите глупости бил комунист-ами че комунистическата политика относно българите в македония бе коренно различна!Какъвто ше да е бил,безспорно е по-българин от повето нас!

Къде го пише това в закона за гражданството? Или законите не важат за някои? До кога!!!

Лойд не казаха ли, че не са застраховали Илинден?

Застрахователната компания Лойд също е постъпила безотговорно, издавайки сертификат за годност на този стар кораб - Моля не бъркайте Класификационния регистър - Lloyd's Register - този който освидетелства морските транспортни средства със Застрахователната компания Лойд - те нямат абсолютно нищо общо, така както няма специалисти по всичко. Журналистите преди да пишат нещо без да са сигурни да питат, че иначе е смешно.

Ами да вземем да им построим къщи и да им ги подарим.

Glupost goliama

Изключително похвално и благородно от страна на Божидар Димитров - комунист, ама благороден! Браво!!!

На мене ми е странно, защо тия застрахователи ще рискуват да издават сертификат на такъв кораб. Или им куцат специалистите или са малко глупави. То е ясно, че ако има риск, той рано или късно ще потъне и после трябва хем да изплащат по-големи суми, от това, което са взели, хем трябва да понесат отговорност и да се обясняват ... А отделно какъв е тоя манталитет да не се спазват ограничения... освен, че корабът е на един век възраст, те пък са се накачили и повече туристи от максимума ... Цялото му потъване е странно. Пълно с грешки

божо е гений ако се е сетил сам. само не схващам какво преиграват с тези разследвания, в крайна сметка застрахователната компания извършва най-обективното и детайлно разследване.. освен ако не са решили да борят корупцията макетата и да са завидяли на БГ за националният батман...

Ролята на Доган беше да обработи част от българските граждани да се самоопределят като еди-какви си. Това с обръчите от фирми и оградите на имотите му е за парлама. Е, той си свърши главната задача. Според мен, сега чрез дейността на Б. Димитров се търси начин за компенсиране на тази загуба. Но за тази личност и аз имам същите въпроси като твоите. И нямам отговори.

Agent Goce Sedefchiofff da im dade i po edno staroplaninsko develvirano teneke za palen komplekt gero izam. Tapanarat ot Sirishtnik moze bi ne moze da asimilira, che proyavite na choveshki dobrodeteli i moral ne sa neshto izkliuchitelno, zasluzavashto specialni nagradi i otlichia. Razboinicheskata partia go e vazpitala da vazpriema morala kato neshto nenormalno i geroichno.

bravo