Ива Йорданова поема Агенцията за българите в чужбина

Досегашната съветничка в кабинета на вицепремиера Илияна Цанова - Ива Йорданова, е назначена за зам.-председател на Държавната агенция за българите в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Ива Йорданова поема Агенцията за българите в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи от къде ги вадат такива бареков,лукарски оня варненския селяндур патриотичника.Мен ми се чини че е морски и ако е така значи ТИМ-енски.Въобще в ръкава на ДРУГАРИТЕ има най-различни екземпляри.И от време на време току ги извадат.

Не е ли съшито с бели конци това назначение, като се има предвид, че тя съжителства с Лукарски? Преди време тя нашумя като участничка във формата "Умна и красива" на Шоуто на Слави Трифонов, ни информират умно, за да дадат изпреварваща информация, избягвайки неудобни въпроси! Но дали участието на въпросната дама при Дългия е било случайно?! Недейте така, че току виж сме ви повярвали! Консенсусният Премиер, когото дълбоко и искрено уважавам, започва да се уморява от непрекъснатите усмивки(къде искрени, къде изкуствени!), но и от всестранния натиск, очаквайки час по-скоро да свърши сладкото му бреме!! Та в този ред на мисли, нека си го кажем в прав текст: Това не беше правилното решение то е дълбоко погрешно, то създава напрежение, то не решава този важен проблем!! То не е случайно?! Но кой стой зад това решение???? Колцина са българите в най-новата ни история, които се отнасят с обич, вяра и загриженост към българската обособена етническа общност, живееща за постоянно време извън историческата си Родина-България. Защото обичта ражда разум, а вярата преведе българите през хилядолетията. Един от малцината е Спас Ташев, който бе и си остава най-подходящата личност за шеф на Държавната агенция за българите в чужбина към МС! Той ерудираната личност, защото неговата начетеност е несравнима с тази на усмихваща се дама и подобни други. Защото комай той е единствен, който поддържа активни контакти с нашите сънародници в Македония, Западните покрайнини, Бесарабия, Украйна, Албания, Хондурас. Аржентина, др. Но и нещо друго, което е актуално поне засега. Защо никой не попита ВМРО и ПФ за това назначение нали вече са във властта? Няма как и кой да ги попита?! Сещате се защо, нали???? Това са обективните обстоятелства. До къде ще стигне България?????

youtube/watch?v=ct0aX05xWyk

Гледайте я тази в клипа и като бивша танцьорка при Слави Трифонов, как се влачи по земята по пилоните , срам за всички националисти и патриоти.

тоя певач на македонски песни. Нямам нищо против македонците, но помакедончдване на България е съвсем недопустимо.

Къде ги намират все такива калинки - бакалавърчета с магистратурки и курсове за преквалификация

паспорти? Вчера в криминална полиция в Германия имаше трима уж БЪЛГАРИ, които ги разбирах до 50%- бяха си чисти македонци от Македония с български паспорти и полицаите ги водеха за българи! Ясно ли ви е?

Престанете да завиждате на момичето! Да не мислите, че й е било много лесно? И вие да бяхте се сближили с някой партиен лидер, та сега да получите назначение!

Ха,ха..."Умна и красива" ли?Ама тази наистина се е взела на сериозно!Да беше участвала в "Хитра и дебела",щеше да е фаворит!

С таа мадама се кефехме, във Бойковия "Ер-гъс", когато летехме до "Златните"и аероплана беше тъпкан със ятки, бира и скочч Гочо говедото

Тая затлъстяла палава кака става за всичко друго , но не и за държавна длъжност : )))) Професионалистка е , ама не в желаната област ! За всеки , който си пада по ориенталски тип....... дами : ))) Писна ми от тия простотии ! Има достатъчно интелигентни и образовани Българи , при това симпатяги .... Що трябва да ни пробутват тоя шнорхел ????

Ето така се уреждат на държавни ясли ! Има по-умни и по-красиви от нея , но не лягат под крадливи политици ! Също има Гергана паси отиде при парите и превилегите , докога ще разрешаваме политици и държавници да уреждат своите любовници на държавни длъжности!

Големите демократи и борци за демокрация, скорострелно изтриха клипа с участието на тази от Шоуто на Слави, където показваше какво й е призванието! Нямало цензура!!!

