Дружество ”Илинден”: В Албания няма българи, само македонци

В Албания няма българи, а само македонци, заяви македонското дружество "Илинден" със седалище в Тирана.

Обратно в новината

Коментари - Дружество ”Илинден”: В Албания няма българи, само македонци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз сум от Македониа и сум в процедура за получаване блгарско гражданство, не сме всички сс промити мозци, прадедо ми се борел в блгарска армиа а дедо, син му бил крстен в блгарска екзархиа, литературно блгарски баш незнам хубаво да зборувам плус со додадени букви кои ми се непознати, но се учи и лесно е, инаку искам да кажам има и доста хора които не е дозволила Фалш историа да победи во одредени фамилии, но тези за жал се многу малку по брои...титов комунизам успеа да програмира македонизам в 2 милиони граждани тук и сега неможеш и да искаш да кажеш на некого објективната историа...

Дружество "Илинден" е незаконно и няма думата изобщо. Следователно ДГД ...

ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ КОЛКОТО СИ ИСКА,НО ЗАЩО МАКЕТАТА ОТКАЗВАТ ДА СЕ ПОДЛОЖАТ НА ГЕНЕТИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ???СТРАХ ГИ Е,ЧЕ ИСТИНАТА БЪЛГАРСКИЯТ ИМ ГЕН,ЩЕ РАЗБИЕ НА ПУХ И ПРАХ,ЦЯЛАТА ЛЪЖА ЗА ИЗМИСЛЕНАТА ИМ"ДЪРЖАВА"!!!

Ооо, я стига сме се занимавали с тези превъртели макета! То бива тепегьозлък, ама тяхното никъде го няма. Като искат да са македонци в Македония или Албания, нека си бъдат. Пък като ги подпрат изотзад с рязаните си чепове онези диви арнаути (в най-скоро време), силно ще им се прииска да са българи в България...

По принцип няма такава нация държава има стари Бугари Сърболяци Шиптари.

арнаутите да си седнат на дирниците и да си стоят зад Цръни Дрин, а откачените "наследници на Александър Македонски" да ги затворят в лудница, та да не им се случи случка "като им се подпалят и чергата и главите"!

тъпите македонци искат да ни развалят отношенията с Албания, не им се връзвайте!!!

Скоро по балканските земи ще има само цигани.

Контрол над секса сред ромите не може да има - много им харесва технологията. Но контролът над раждаемостта е лесен и евтин - две тухли на махала и един ветеринарен работен ден оправят нещата.

Не се палете много ! Едно време е имало липса на информация. Сега има интернет и хората се информират. Тази лъжа си отива. Затова са толкова злобни ;)

А в Македония няма македонци,а само албанци,турци,българи,сърби и роми.

Как да нема бе? Глейте какви кораби са швартовали върху баластрата у Вардаро. С них че превземат Солун.

В Албания има много българи, които само чакат някаква дори и минимална подкрепа от България. Има и достойни хора от българското малцинство. Но има и много платени фиромски агенти, за които бедната и нещастна държавица Фиром харчи много пари преко силите си. С тези трябва да се държим твърдо и респектиращо. Както е написал обаче дори и Левски в тефтерчето си, трябват пари. Даже думата пари е написана два пъти по-често от думата Свобода. Стига алтруизъм спрямо еничарите. Со кротце, со благо, но и со малце кютек.

само с кютек стават работите, че дървените им глави от друго не отбират!

Що се излагат тези, бе?! Ако бях нещастник да разбера, че родителите ми и прародителите ми са правили подобни лайнарщини, щях да мра от срам. Нещастници...

jingiby

То и в България няма българи, бе заявил преди няколко години президантът на Световния македонски конгрес - Тодор Петров. Имало само македонци и потомци на македонски бежанци. Миналата година обаче, шиптарите го пребиха като куче насред измислената им държава в Скопие.

земьо македонска, и за тебе ке страдаме и за тебе ке се бориме...

Очаквам дружество "Илинден" да поиска скоро признаване на македонски малцинства и в Шотландия, Англия, Австралия, САЩ, Канада, Нова Зеландия. Така де, с тези фамилии там започващи с Mс... Всичко е лъжа, само македонското е истинско.

Поздравления за Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки!... А тези, които наричат себе си "македонци" - "да духат супата", както казваше "чичовото".;-) Все пак си мисля, че проблемът с макетата и измислената им държавица, скоро ще бъде решен по естествен път - просто в близките 50 години албанците ще ги асимилират и ще им погълнат територията... Но, за щастие ТОВА НЕ Е наш проблем. Ще дойде ден, когато тези "смели потомци на велики владетели" ще се молят да бъдат вписвани като българи, НО ТОГАВА ще е много късно за тях... Ере, моного им по-здрави!

Абсолютно си прав! Но от любопитство питам, освен мекета, говорено ли е и с такива които се чувстват Бъргари? Или само стрелят залудо депутатите?

Пра-пра дядо ми Ангел е български бежанец от Албания. Поразпитайте старите хора преди да са си отишли!

Хората в Албания сами трябва да се определят какви са,а не разни дружества Илинден,или еврогейове от ЕП да ги определят.

Първата стъпка за самоопределянето е да се забранят Илинден в Албания.

Скептичен съм след дългите години пропаганда,че ще се обяват за българи. И кому е нужно това? Македонския въпрос пак ще създаде проблеми на Балканите. Явно това се цели.

Скоро и в македония няма да има нито македонци нито българи а САМО Албанци - шиптъри !

и ТЕЗИ БЪЛГАРИ СА ПРЕВЪРНАТИ В МАКЕДОНЦИ ОТ РУСКО - СРЪБСКИТЕ АГЕНТИ !

Ало, макетата в Тирана. Вие протестирате, че правата на някого са накърнени. А те, хората в Преспа и Голо Бърдо не протестират. Да ги питат тях какви се чувстват, българи, македонци или албанци...

ЕПМ и на македонците и на албанците. Спрете да ни занимавате с тия глупости.

Ама как така българи в Албания!? Че то и в цяла България,са само"македонци"! Ей,промити мозъци! То бива,бива нахалство,агресия,незнание...... Каквото и лошо да напишеш за тях,все ще им е малко. Нещастници.

Ой луно, луно, земьо македонска! Смех! Ама да не се окаже за наша сметка.

Я па ти... Интересно защо тези "македонци" декларират в София, че са българи, за да получат българско гражданство?

Това са си българи! Тия дето викат против българия са сърби! Аз познавах например едно такова момче, което си беше взело гражданство и им викаше "макетата".

Албанците да спрат незаконното финансиране на тази скопска агентурна организация и еничарите и ще пропеят друга песен, на чист български от албанските планини.

Какви албанци сънуваш, ма? Македонизмът е сръбско творение, след като не успяха да направят македонските българи - сърби, вкараха анти-българския македонизъм! Тая политика "православните ви братя" я водят срещу България от 150 години с подкрепа на Русия!!!

Абе трол нещастен, ти изобщо четеш ли, знаеш ли за какво става въпрос или стоиш на пост и само като влеза тук си длъжен да ми опонираш с безкрайната си соросоидна тъпота? За Албания и албанци става въпрос не за опорната ви точка "Русия е лоша", защото те са отговорен фактор в държавата си и могат да спрат финансирането на албанската македонистка организация Илинден.

прави са от дружество елинден! в албания няма българи,ама в македония скоро няма да има и македонци! всички ще си са албанци!