Измамените от каналджии българи бяха обвинени в Гърция

Гръцки следователи разпитаха и официално обвиниха в трафик на хора българите Стефан Николов и Венцислав Манев.

Обратно в новината

Коментари - Измамените от каналджии българи бяха обвинени в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат ли 18г. - да отговарят за действията си!!!

николов и манев баща и син!

Излишна драма е цялата работа. Единственото неприятно е, че щ ги набутат с разходи за адвокат. Това, че са обвинени е формалност по гръцкото законодатество. Пред съда се представя документът за собственос, който не е свидетеството за регистрация, а договорът за покупко-продажба. Тези гръцки глупости няма как да издържат, ако тези са изрядни. Да не говорим какво става тогава с всички лизингови коли и камиони?! Гръцкият съд обвинява уравителя на Уникредит Лизинг, защото в талона като собственик се води управляванато от него фирма ли? Или някой камионджия към Шенкер на своя глава качи в ремаркето някого, освен него ще обвинят и борда на директорите ли? При условие, че тези не лъжат и наистина са продали камиона по надлежния ред, ще се оправят. Пък ако гърците въпреки това продължават да настояват и ги дадат за издирване в Интерпол, направо са за дело за обезщетение в Страсбург или който там е по компетенция за тези неща.

Яз баце съм прос меринджей на камиони... и незнам как се продават... и аз така си ги копувам...

100%всички задържани са си баш трафиканти.... Или те са си придали неудачно камионите? Айде де!

тия на снимката са баш "цисти" мургавели...

Не, бе, българи са си хората. Така изглеждат тук на снимката. Видях ги по тв. Имат си хората семейна транспортна фирма.

Познавам ги лично и двамата и са си читави хора.

ми да покаже договора за покупко-продажба и готово бе.Мангустата да си се оправя.

Човека е продал возилото съгласно изискванията на нашите закони, но не и според гръцките. Показа и договор с нотариална заверка, фактура, документ, че му е снел лиценза и всичко, както си требе. В Гърция няма как да стане тая работа с талона, поради което там собственика е солидарно отговорен. Изводът е, че ако продаваш возило, не го предавай на новия собственик, докато не покаже талон на негово име.

няма как да стане това,те са от различни градове.Иначе ако продадеш кола трябва да ходиш с новия собственик до КАТ в неговия град...не става.Минава се през нотариус...плаща си...и кой от къде ее...а на Гърците ще бъде обяснено това и панаира за тези хора свършва.Да си му мислят онези от Факултето,щото в регистъра на нотариусите те вече притежават камиона... и така.

jingiby

"Новият собственик от Факултето - Янко Янков засега не е обвиняем". Има си хас бай МангаУ да е виновен за нещо...