Щом Агенцията за българите в чужбина има за шеф тая, българите в чужбина ще стават все повече! Има си предел, до който човек може да трае утайката на обществото да го управлява! Следващата шефка може направо от Околовръстното да я вземат - разликата няма да е голяма.

Я да вземе някой и да обясни каква е ползата от тази Агенция??? За файдата на клатикуровците в нея знаем всички:)))

Те така с "поемане" стават нещата. Ехееее тя какви неща е поемала, та сега една агенция ще й се опре!

Стани ти да седна аз

още една калинка и калина крумова... абе все боклуци са тия по агенции, министерства, банки, разни гилеми частни фирми, както се казва гюзалки

...както е казал Народа:... ..."Със стари шибашки,нов шибашки цех не става!..." ...Нужна е свежа кръв...апропо...и плът...

link

Сладка е. Калинка, малинка. Честито българи!

Колко още агенции може да "поеме" това "девойче" барабар с агентите.

САМО ПО-СТАРИТЕ ПАРТИЙЦИ СИ ПАДАТ ПО BBW .... НИЕ ОТ НЛО-ТО СИ ПАДАМЕ ПО МЪНИЧКИТЕ АЗИАТКИ (ЯПОНКИ) :)))

Поема, поема..."агенция" вече ли му викаш... Добреее.

Е тва е то политическа кариера! Била умна и красива в шоуто на дългия, станала "популярна" (сред зрителите на шоуто, предполагам, защото аз днес за първи път я чувам и виждам на снимка!), после направо се оказала в ръководството на Мегленската групировчица от свои момичета и момчета, а като скочила в кревата на друг лидер - преместила се в неговата партия! И - скок - назначение на висока държавна служба, щото нали е наше момиче, на наш човек и много умна и красива ... Тежко и горко на тоя народ! След като за директорка на Агенция единственото, което може да се каже при назначаването й е с кого е ... живяла преди и сега ...

МНОГО МАЛЪК ПОСТ ЗА ИВЧЕТО .... МИНЧЕТО Я НАДМИНА И СТАНА ГОВОРИТЕЛКА НА ЕК .. 24 ЧАСА : Българката Мина Андреева ще бъде един от тримата основни говорители на Европейската комисия с председател Жан-Клод Юнкер. ..... Досега Андреева бе говорител на еврокомисаря по правосъдието и основните права Вивиан Рединг. ....... Тя е дъщеря на журналиста Алексъндър Андреев, шеф на българската секция на радио "Дойче веле". Родена е през 1983 г.

Браво на РБ! Яко започва борба срещу модела КОЙ!

РБ са класика в модела кой. Задкулисно управлява Командира.

Браво за два месеца от пилона до началник на държавна агенция!! Няма как да не се оправите с такива кадърни кадри! Дерзай народе български !

ТОВА дете ми се вижда здравеняк.

АКО ДОЙДЕ ДА НИ ОРГАНИЗИРА В ДЕТРОЙТА ЩЕ Я ПУСНА НА МАЛЦИНСТВАТА ЗА ОСЕМЕНЯВАНЕ - БЕЗМИСЛЕНА АГЕНЦИЯ С БЕЗМИСЛЕНИ ФУНКЦИИ

не знам едно къде е тая агенция и с какво помага на българите в чужбина живея вчужбина от 93 година ичак сега разбрах че сме имали и агенция а иначе момичето поне на снимката си го бива

Наистина, какво по-важно може да се напише под снимката на новия зам. председател на агенцията? Бедна ми редакция...

Лунапаркски, Лунапаркски, щом от Слави купуваш стока second hand, много си я закъсал

Дерзайте смело,умни и красиви приятелки и приятели,живеещи с този,или онзи.....Знаете ли,колко много агенции,агенцийки,министерства....хранилки иначе казано,ви очакват! Пазарлъците за Власт са в ход-вие сте на ход!

Днес научихме, че бащица на "умните и красивите" от лето 2013 е ... Слави Трифонов!

"Имам нова любов, вече живея с нея и след като се разведа, веднага ще падна на колене пред нея." Като я разлюбя, ще изберем следващата ми любовница за Председател!

Така се прави кариера - правиш тутурутки на правилния човек и получаваш постове! БРАВО!

link

link

Ива Йорданова живее с лидера на СДС Божидар Лукарски Въпроси?

Е И...