Холандия депортира безработните българи?

Холандски крайнодесен депутат призова за депортиране на безработните българи и други източноевропейци, съобщава местният информационен сайт на английски език Dutchnews.

Обратно в новината

Коментари - Холандия депортира безработните българи? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде се прави по изпълнението на Резолюция на Европейския парламент от 31 януари 2008 г. за Европейска стратегия за ромите? Защо западноевропейските страни не я изпълняват? Дали защото Хитлер преди време им "зачисти" подредените държави от непълноценни субекти и сега не искат и да чуят за тях? Какво правят хранениците на Сорос у нас по този въпрос? Как се разходват милионите,отпуснати по прословутата Декада на приобщаването на циганите у нас? Въпроси,въпроси... а отговор няма.

Cамо так и браво! Bсяка жаба да си "пляска" в гиола....

Крайно време е и тия наши неграмотници от Финландия да ги депортират!Готов съм да се лиша от двойното си гражданство за това!

А мароканците,г-да Нордер и Бонтес?А негрите?А жълтото от Азия?Само нашите цигани и бедни провинциалисти са Ви виновни.Дето се хващат да бачкат за €2,50/час без документи и никакъв чужд език и подбиват цените на трудовия пазар от ЦЯЛ СВЯТ.Тези презрителни лицемери от Европа ги оправя само крал Калоян с меча като в Адрианопол 1205г.БИЙ, ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!

И Калояновци имаме, нали Весе ?!

Отговорът ми е с любимия ми цитат от Библията-"Камъкът,който отхвърлиха зидарите стана основа на ъгъла".Или както казва Шерлок Холмс"Този,който най-малко очакваш е отговорът".Приятна вечер!

Човек като види, че кравите сред пейзажа са по-красиви от жените, дето ги пасат, значи е стигнал до Холандия ... Мъжете се славят с високия си ръст, и с не толкова висок интелект, но иначе са законопослушни. Не е чудно, че не им харесват нашите цигани, обаче ако си останат сами ще им е много скучно. Винаги са си внасяли мургавелчовци от някъде, ето сега - от България и Румъния. Стига с тая ксенофобия, бре, нали вие врякате за толерантност, но като им дойдоха в страната, и си показаха истинското личице! Нали тяхната Елс де Грюен обикаляше тука циганските гета и се караше с общинарите, че трябвдало да им строят къщи на два етажа и да им осигуряват всичко ...

това ги прави расисти реално ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е просто решението: "натискат" се българските власти да създадат нормални условия за живот и много от емигрантите ще се завърнат в България. Не може у нас цените да са по-високи от европейските, а заплатите 7-8 пъти по-ниски!

За сведение на холандските ни братя: Циганинът не е българин, той е циганин!

Да им "депортираме"нашите трайно безработни ромчета!

Праснете некой код да не е събиране и изваждане - поне корен квадратен да е , или уравнение с две неисвестни :)) По темата - Шенген е за богатите:))) Кви правосъдни системи , кви външни граници:)))) За кинти в джоба иде реч !!!! За цървулите Шенген - НИЦ!

Геерт Вилдерс и изобщо всички от VVD и PVV са абсолютни идиоти, мнение споделяно не само от имигрантите в Холандия, но и от доста холандци. Популисти създаващи напрежение за сметка на всички чужденци тук работещи или не.

Ни го знам кой е Геерт ни кои са тия от буквичките МИРА - и не ми трябва! Гладните и вмирисани имигранти са повече от интегрираните и поевропейчени. Отворената Шенгенска порта означава поток от смръдливи гладници в Свещенните територий на "цивилизационния избор" и то по време на КРИЗА . ЗАБРАВЕТЕ ШЕНГЕН ....засега :)))

Вероятно имате право за социалния профил на новодошлите, от дивия северозапад :))) . /// Но нали сте в течение, че именно адекватната работа ( с тях и от тях ) е тази, която се очаква да поразмърда омързелилите-се хвалипръцковци/ки спецове по столотоплещо нищоправене ?!

Човекът има предвид крадливите и миризливи ЦИГАНИ,които не могат да се вместят в парфюмирания западен рай.Циганите да си ОДЯТ у Индиятъ.Да ма прощават индийците,ама са си цигани.

чаАй бе, алооуу! Какво стана с европеските ценности и интеграцията, и с останалите глупости, които дрънкахте отдалеч, докато нямаше цигани при вас? Ей ви мангалите, ей ви европейските ценности, оправяйте се! Да видите ние как живеем по европейски сред циганите!

Напълно подкрепям. В България стимулират циганите да се размножават,че били малцинство,а като им отидат там ги депортират, но ги наричат българи.

това с циганите е държавна политика да не ги бутат. ама то стана страшно бе какво е това! 100% има адски много земеделска земя която не се обработва. Решението е просто- земеделска страна като България която е изнасяла толкова много зеленчуци и плодове... да им строят земеделски градчета или в някви обезлюдени села да ги пратят и да запрятат ръкави и да почват да работят земята. Забранява се вноса на произвежданите продукти- купуваме си от нащо... така или иначе пак на държавни помощи са по добре по ъаплата от 300лв и да бичат по полята като не са учили.

То се вижда кой създава неприятности и кой трябва да бъде депортиран! Нека този холандец дойде да си види сънародниците по морето ни и тогава да говори за депортиране!

Абсолютно! Те и без това идват тук само за алкохолен и секс-туризъм. Да си седят в тъпата Холандия, за какво идват тук в нашата "мизерия"? ;)

Без подреждане и стопанисване на "собствения двор" няма да стане. За това с ум в главата, бюлетина и тояга в ръката. А след това бюлетината се заменя с "лопата" и на работа.